Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tegeske
csendes tag
Tegnap voltam a Media markt-ba ( szegeden ) És kipróbáltam a K800i-t !! Fotóztam is vele de eszméletlen sz@r fotót csinál... A videója is nagyon gáz..A nokia N73 műanyagdobozba volt de megkértem az eladót hogy '' legyen szíves megtapizhatnám ezt a telót '' és kivette kúrv@ jól néz ki... Nagyon állat és a csávó ( az eladó ) is olyat használ és csináltunk fotót meg videót és GYÖNYÖRŰŰŰŰ !!!!!!!!
[Pár smiley-t kiszedtem.
A kevesebb több...
Viktor0610] -
tegeske
csendes tag
Nem tom lehet, de akkor is inkább N80 mint k800i meg inkább N80 mind n73-nem ??
-
RadeonExClÛB
tag
Te most viccelsz?
a k750i mel sokkal jobb képeket csinálok mint ezzel az n73 mal nézd már meg milyen zajos egy kép a Nokiával . Amúgy is a Nokia nem a kamerájáról volt híres.
Amúgy nekem is Nokiám volt Symbiános de mostmár nem érdekel a Symbian nem akarok jáccani a telefonnal.
[Szerkesztve] -
tegeske
csendes tag
Igazad van hogy a Nokia nem a kamerájáról híres de nézd meg a Noia N70 és a Se.k750i videóit ...az N70-es videója sokkal jobb... És a képe-i is !! Én tudom mert nekem mind kettő volt már... !! De elegem lett a SE. lefagyásaiból...Amúgy szerintetek meik teót a jobb ( meiket vegyem ) N73 vagy N80 ??
Nokia 6680
[Szerkesztve] -
feketepeti
aktív tag
Az N80 mellett szól a wifi (értelemszerűen csak akkor, ha használod is valamire) meg a normálisabb billentyűzet, viszont akksiban gyengébb.
Az N73 meg AF kamerával bír és tovább bírja akkuval, cserébe szerintem nagyon gagyi a billentyűzete. Pici, nagyon könnyű mellényúlni.
Sajnos a mai kijelző méretek mellett, már csak a kagyló, vagy a szétnyitható telefonok vannak normális, nagyobb ujjakhoz is passzoló billentyűzettel felszerelve.
Egyébként meg tökmindegy.
Most itt van nálam mindkettő és én is azon nyavajgok, hogy melyiket tartsam meg... -
tegeske
csendes tag
K800i-t semmi féle képpen nem !! N73-at sem inkább, mert sok teszt-ben azt írják rólahogy : fagy, ... Akkor inkább Wi-fi vel az N80 Úgyis rengeteg zenét hallgatok !!
Szerintem 1 héten beűl meglessz!!!!
[Pár smiley-t kiszedtem.
A kevesebb több...
Viktor0610] -
SohaRobi
csendes tag
válasz A k o s k a #146 üzenetére
Bocs Hollandiában voltam, csak most olvastam.
V2.0628.0.0.1.
10-07-2006
RM-133
Nokia N73 (06)Mostakkorilyenkorakkormivanilyenkor?
-
FunkyBoy
tag
Sziasztok!
Ugye jól gondolom, hogy az kamu, hogy csak Nokia miniSD-vel működik az N73?
Ha Kingston v. Kingmaxot vennék bele az tökéletes kéne, hogy legyen ugyi?
Köszi!
FB -
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Két problémám van ezzel a telefonnal. Mit tudtok az alábbi hibajelenségről?
1./ Nekem az elmúlt néhány napban csinált olyat, hogy mindenféle csörgés nélkül, kattan egyet, és utána jelzi, hogy volt egy nem fogadott hívásom.
2./ A másik hibája, hogy időközönként csinál olyat, hogy a hangszórója recseg ropog, mint amikor egy régi lemezt akarsz lejátszani. De ez a hiba is csak időleges.
A szoftververzió a telefonon:V 2.0628.0.0.1 10-07-2006 RM-133
Tehát a kérdésem az, hogy ez szeoftverhiba, vagy a telefon hardver hibája?????Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
liba21
tag
Ami érdekelne az N73-ról:
- meddig bírja az aksija?
- hogyan játsza le az Mp3-at? Valósághűen? Torz? Stb..
- Hogyan játsza le a vidókat?
- Milyen minőségi videókat lehet vele készíteni?
- Milyen fotót készít?
- Esetleges hibái, ill jó tulajdonsága, amiért ezt érdemes megvenni?
- Hol lehet megvenni, mert sehol sem láttam?!
Szerintetek N73 v. 6288??? Esetleg 6680???
Előre is KÖSZI!!!Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
Pompi
MODERÁTOR
A kérdéseid zömére választ találsz a mobilarénás tesztben: [link]
Az utolsó kérdésre pedig részemről: 6288 nem okostelefon, először is el kellene dönteni, hogy mire van szükséged, okostelefonra vagy sem, ha előbbi akkor ugye 6288 kizárva.
6680-at pedig csak akkor érdemes ha nagyon nagyon nagyon jó áron jut hozzá az ember. Nem egy mai darab már. Gyakorlatilag az N70-en keresztül az N73 az utódja. Már az N70 is sokmindenben jobb nála, az N73 pedig méginkább.Feel Good Inc.
-
liba21
tag
Igazad van! A 6288 kilőve! Okos telefont akarok!!!
Jobban hajlok az N73 felé, de nagyon bejönn a Nokia E70 is! Szerinted milyen ez a E70?
Mondjuk, hogy kihajtható az annyira nem varázsolt el, de a tudása annál inkább!
Bár a rádiót hiányolom belőle. Ezt lehet programmal helyetesiteni, ill megtudom oldani ennek a hiányát egy progival?Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
Zoltanfi
senior tag
Az E70-be a Wifi az ami nagyon jó, de a kamerája is egész tűrhető, tehát ha meg tudsz barátkozni a formával, akkor nagyon jó vétel.
Az N73-nak van a Nokiák közül a legjobb kamerája és a kijelző is qrvaszép. Az AF miatt közelit is lehet fotózni vele, de a wifit fel kell áldozni sajnos.
A Saturnba pl meg lehet nézni őket élőben.
[Szerkesztve] -
liba21
tag
válasz Zoltanfi #169 üzenetére
Én azt olvastam, hogy az E70 a N70 kameráját kapta meg. Ezért nem igazán lehet külömbség a képek között.
Ráadásul pixelbe is jobb az E70-es (352 x 416 16M szín) a N70-el szemben (240 x 320 256K szín)
Milyen árba vannak a Saturnba?
A Wifi-t csak ADSL és Router közelében tudom csak használni, úgye???
Mert ahol lakom ott nincs ADSL.Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
Zoltanfi
senior tag
Saturnba csak megnézni, ne ott vedd, mert drága..
Szerintem az N73 jobb. Papíron kevésbé szép a kijelzője, mint az E70-nek, de a valóságban pont fordítva van: Az N73-nak sokkal szebbek a színei, és a fizikai méret is majd a kétszerese
Ha a wifit nem is tudnád kihasználni, akkor főleg N73.. -
metaldog
aktív tag
Sziasztok nekem már egy éve egy k750-esem van semmi bajom vele de most teló cserére szántam magam és sokat vacilálok 3 teló közül és ebbe kérnék segítséget a k800i a n73 és az n80 az ami tetszik de nemtok dönteni hogy melyik legyen. Szerintetek melyiket érdemes választani és miért?
-
liba21
tag
Lenne 1-2 kérdésem!
- Szerintetek lehet N73-ast kapni a Vodafonnál előfizetéssel? Mert a listájukban nem találom a készüléket. Vagy külön meg lehet rendelni?
- Ha videót nézek rajta, akkor el lehet fordítani a képet 90 fokkal, hogy azért Tv érzetet keltsen?
- Bluetools-os fülhalgatóval is tudom hallgatni az MP3-at, Videót, Mobil tv-t?
- Aksi mennyi napot bír intenzív használat mellett?
- Megéri megvenni ezt a készüléket? Az E70-nélk jobb? Bár a Wifi-t hiányolom belőle!Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
-
liba21
tag
Igazából mindkét funkció kellene, mert biztos fogok videótelefonálni és a mobil Tv-ni is, de akarok Internetezni telefonnal is ill. telefonon keresztül Pc-n is.
Gondolom ezt mint megtudom tenni az N73-al!?
A HSCSD hiányát az N73-ban miben fogom észrevenni, ill. észlelni? Lassabb lesz a GPRS adatforgalmam? Ha igen, akkor mennyivel?
Amúgy, kár hogy nincs rajta sztereo bluetooth.
A Wi-Fi valójában azért lenne jó ha benne lenne a telóban, mert ha éppen olyan helyen lennék akkor tudnék ingyen Internetezni. De olyan hely ahol esetleg rá tudnék csatlakozni a Wi-Fi-vel, biztos kevés van. Legalábbis szerintem a környékünkön biztos.Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
MODERÁTOR
Miattam van benned (egy másik topikban én írtam valótlant), h. a HSCSD gyorsab, mint a GPRS, de ez nem igaz. A GPRS u.olyan sebességű v. gyorsabb a HSCSD-nél, tehát, annak hiányát meg sem fogod érezni. Arról nem is beszélve, h. a GPRS nem percalapú, hanem adatforgalom-alapú elszámolású, tehát költséghatékonyabb a HSCSD-nél.
A sztereó Bluetooth hiányát ne sajnáld, csak egy újabb akkumulátorfaló tulajdonság, ami a pénztárcádat sem kíméli. Egy egyszerű vezeték nélküli headset árából már profi vezetékes headsetet vehetsz.Xiaomi 13T
-
liba21
tag
válasz Viktor0610 #178 üzenetére
Köszi a precíz pontos leírást!
Azt hiszem az N73 lesz az én telefonom (bár a Wi-fi-t hiányolom belőle, de szerintem vagyunk páran ezzel így).
Csak már lehetne kapni a Vodafone-nál!
Mert azért olcsóbban hozzá lehetne jutni előfizetéssel, mint egy GSM boltban kártyafüggetlenül.
A T-Mobil-nál hamarosan lesz, de én maradok a Vodánál, s remélem náluk is kapható lesz még az idén.
[Szerkesztve]Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
jani0625
aktív tag
speedshopot megkérdeztem a wi-fi kártya miatt de azt sajnos csak fizikailag kompatibilis, csak SDIO kompatibilis cuccokhoz jó!
tehát nincs a telóhoz wi-fi kártya -
liba21
tag
Tényleg!
Még az N70-t sem láttam a listájukban, pedig már régen megjelent.
Írtam is nekik ez ügyben, de azt írták, hogy függ attól, hogyan, és mikor sikerül megállapodnunk a készülékgyártó céggel.
Bár így már egy kicsit kételkedem, hogy lesz a listájukban, hiszen egyik N-s sorozat sem található meg a készüléklistájukban.
Szomorú vagyok!Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
metaldog
aktív tag
Hi az a kérdésem lenne hogy a teló joy-ja jol müködik nem valami silány cucc mert mint látom ez nem a megszokot navigációs gomb.
-
MODERÁTOR
-
metaldog
aktív tag
Hi jövőhéten megveszem az új telóm valószínű hogy n73 lesz. Az lenne a kérdésem hogy sok fórumban olvastam hogy az egyik legjobb videó felvevője a 6280-as nak van, az n73-as nak van olyan jó vagy esetleg még jobb?
-
liba21
tag
Hááát, én is ettől tartok, ill. ezt gondolom!
Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
liba21
tag
Igen! A másik két szolgáltatónál meg is jelent a tegnapi naptól!
A Vodafone meg csak ül az N-s szérián!
Majd talán kérek a Jézuskától egy kártyafüggetlen N73-at!Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
liba21
tag
Én láttam 103k-ért is!
Itt: [link]Gigabyte GA-EP35-DS3P (rev.2.1), Intel C2D E8400@3,0Ghz, Crucial Ballistix 2x1Gb 1066Mhz DDRII, Cooler Master Hyper TX2, Xpertvision 8800GT, 74GB-os 10000rpm WD Raptor (Western Digital WD740ADFD), Hitachi 80GB Sata II, Pioneer DVD író, LG CD író, Chieftec 550W táp, Samsung SyncMaster 971P TFT (S-PVA
-
Nokia-lányka
tag
Sziasztok! Nagyon rápörögtem erre az N73-asra!
Nekem 6600-s tellóm volt, de rettenetes képeket csinált és nem volt ''lányos''... így 6230i-re váltottam... de megzakkanok az s60-as játékok és alkalmazások nélkül (pl. normális angol-magyar szótár). És a 40-es szérián az mms-olvasása is rettenetes!
Tehát a következőkre használok egy tellót (a telefonáláson és sms-mms-en kívül): számítógéppel adatátvitel, fényképezés (nagyon), sooook játék és ilyen-olyan dokumentumok (doc vagy pdf) tárolása és zenehallgatás.
Ugye, hogy nekem az N73 a tuti?
Mondjon valaki okosakat nekem!
És az ellenérvek? Miért trutyi ez a telló??? Oké, hogy kicsit nagy a súlya és a mérete, de a tudásához képest nem! És a pdf-olvasó naaagyon jó találmány benne! Meg az aktív készenlétes kijelző is!
Még egy ''lányos'' kérdés: Mi az a wi-fi?
Előre is köszi! -
Nokia-lányka
tag
válasz Nokia-lányka #194 üzenetére
Óh! Még egy kérdés!
Az N73 videófelvevője tényleg gáz??? Mennyire? Én a 6600-s felvevőjéhez vagyok szokva, szóval nincs túl magasan a léc!
A 6280-as tényleg jobb videóban? De az 40-es szériás, ugye? (Fúúúj!) -
ZR92
tag
válasz Nokia-lányka #194 üzenetére
Amiket említettél más S60-as telefonon is meg lehet csinálni pl.:N70...
Sokak szerint túl színes képet készít.
Az N73-om CiF minőségben készít videot míg a 6280-as VGA-ba ami sokkal jobb nála.
[Szerkesztve] -
Nokia-lányka
tag
Köszi az okosságokat.
Nem lehet ezt a vacak videófelvevési problémát kiküszöbölni?
Sok jó videófelvevő progi van a 60-as szériához!
Csak egy példa: A 6600-s elvileg 10 mp-es videókat tudott, de volt egy program, amivel már memóriafüggő hosszúságú videót lehetett készíteni és fényerőt, felbontást és mindenfélét lehetett rajta állítani.
Nekem a 6280-assal az a legnagyobb bajom, hogy irtózom a 40-es szériától. -
metaldog
aktív tag
az n73-as vagy a k800-as videofelvevője csinál jobb videot? Még nem tudtam egyiket sem tesztelni sajnos.
-
MODERÁTOR
válasz metaldog #198 üzenetére
N73, mert CIF-ben rögzít, míg a K800i csak QCIF-ben.
Egy kérdés, ha már feljött a topik.
Én v.ok béna, v. tényleg nem lehet úgy beállítani a névjegyzéket a készülékben, h. a neveket és a hozzájuk tartozó számokat egyszerre mutassa?
Sehol nem találtam erre vonatkozó beállítást...Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest