Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipiripi
senior tag
válasz horvathkrisz #1366 üzenetére
már hónapokkal ezelőtt volt olyan driver, amivel működött az élsimítás...
még 8800gtx-el toltam a RS Vegast[ Szerkesztve ]
-
Pipiripi
senior tag
Üdv mindenkinek!
Örömmel jelentehetem, hogy sikerült hozzájutnom egy inno 8800gt-hez, ráadásul elég korrekt 53K-s áron.
És nem is kellett sokat várnom, mert múlt hét szerdán rendeltem az ics media-nál.
Azt mondták ez az egy jött, de mivel én voltam a következő a sorban, ezért én kapom.
Éljenek a korrekt kiskerek
Rendeltem Bandit-nál és Hammonál is a biztonság kevéért, de azokat már nem tudom lemondani. Ha esetleg megjön(nek), akkor beírom ide és aki először pü-ben lefoglalja viheti a megrendelt áron. -
Pipiripi
senior tag
válasz TazLeacher #4660 üzenetére
Nekem csak az a lényeg, hogy ne melegedjen túl egy kis tuningal sem. Nem zavar ha 70C körül megáll...
Tesztek alapján vf900 sem sokkal jobb, költséghatékonyság és könnyű szerelhetőség miatt választottam ezt -
Pipiripi
senior tag
válasz slayer006 #4663 üzenetére
Én is ez alapján választottam. Vki azt mondta, hogy szerinte a ph-s teszt sz@r, de én más oldalakon sem láttam néhány foknál nagyobb eltérést...
A régebbi karim felületét is elég jól hűtötte, remélem a fet-ek borda nélkül sem lesznek forróak... Sajnos csak 8 db ram borda van hozzá.
Ha meg igen, max veszek még pár db-ot -
Pipiripi
senior tag
válasz slayer006 #4775 üzenetére
Teljesen rendben van. Kézzel néztem, és kb annyira meleg, mint amennyit jelez. De azt már nem tudom megállapítani, hogy atitool vagy everest méri helyesen.
mod: És ez 5v-on tök csendben.A fet-ekre is szépen fújja a levegőt. melegek, de bőven határon belül így borda nélkül is
[ Szerkesztve ]
-
Pipiripi
senior tag
lenne két kérdésem
az egyik, hogy melyik atitools-al tuningoltok? nekem csak a 0.26 megy, de ha nyomok neki egy find max core-t, akkor 50mhz-s lépésekben ugrik felfelé
0.27 beta2 nem műxik, nem tudom állítani a frekiket, és ha pl settings-be akarok bemenni egyből szétfagy.
a másik kérdés pedig, hogy lehet-e állítani vmivel a 2d/3d frekit külön, mint 88gtx-nél? riva tuner nem engedi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest