Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként az én tapasztalatom az, hogy az első szériás VGA-k mindig jobban mennek, mint pl. az egy évvel később kiadottak, ugyanazon modell esetén.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Kezembe került egy kislemez-meghajtó, egy kis Nibitor, és persze Nvflash.
Ez meg az eredménye: 13822 pöttyHa azt is hozzávesszük, hogy már elég szemetes a rendszer, és a CPU sem maxra volt téve, nem rossz eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
válasz #96302336 #4954 üzenetére
Hála Neked. Mondjuk végül a saját BIOS-át alakítottam át. Most kitesztelem Crysisben is, mert volt már olyan (700/1850/2000), hogy MArk 05-06 simán lement, Crysis alatt meg fagyi volt.Akinek C2Q-ja van, simán kap 06-ban 6K pontot CPU-ra, nekem meg alig több,mint 3K.
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Egyébként igencsak valószínűnek tartom, hogy az erősebben OC-s, illetve Superclocked karik emelt feszen mennek.
-
ughhh
senior tag
Jövő 7en lessz ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M a HRP-nek 57960ft-os áron. Ha valakinek kellene 60000ft ért akkor dobjon meg egy privivel.
-
Sárpac
nagyúr
Hé el is kell menni érte ott kell várakozni 1-2órát a bolt előtt is szal 60k több mint korrekt!
Amúgy én is 60ra tartom ha megjön a másik 2 nem nyerészkedek, de az utiköltséget beleszámolom vagy be lehet állni a rendelési sorba 375.-helyre!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
-
Sárpac
nagyúr
válasz Pietrosz #4963 üzenetére
Nem csak Bandittól rendelek!Amúgy miért mondjak le a kedvenc márkámról amit cirka 3,5hete megrendeltem?Nincs ebben semmi rossz szerintem, amúgy meg van egy két phs emberke akit régóta érdekel és keres GT ügybe nos velük szembe lenne szemét húzás ha visszamondanám!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Macka
veterán
Kicsit javultam: 14005 pont
760/1950/2000
-
Pipiripi
senior tag
lenne két kérdésem
az egyik, hogy melyik atitools-al tuningoltok? nekem csak a 0.26 megy, de ha nyomok neki egy find max core-t, akkor 50mhz-s lépésekben ugrik felfelé
0.27 beta2 nem műxik, nem tudom állítani a frekiket, és ha pl settings-be akarok bemenni egyből szétfagy.
a másik kérdés pedig, hogy lehet-e állítani vmivel a 2d/3d frekit külön, mint 88gtx-nél? riva tuner nem engedi... -
szacsee
nagyúr
Mivel nézitek, hogy meddig stabil húzáskor a cucc?
Lehet nekiállok én is, kiváncsi vagyok az OC mire képes, bár sztem ugyanannyit tud mint a sima GT-k.
Még az S3-am is itt van a közelben. -
Malachi
addikt
Passzív hűtés mellé elég az, ha a ház oldalán lévő 25cm-es venti fújja a levegőt? Nem akarnék plusz zajt még egy ventivel.
-
Rhino666
addikt
Már lassan 4 hete megrendeltem a 8800GT-met és egyre inkább úgy tűnik, hogy nem lesz meghitt a karácsony szelleme (vagyis nem lesz karácsonyi Crysis-maraton).
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
disused
csendes tag
-
szupi
tag
tud vki vmi gt-re szerelos s1 kepregeny linket adni?
+ masik kerdes: az alap hutes ventijenek a csatija a karin az hogyan huzhato ki a foglalatbol? van vmi biztosito pocke, vagy csak erosen huzni kell?
-
-
törölt tag
Accelero S1
De érdekes, hogyx nincs install manual hozzá a honlapon.[ Szerkesztve ]
-
szupi
tag
es a ventis foglalatos lehuzos dologra vki?
az s1 tartozeka egy szellos foglalattakaro, amit a haz hatuljan lehet kicserelni (gondolom). annak igazabol van vmi szerepe?
tovabba a plusz 12es venti az a kartyarol lefele tolja majd a levegot, vagy onnan szivja a kartya fele?
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Én is megcsinálom ezt a BIOS@Vmodot, csak szereznem kell egy Floppy-t... 5 éve nem használtam már. Most viszont kelleni fog...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Ati007
őstag
megérkezett mo.-ra az XFXem gondolom hétfön kihozzák
gyárilag tuningolt verzió majd megnézem a biosában hogy ?v kap. -
Achill3uS
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest