Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
Hy!
ha-ver vett egy gain-tos G92-t, s amikor drivert rakott fel nem töltött be a win /bármilyen drivert/, de driver nélkül meg bejött, XP és Vista alatt is ugyan ez volt a helyzet
viszont az én gépembe tökéletesen ment
ill. az én vga-m tökéletesen ment az ő gépébe ...a megoldás az volt hogy bios-t cseréltem neki s láss csodát hibátlan
gyári bios 62.92.23.00.10
cserélt bios 62.92.16.00.05látszik hogy egy régebbi verziót raktam fel neki
szal bugos a kicsikeha esetleg valakinek hasonló baja lenne ... gondoltam megosztom a tapasztalatomat
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz dominik009 #35552 üzenetére
A gugli első találata: 169.02
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
AMD 5200 + ( 6000+-ra húzva) és Gainward 8800 GT Golden Sample 1024 mb-m van.
3D markban mennyi pont lenne a reális kb?
Nekem eddig 10800 a max úgy hogy a VGA-t 700/1000 járatom. -
Dr.Én
veterán
válasz Pepe78 #35557 üzenetére
Hali
itt van a PH!Toplista ezen tudsz viszonyitani 3Dmark eredményeket PH!toplistaWOT: kissio
-
[BB]
csendes tag
válasz dominik009 #35552 üzenetére
Lehet egyszerűbb lenne kikapcsolni az nvidia control panel-ben az sli load balance kijelzését. [link]
Túl bizarr, hogy éljen. Túl ritka, hogy meghaljon.
-
Casanova*
veterán
válasz dominik009 #35565 üzenetére
BB az isten! ámen
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
azt szeretném kérdezni, hogy nektek az Atitool felismeri-e a 88GTS-t?
regebben egy 79GT-m volt, azt gond nélkül lehetettt vele tuningolni...
köszi -
juhi07
senior tag
válasz kormi0312 #35567 üzenetére
háát szerintem nem
"De egy probát megér , nem vesztel rajta semmit"[ Szerkesztve ]
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
-
TazLeacher
nagyúr
Az nem vesztel, hanem Westel.
-
AMD X2
senior tag
válasz TazLeacher #35571 üzenetére
Biztos azért kérdezte mert azt ismeri . Rivatuner kicsit bonyolultabb , de külön lehet vele állítani a GPU-t és a SHADER órajeleket.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
kormi0312
senior tag
köszi a válaszokat mindenkitől.
tuningra a riva-t használtam, csk vmiért nem látja az atitool ... az artifact az jó lenne.
használtan vettem a karit és gynítom a bios-a meg lett buherálva. alap: 740/990/1835
ezek egyik kari órajelei sem lehetnek sztem, még az OC-k se.
ami nem is lenne gond, ha hozná ezeknek az órajeleknek megfelelő teljesítményt ...
de nem, nézegettem a 3dmark06 listát és találtam az enyémhez hasonló konfigot ott ahol csak a cpu/ram volt húzva és a vga alapon ment, ott adott a tagnak annyi pontot mint nekem szintén húzott procival (kb ua.-ra a szintre) és a fentebb említett órajelű vga-ra .... szerintetetek? -
-
Pepe78
őstag
Hali!
Cod 4 1024x768 full minden beállítás Gainward 8800 GT , 2 Gb ram, 5200 +( 6000+ húzva)
mekkora fps a reális? -
TheProb
veterán
Helló emberek!
Segítséget kérnék, hogy szerintetek a vga-mat még lehet-e húzni? Ha igen, hogyan és mennyire vagy vmit kis helpet mondjatok plz. előre is kösz. Konfigom lent olvasható."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
kormi0312
senior tag
igazából én arra lennék kíváncsi hogy szerinted pl a 3dmark szerint 600pont különbség lenne csak a 100Mhz-es GPU órajel különbségből?
szándékosan raktam vissza a gyári-ra, mert ez egy kéz alól szerzett galaxy 88gts és annak nem lehetnek sztem ilyen "alap" órajelei mint amit a GPU-Z és más progi is mér... -
kormi0312
senior tag
válasz dominik009 #35586 üzenetére
pontos konfigodat írd már le légyszi.
-
TheProb
veterán
Helló emberek!
Segítséget kérnék, hogy szerintetek a vga-mat még lehet-e húzni? Ha igen, hogyan és mennyire vagy vmit kis helpet mondjatok plz. előre is kösz. Konfigom lent olvasható."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Henk
veterán
válasz kormi0312 #35587 üzenetére
Azért van ilyen kevés pont különbség ha húzod mert amúgy is cpu limites a dolog.Nagyon keveset hoz ki belőle eleve.
Nekem 650/1940 órajelekkel
sm2:5971
sm3:5732
és 800/2200-re húzva
sm2:6824
sm3:6595
Ilyen pontokat kaptam,mindezt egy 3,6-ra húzott E6850-el.
dominik009:Neked is nagyon kevés a proci hozzá.Én a 88gt sli-vel kaptam majdnem 16000 pontot.[ Szerkesztve ]
-
Gerisz
addikt
Ugye jól szuperála GTS hűtése a GT-n tuning esetén is.
Mert ha igen akkor van jelentkezőm
(végre) -
skippper
senior tag
Ne aggódjatok a proclimiten! Hétköznapi játékokban nem jön elő, mert úgyis olyan beállításon használja az ember, hogy még éppen elfusson élvezhetően, de minél szebb legyen. Ha meg úgy állítjátok be, hogy a proci legyen a kevés, akkor a különbséget nem érzitek (70fps vs 80fps)
-
TheProb
veterán
Ha vki hajlandó lenne válaszolni a kérdésemre megköszönném, a kérdés lejjebb található...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
-
Gerisz
addikt
válasz TheProb #35596 üzenetére
állítsd be 700ra a GPUt 1000re a ramot és ha jó akkor menjen fentebb
itt van egy útmutatóm hogy hogyanTesztelni a gpu caps viewerrel
A többiek biztos nyaralnak, vagy mindenki eladta a kártyáját -
Dr.Én
veterán
válasz AMD X2 #35599 üzenetére
Megnéztem a +10%-os tuningot és nem hibázott az alatt se,frankón ment minden vele, ezért a gyári hütöt lecseréltem a VF1000-re A ventije 5V-on megy és teljesen halk a játékok alatt olyan 50-53c, egyedül a szörös fánk alatt megy ennél feljebb
vewszek mellé egy ütös provit 10-e után és akkor már nem lesz játékok teráén gondom egy ideig(E8200-ast veszek)Az talán nem lesz antituningos mint a mostani procim[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest