Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M.Eriksen
tag
válasz Space marine #299 üzenetére
semmi gond;)így legalább dupla élvezet lesz
-
hitman,
őstag
Üdv emberek!
Egy hónap gondolkozás és tesztolvasás után úgy döntöttem,hogy veszek egy ilyen telót....
Remélem már a jövőhéten meglesz és jöhetek ide leírni a véleményem!
Amúgy gsm boltból veszem újonnan 2év nokia garival olyan 100 körül.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Space marine
aktív tag
Mint igértem a fülhallgató teszt Kellemesen csalódtunk a párommal! Szép tisztán szólt. 2féle zenét probáltam, az 1ik a Unique új albumáról, a másik pedig trance szám volt. Sajna csak az mp3 lejátszóm füleséhez tudom hasonlitani amit Iriver T10-nek hivnak, nem mondanám hogy szégyenkezni kéne a nokia fülesnek...
kéretik szubjektiv véleményként kezelni...
talán a szoft frissités is sikerül neten keresztül majd ma valamikor... -
Finaly
tag
válasz Space marine #304 üzenetére
Én még kise bontottam a gyári fülesét a telomnak és szerintem nem is fogom...jelen esetben még nincs rá szükségem
De ha azt mondjátok hogy nagyon szuper akkor majd 1x talán énis kiprobálom ;)Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
hitman,
őstag
Én is próbálgattam ma a telefont az egyik boltban.
És kellemes meglepetés volt a joystick!
Nekem még sose volt joy-os telóm de nekem nagyon bejött.
Kézreesik és az érzékenysége is teljesen jó és könnyen irányitható.
Azt hiszem,hogy ma vagy holnap megrendelem az N73-at....Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Magimano
aktív tag
Hali
a joy-al nekem csak az az egy bajom hogy félek hogy el fog törni egy idő után
működésére nem lehet panaszkodni teszi a dolgát rendesen
1 hónapja vagyok N73 tulajdonos ( és boldog tulajdonos ) eddig ha nagyon megszámolom 2-3 szor ment félre a joy. ami nem rosz dolog@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
M.Eriksen
tag
válasz Space marine #304 üzenetére
Köszi szépen;)Most már eme ismeret tudatában és azzal hogy ma kipróbáltam előben a telót megfogantatott a kobakomban a döntésMely egyszerűen az hogy ''kell kell kell''.ezért ezt a mobilt fogom megvenni;)Nokia msot nagyot húzott ezzel a vassalÉs mégegyszer köszi
-
hitman,
őstag
Sajnos úgy néz ki a dolog,hogy rendelnem kell telefont mert itt Debrecenben 95-ért van 1év garos a 2 év nokia garos pedig 112!
Ez pedig sok érte...Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Space marine
aktív tag
Tényleg jó kis telót hozott össze most a nokija nem recseg,ropog stb... bár sztem megint a szoftveren fog elvérezni a dolog... a fotó rész pedig csodás a ''legjobb'' eddig ha megakarom nyitni nagyobbra a képet és kiirja hogy megtelt a memoria... mondjuk evvel még tudok élni... a másik amit már emlitettem hogy néha a csengöhang elkezd 1-2mp után recsegni... na viszont ez már halálosabb problema az aksi megint gyengusz sztem a teló tudásához képest, de max veszek 1 tartalékot késöbb...
én a pannon-nál vásároltam 95 helyett 83-ért... volt 1 ''kis'' kedvezményem nem igazán érdekelt az újabb 2év mert ez nálam alap.... volt már olyan pillanat amikor jó volt hogy nem kell az egyenlegre figyelnem.. azt néztétek hogy milyen jó kis headset figyel a leirás elején? elgondolkodtató csak kérdés mennyibe fájhat... -
M.Eriksen
tag
egy dolgot nem tudok eldönteni.Milyen színben A fehér/kávébarna megoldás tetszikDe a szürke/majdnem fekete isMajd meglátjuk mi lesz.Az szeretném kérdezni,hogy nem tudja vki azt hogy a Nokia HS-20,AD-41 névre hallgató füles mennyibe kerül?
[Szerkesztve] -
hitman,
őstag
Ja meg még létszi azt mondja már meg valaki,hogy tényleg szar a külső hangszórója?
Sok tesztben írták...
Nekem lényeg lenne mert mp3-ban csörögne de gondolom nektek is abban szól...Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
M.Eriksen
tag
A T-mobilos szoftverrel vannak problémák?Van valakinek tapasztalata erről?
-
Finaly
tag
válasz M.Eriksen #319 üzenetére
Aki azt mondja hogy az N73 szarul szol az csak irigykedik nem kell rá hallgatni...
Én olyan szakemberrel teszteltem le hogy szerinte szép e a MOSTANI telomnak a hangja mert eddig az összeset lesz*rozta... (N70,6680,6630) mid1ikre azt mondta hogy ugy szol mint a kossuth rádio... -_-''
Szal ezek után elmondhatom hogy ez a telefon MINDEN elvárásaitoknak megfog felelni
(ja amugy a hangok 3D-ben szolnak és olyan beállitási modszerek vannak hogy pl:
visszhang tipusa: 3D hangzás tipusa, meg lejáccás tipusa meg ilyesmi)Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
RobyBoy_16
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítesetek a választásban,döntésben!
Most jelen p illanatban egy D900as Samsungom van...Ez a teló ''tökéj..''az a gondom két hét elteltével,hogy flippje kezd mozogni össze vissza...ezért adtam el anno a D500at is,idegesít,hogy lötyög,.ez az egyik oka a megválásnak. a másik pedig,hogy este akármilyen módot és vakut használok a képeket egyenesen szarok... Világosban meg viszont,sztem verhetetlen,jah meg akármikor csinálok képet és nem várok legalább 4mp.t elmosodnak,.
Ilyen téren az N73 mit csinál?!
Gondolok itt éjjeli képre,meg amin esetleg az ember bemozdul..mennyi idő alatt süti el a képet!?
Ha valaki kurva rendes,és küld nekem emilbe egy két képet,hogy mit tud azt nagyon megköszönném.
Még szemeztem a K800 al is csak annak meg a videoja botrányos sokak szerint...tény,hogy nem a legjobb,és ehez a kategóriás telefonhoz nem ez kellett volna...
Végszó. N73 mennyire jó képet csinál éjszaka vakuval (diszkóban ) meg,hogy milyen a videoja szintén éjjel,mert gondolom,hogy nappal kurva jó!
Légyszi segítesetek,ezen a héten akarok venni másikat!
Előre is hálás köszönet mindenkinek!
Üdv. K. RobiSötétedés után kitágul a világ....... By.: ''Sorted'' Álom config: Pentium 8 /10MB L2 Cash ; valamilyen alaplap /2000FSB/ ; 2*2G RDDR RAM ; Geforce 10500 /1G GDDR -bővíthető RAM! Jó lenne??
-
Space marine
aktív tag
válasz RobyBoy_16 #322 üzenetére
ne várjál csodát a ''vaku'' kb 1-2méterig hatásos viszont addig nagyon jól teszi a dolgát... dizsibe pedig érdekes dolgokat müvelhet szép elmosodott képet fogsz kapni ha mozgásban van az alany vagy akár Te... illetve a video pedig nagyon zajosodik... szal nem biztos hogy tökéletes választás dizsibe.. max villogni vele mondjuk ''összebújos'' fotókat simán lehet majd vele csinálni...
Én is épp ezért nem vettem meg az N80-at... havernak is lötyög... lesz*rom a plussz Wi-Fi-t... meg ez jobban is néz ki -
RobyBoy_16
csendes tag
Viszont akkor ha az elmsodásos dolgot mondod akkor inkább a K800 abba van képstabilizátor...youtube.com on volt egy video,hogy mindenki ugrált meg minden és teljesen éles képet csinált és egyik se mozdult be....de annak a videoja szar!
légyszi küldjetek N73 al készített képet és videot!
kerobi88@gmail.comSötétedés után kitágul a világ....... By.: ''Sorted'' Álom config: Pentium 8 /10MB L2 Cash ; valamilyen alaplap /2000FSB/ ; 2*2G RDDR RAM ; Geforce 10500 /1G GDDR -bővíthető RAM! Jó lenne??
-
hitman,
őstag
válasz RobyBoy_16 #324 üzenetére
Az a vidi akkor parasztvakitás volt mert nem hiszem,hogy jobbat csinálna a K800.
Vagy ha az olyan jót csinált akkor ott az N73 is csinál olyat vagy jobbat.....Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
VR6-Fan
veterán
sziasztok!!
van most egy 3250 erről lehet hogy szeretnék váltani N73-ra, szerintetek meg éri?
mi modon tudok bele 3,5 jackos fülest dugni(úgyan úgy mint a mostanimba, átalakító+füles ) zenében mit tud? fökénp MP3 lejetszóként használnám?(!) fényképezésben milyen? és napi 2 óra zenélés melett mit tud nyújtani az akku?(fülesen való zenélés, milyen gyári fülest adnak hozá u.a. mint a 3250-eshez(HS-20)
előre is köszönöm a válaszokat (elnézést a zavaros h.sz. ért!!)
[Szerkesztve]"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
metaldog
aktív tag
válasz RobyBoy_16 #324 üzenetére
Hello nekem volt k800i-m és most van n73 music edition, hát ég és föld a k800 annyira szar videot csinál hogy az valami hihetetlen a kép ritka szar a hangon meg nemtudja eldönteni az ember hogy a budit húzzák le vagy valami más. Az n73 meg olyan király videót csinál hogy na én rock koncertem csináltam videót de nagyon állat kép is meg hang is élvezhető. A fényképről meg annyit hogy az n73 élethűbb képeket csinál mint a k800i. A kijelzője is jobb meg nagyobb is úgyhogy simán n73.
-
metaldog
aktív tag
Na meg a másik hogy k800i-hez egy értelmes programot nem fogsz találni sehol még egy darabig az tuti. Azt akarom kérdezni hogy a felinstallált témákat hogy tudom törölni mert ha bemegyek a témákba és ott jobb oldali gombal behozom a menüt ott nincs olyan hogy törlés.
-
M.Eriksen
tag
Nah üdvözöllek bennetek most már mint N73 tulajNagyon állat ez a teló Csak pozitívumokat tudok elmondani róla!Holnap jön meg a memcard meg a jackdugós átalakító és akkor lesz az igazi.
-
hitman,
őstag
Tiszta ideg vagyok....
Mondtam az egyik havernak,hogy N73-at akarok venni és ő azt mondta,hogy hülye vagyok mert k800i-t kell venni mert az a legjobb
Valami tesztet nem tudtok mutatni a neten ami a két telót hasonlitja össze?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
metaldog
aktív tag
http://www.mobile-review.com/review/nokia-n73-en.shtml
Az N73 és a K800i között ég és föld a különbség,
mivel a K800i egy sima mobiltelefon, az N73 meg egy saját operációs
rendszerrel felvértezett külön kis számítógép. Neked kell eldöntened,
hogy az egyszerűbb K800i vagy az N73 bővíthetősége a fontosabb.
Ezt írták egy mobileújság teszterei. Ha k800i-t veszel megfogod bánni jobb ha tőlem tudod, nekem volt. Az n73-hoz több minden van, bővíthetőbb jobban testre szabbhatóbb a k800i-re max témákat tudsz rakni semmi mást mert nem készülter rá programok. -
RobyBoy_16
csendes tag
[http://www.phonearena.com/htmls/3-megapixel-camera-phones-comparison-D900-K800-N73-N80-N93-review-r_1520-p_10.html/U]
Errel mi a vélemény!? Én inkább este fényképezgetnék
Sziasztok én még azt nem értem,hogy a K800 ba van képstabilizátor,az N73 ba meg nincs...N73 nak így képek alapján olyan anno 3650 feelingje van,csúnya müanyag a hátulja :S vagy a látszat csal?!
Szerintetek egy D900+512M + 18e ft KP egy Elveileg szép állapotú 6hónap garis N73ra?! megéri!?!? gyorsan válaszoljatok mert elvileg holnap vezem meg
[Szerkesztve]Sötétedés után kitágul a világ....... By.: ''Sorted'' Álom config: Pentium 8 /10MB L2 Cash ; valamilyen alaplap /2000FSB/ ; 2*2G RDDR RAM ; Geforce 10500 /1G GDDR -bővíthető RAM! Jó lenne??
-
Finaly
tag
válasz RobyBoy_16 #340 üzenetére
Hugom lefikázta az N73masom....
Azt mondta az övé jobb (K750i)Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
MODERÁTOR
válasz RobyBoy_16 #340 üzenetére
Most nem tudok utánanézni az áraknak, de nekem soknak tűnik a plusz készpénz.
Xiaomi 13T
-
M.Eriksen
tag
Milyen progival(ingyenes)tudok filmeket rakni a telóra 320X240es felbontásban?ajánlanátok egy párat azt megköszönném.
-
Finaly
tag
válasz M.Eriksen #343 üzenetére
Smart Movie 3.25-re rákeresem guglén és azzal nagyon szépen tudsz konvertálgatni.
Én most is Jobarátokat knvertáltam rá 765 kbes-es minöségben hogy azért szép képe legyen...igaz hogy igy 120megás a video dehát kompromisszumot kell kötniSamsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- NVIDIA® driverek topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Háztartási gépek
- 3D nyomtatás
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs