Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD X2
senior tag
válasz Pepe78 #29342 üzenetére
Vedd a legolcsóbb GTS-t, majd ha még van zsé akkor cseréld le a hűtőjét valami ütősre majd rángasd meg a frekijeit és van eggy atom karid !!!
Legyen legalább ehhez 500 W -os tápod .
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
-
AMD X2
senior tag
-
littlelion21
addikt
válasz Pepe78 #29414 üzenetére
Legközelebb kicsit egzaktabb kérdést lsz...
A G92-es GTS-el semmi gond nincs.
A 8800Gt néhány drágább változattól eltekintve /MSI Zilent/ eleve cserés...Nem is a hőfok miatt, mert ált. a gyári hűtő 100%-on pörögve szinten tudja tartani a karit, csak ember kell hozzá, aki a zajártalmat elviselje...
A 9600Gt okés, a G80-as GTS-el sem voltak különösebb gondok, ha az emlékezetem nem csal.mod: a húzott 9600 igencsak megközelíti az alapon hajtott Gt-t... minden attól függ,h melyikhez mennyiért tudsz hozzájutni.
mod2: Ezt ajánlom figyelmedbe. A húzott 8800Gt kb. 10%-al gyorsabb az alapon hajtottnál; ezt számold bele.
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
válasz Pepe78 #29420 üzenetére
Alant linkeltem egy tesztet, azt nézd át!
Az a hűtés, ha jól tudom - bár nem akarok hülyeséget mondani - 8800GTX-ekhez készült.
A 8800GT-hez az egyik, ha nem a legjobb hűtés az AC Accelero S1 rev.2.
Újonnan 5k körül van. Én ma jutottam hozzá használtan 3,5k-ért.
Arra dobsz egy halk 12-es ventit, és voilá! -
AMD X2
senior tag
válasz Pepe78 #29424 üzenetére
A csomagolásban valóban venti nélkül van,de vagy a saját turbó modulnak nevezett ventijeit,vagy más ventit(8-12cm) fel lehet rá rakni. Ígyis sokkal halkabb,és erős a hűtése.
Ne vedd túl komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belõle élve!--"Nem lehetsz mindig Te a király... Elég, ha Te vagy az ÁSZ!"
-
Dr.Én
veterán
válasz Pepe78 #35557 üzenetére
Hali
itt van a PH!Toplista ezen tudsz viszonyitani 3Dmark eredményeket PH!toplistaWOT: kissio
-
Kloss
őstag
válasz Pepe78 #36692 üzenetére
Nekem most E8500, csak egyszer futtattam le a 3DMark-ot, ha jól emlékszem 13500 körüli volt az eredmény. A driver verzióra sem emlékszem, nem futtatok 3DMark-ot
NEISSE: akkor sem tudja senki sem megmondani, hogy a Te kártyád mennyit fog menni Két azonos kártya sem megy ugyanannyit. Ki kell próbálni
[ Szerkesztve ]
-
Hitman
aktív tag
válasz Pepe78 #37598 üzenetére
Vista alatt nekem is akadtak problémáim régebbi driverekkel nem ment a fordszám szab. A másik lehetőség, ha használtan vetted valaki buherálta a kártya bios-át, persze ez csak feltételezés.
Próbáld rivatunnerrel a ventiszabályzást beállítani, vagy ha van giga saját szoftver a kártyához akkor azzal, logout-on volt riva beállításról cikk... -
sid.:Rc211v
őstag
válasz Pepe78 #38527 üzenetére
Hi. nekem is GTS-em van ..szerintem ezek az értékek nem vészesek ..alapon az 55 fok az normálisnak mondható a terhelés alatt 75 se mondanám halálosnak..Nálam:
idle: 38-40%-os venti mellett a gpu 48-50 fokos
load: most nem emléxek rá hogy ilyenkor mennyi a fordulat viszont nálam ugy prögeti a ventit hogy 60-62 től eddig még sose volt több(játék alatt) de pl volt olyan hogy több óra cod4 után is csak max 58 fokig ment..A hőmérséklet adatokat nagyban befolyásolhatják a szoba hömérséklete(nálam ált. 20 fok van) ill. a házad szellőzése(bár a cm 690-es ház jó szellőző házak közé tartozik)..<R6 08'> Core™ i5-13600KF / Gainward RTX 4070 Panther / ACER™ PREDATOR XB271HU 165Hz //
-
Joci??
senior tag
válasz Pepe78 #38530 üzenetére
rendben! leszedem megnézem!
igen elég fura az is hogy 31%megy alapon a venti az everest szerint 209RPM és ha elkezdek játszani akkor nem nagyon hallom hogy kezdené pörgetni a ventit és ki is fagy a játék
vagy kék halál vagy hibaüzenettel kidob és mielőtt ez megtörténne a játéknál széthullik a kép!az mitől van hogy nem vezérli a ventit mert szerintem hozzá sem nyúl!
[ Szerkesztve ]
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés."
-
Joci??
senior tag
válasz Pepe78 #38530 üzenetére
Szia! na a gpu-t újrapasztáztam nem sokat javított a dolgon kb 5fok mínusz de ha felállítom 900-ra a fordulatszámot a videókarinak akkor olyan 49-50fok ra lenyomja a gpu-t! de nekem miért csak 200-on forgatja alapon hogyha ilyen forrófejű!?
-
Pyzoo
aktív tag
válasz Pepe78 #38541 üzenetére
Nos pontosan én sem tudom mert angol tudásom 0.
Duty cycle min: Az a min fordulat amin a venti mehet
Duty cycle max: amin a venti max tekerhet
T min: A kártya azon hőmérséklete aminél életbe lép a vezérlés
T range: (No ezt kell neked állítgatnod) Ez az a hőfok ami a minimumhoz képest eltérés. Én minél nagyobbra vettem annál lasaban kapcsolt nagyobb fokozatra.
T operating: Load-ban az üzemi hőmérséklet (ezt is ha nagyobra veszed akkor halkul)
T low limit: az a hőfok ahol nem hűti tovább a karit és lekapcsolja a ventit.
T high limi : Ha ezt eléri akkor elvileg mindent figyelmen kívűl hagy és 100%-on tekeri ventit.A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
-
Joci??
senior tag
válasz Pepe78 #38543 üzenetére
Elnézést én voltam a balek! én az első fannál állítottam be a 3.mast közben van lejjebb még egy és ott kellett volna, korrigáltam és máris jó lett!
no még annyi hogy ezt is olvastam:
Van még pár beállítható elem például, hogy mekkora hőfok elérésekor kapcsoljon a ventilátor 100%-ra, és visszahűléskor mikor kapcsoljon le 100%-ról. Ezek nem fontosak számunkra.ezt úgy értelmezzem hogy a beállított értékeken kívül tud menni 100%-on is ha nagyon túlmelegszik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest