Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Üdv urak!
Mennyire reális eredmény egy 512MB-os 8800GTS-től 11761 pont a 3DMark-ban? A gépem többi része az adatlapomon olvasható. Minden referencia, a kártyán van némi gyári tuning. Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dethroner
veterán
Köszönöm a válaszokat.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
mindfreak
őstag
Hello!
Itt is felteszem a kérdésem, mert más topicokban még nem kaptam választ és elég sürgős lenne. Szeretném a referencia 9600GT-m gyári hűtését visszarakni a kártyára (ua. 8800GT-nek), viszont azok a kis fehér tapadós szövetek(?) lejöttek róla mikor levettem a hűtőt és még akkor kidobtam őket. Most viszont hiába raktam rá szilikonpasztát és tettem vissza a hűtőt, látszik, hogy nem fekszik fel a borda a memóriákra. Mit lehetne közzétenni? Hol lehet azt a fehér anyagot beszerezni, egyáltalán mi az?
-
-
krystman
őstag
válasz #54630400 #36317 üzenetére
Sok játék alapból nem engedi az elsimitást driverből, le van tiltva. Sőt ez lehet egyfajta driver hiba is. Nekem előző GF kártyám egy 6800GT volt, sok játékban nem ment sehogy sem az elsimítas. Utánna egy x1950GT volt, és lám azokba a játékokba is ment az elsimítas amiben a Gf-ba nem volt. Sajna ez nem mai jelenség. Több PH! tesztbe is írták, hogy volt olyan játék amiben nem működött egyszerűen az AA. Még ATI-nál gond nélkül ment. Sajna ez van.
-
krystman
őstag
válasz #54630400 #36320 üzenetére
Nincs mit. Sajna az NV szeret ilyenekkel játszani. Hol az árnyékokkal játszik, hol esetleg ilyen szűrőkkel. Ez már több éve így megy. Bár a másik oldalon is vannak negatív dolgok, de nem ennyire durvak. A régebbi GF-nál 6-nál esetleg 7-nél is, voltak olyanok, hogy HDR-el nem működött a AA. Két lehetőség volt. Vagy kikapcsoltad a HDR-t, és volt AA vagy ment a HDR, de AA nélkül. ATI-nál már ebben az időben már ment egyszerre mind a kettő. Esetleg annyit tudok javasolni, próbáld ki azt a játékot HDR nélkül, hát ha úgy bekapcsolódik a AA. De, ez csak tipp.
-
Kloss
őstag
válasz #54630400 #36317 üzenetére
Engem nem hatott meg, de mind1
Akkor el kell fogadnod, ha már túl vagy a win újratelepítésen is, vagy kártyacsere....
Az én meglátásom az, hogy a 8800GT valamiért nem "szereti" az opengl-es játékokat.
Én is opengl-es játékkal játszom, szívom is a fogam rendesen, mert a kártya nagyon jól megy más játékok alatt (DirectX), 3DMark stb, kivéve ezt az egy opengl-es játékot, amivel szeretnék játszani.
Most marad ez, de ha választanom kellene, akkor egy nagyobb G80-as karit vennék. -
Tomi 16
őstag
Tegnap Ót én is beléptem a G92-esek klubjába!
Nekem eddig semmi bajom a Karival,és Minden játékot Nagyon szépen Pörget!
Ajánlatos egy Kari! csak a Hűtés Gázos rajta de leszarom,működjön az a lényeg!:_P -
ent
őstag
cs. G92 GTSOC-m van, melyik az az új architektúrás kártya ami ezt váltja ?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
Kloss
őstag
válasz #54630400 #36328 üzenetére
Egyébként a 163.71-es driver óta vannak gondok az opengl-es játékokkal.
Csak a 8800GT-hez nem jó...
Anno felraktam a legújabb, 169.21-et, olyan szaggatást produkált a játék, azt hittem TNT2-vel játszom. Vissza a 163.71-et, tökéletes volt. Csak utána eladtam a nagyobb teljesítmény és a kisebb fogyasztás érdekében a G80-as karim, és megvettem a 88GT-t. A kisebb fogyasztás megvalósult...
Ja a 177.92-es driver-rel gyorsabban futnak az opengl-es játékok, nVidia szerint min 8%, kipróbáltam, nekem semmit se gyorsult, csak jobban szaggat. Ennyit erről.[ Szerkesztve ]
-
szitaati
aktív tag
Na ha már driverek, meg ilyesmik: 171.23 beta driver van fenn, meg a többi cucchoz az alaplapi cd-n találhatóak. (gép adatok a profilomban) Szóval a kérdés: miért van az, hogy Colin Dirt alatt időnként mintha beszaggatna a játék, de az fps nem esik le, csak pár pillanatra belassul a grafika, hogy aztán hirtelen egy kanyarral előrébb találjam magam.
Driver probléma lehet? (azért ezt a drivert használom, mert időnként szoktam filmezni crt tv-n, és ebben az egyben működik a tv-n a kép méretének és pozíciójának állítása)
köszi"Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
szitaati
aktív tag
Hát, nem tom. Van rajta egy S1 egy 12 cm-es Noctuával, Everest szerint még 56 fok fölé nem ment a hőmérséklete terhelés alatt. (Crysis-szal próbáltam még májusban) De a gyári hűtőjével sem volt gond, csak halkabbra akartam cserélni. Szóval nem hinném.
Annyi benne a furcsa, hogy általában(de nem mindig) akkor csinálja, ha egyszerre 3-4 autó van a képen, de csak nem fogja meg a 3 Ghz-es C2d-t..."Lebegőpontos regiszterek vagyunk az átmeneti tárolók bizonytalan mágneses mezején"
-
-
ent
őstag
Vga memoriát mivel lehet tesztelni?
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
apro
senior tag
hali
Bocs hogy közbeszólok nekem is a 177.92-es van fent, eddig Vista alatt nekem ez a leg jobb
Gyorsult is( egy kicsit )a tesztek alapján( 3Dmark 13940.P) és semmi nem szaggat, mármint játék.és felment rá a PhysX-is íme[link] egy kép
hali
Ui. igaz csak a Crysis-el játszok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest