Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz Viktor0610 #3000 üzenetére
Van értelme? Ha árírja a PC-t, akkor bukja a garit, ha nem írja át, akkor viszont csak ugyanarra a T(ré)-Mobilos gagyira frissíti (?) neki...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Zsadi
őstag
Pannonos tulajoktól kérdezném, hogy az Ő telójukban szerepel-e az Adóvevő.
Nálam nem, csak nem tudom miért. -
crwn
senior tag
kolléganők és kollégák! aki közületek használ tomtom-ot, írja már le legyen szíves, hogy miután elindította a programot, és forog a földgömböcske, azután feldob-e a program mindenféle jogi értesítéseket? csakmert nekem igen, és hiába törlöm ki a beállításkonfiguráló filet, s kezdem elejétől az egészet, majd azt a lehetőséget választom, hogy többet ne figyelmeztessen a használat jogi vonatkozásaira, mégis figyelmeztet minden egyes újraindításkor a cudar. más fórumon azt írták, hogy csak szorgalmasan kell a nem-et nyomizni, de ennél szorgalmasabban, mint én nyomogatom, nem lehet. mi a baj??
-
MODERÁTOR
-
*Ropi*
félisten
-
crwn
senior tag
válasz Viktor0610 #3016 üzenetére
igen, már újra raktam magam is. nem segít. mindegy. ettől használható a program.
-
Pubszon
veterán
Mi az hogy a HTML böngészőnél kereteket is kezel?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
legiaap
félisten
Nálam kettő dolgot dob fel.
Az első valami Jogi értesítés zöld háttérrel és fehér betűkkel.
Ezt elfogadom és megyek tovább.
A következő már egy figyelmeztetés kék háttérrel és fehér betűkkel.
Itt lehet menni az igenre és a nemre is attól függően hogy akarjuk-e hogy ez az üzenet megjelenjen-e a jövőben.
Akármelyikre megy az ember akkor is be fogja adni.
Nem kell vele foglalkozni.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Pubszon
veterán
Mi az hogy a HTML böngészőnél kereteket is kezel?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
legiaap
félisten
Hát az ember mindíg ráakad egy-két újdonságra,ami aztán elkedz érdekelni.
Mikor megvettem anno az első telóm Siemens C45-akkor úgy vettem meg,hogy semmit se tudtam róla,csak láttam a kirakatban.
És ott aztán szépen lassan felfedeztem a teló adta lehetőségeket.
Manapság meg itt a net.Mikor megveszem a telóm már szinte mindent tudok róla és a teló felfedezésének ideje drasztikusan lecsökkent és így hamarabb meg is unom őket és ezért cserélgetem ilyen gyorsan őket.
Mindíg kell új élmény.Felfedezni való.
És ami azt illeti most ez az adóvevős dolog is egy felfedezni való rész.
Húú ez hosszú lett.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
crwn
senior tag
válasz legiaap #3038 üzenetére
amikor az őskorban 6230i telóm lett, akkor abban is újdonság volt az adóvevő szolgáltatás. ez előfizetéses ügy a trémobilnál, és arra jó, hogy hálózaton keresztül ingyen tudsz beszélni pl. egy több szintes irodaház 10 emeletéről leszól a vezérigazgató titkárnője , hogy azonnal vidd fel a másodikon található sales-ről az anyagokat, vagy elporolják a popódat. ez esetben a cég előfizetett a push to talk-ra, havidíj ellenében mint egy vókitóki, úgy műxik a telefon. tök fölösleges. nem is terjedt el.
-
Zsadi
őstag
Anno az őskorban, a Philips Fizz-em akkora volt, hogy ping pongozni lehetett vele.
-
Pubszon
veterán
Hamarosan megjön nekem is.
Valaki nemtudja akkor hogy lehet e webkameraként használni?
Vagy hogy USB-n keresztül kis hangszóróként(lanpartyn jóljönne)?
Ja és a 320*240-es videót (MP4) mennyi FPS-el tudja lejátszani?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest