Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csákk
senior tag
válasz shouryuken #712 üzenetére
Nekem az tetszik hogy a fet-ek kaptak külön bordát furatokkal,
ref. nyákon a furatok úgy vannak hogy pont nemlehet egy bordát rátenni, ha jól láttam...
Amelyik karin a ref. től eltérő hűtés van, lessz annak a nyákja is nyilván eltér az eredetitől...kíváncsi leszek a később kiadott tuningos változatokra...(tudom most is vannak oc sek, ref hűtővel...)^^
-
Csákk
senior tag
Ha nem akarna senki 8800gt-t ,akkor nemlenne ez a nagy hajcihő, mindenki bután rohan a boltba stb... mert látta a tesztet aztán neki egyből kell, csöppet szörnyű
nemhogy okosan kivárná mindenki az ati-amd új chipjét meg az új gts és gtx et...sajna ha sértő voltam de olyan sok bukta ember van...^^
-
Csákk
senior tag
Hello^^, van valaki aki A62 x2 procival hajtja a 8800gt-t, érdekelne 3mark eredmény, ill crysis fps ek, meg tapasztalatok
^^
-
Csákk
senior tag
válasz mert_csokis #5293 üzenetére
Ez így nemigaz amit leírtál Ha foxcon gyártaná le (rakná össze) a karikat és a többiek csak matricáznának, az nemlenne üzlet...Ez úgy megy hogy nvidia tervezett egy ny.á.k. ot és odaadta a terveket a gyártóknak(jópézé ), mindenki legyárta a nyákot, rendelnek hozzá gpu chipet + egyéb alkatrészeket és ők rakják össze
^^
-
Csákk
senior tag
válasz C.Brigante #5634 üzenetére
Különben itt Kecsón boltba 54-56K az inno de nemtudom hogy mennyit kell rá várni
^^
-
Csákk
senior tag
Hát halljátok, karácsonyra lssz vagy 90k a 8800gt,itt kecsón is felvitték az inno árát 66k ra ,előző héten meg csak 54k volt...
Túl jóra sikerült
^^
-
Csákk
senior tag
-
Csákk
senior tag
-
Csákk
senior tag
válasz keszegduda #6930 üzenetére
Nagykerből hogy vásárolsz? Úgy tudtam nem foglalkoznak kis tétellel, vagy te bemész és kapsz valamiből 1-1 darabot?
modfff hejj
[ Szerkesztve ]
^^
-
Csákk
senior tag
válasz TazLeacher #6937 üzenetére
Máshol vannak a felfogató lyukak ennyi, cnc vel biztos tudsz a hr03 + hoz felfogatót gyártani ennyi
^^
-
Csákk
senior tag
Nincs g94 topic...helytelen
Amúgy valaki szerkesztett már jó kis egyedi coolert a gts- re?
^^
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest