Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Már sokat próbálkoztam minden félével,de eddig sikertelenül.
De előfizetni meg nem akarok ezért netre.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Sensation
tag
Üdv!
Pannonos előfizetéses vok, és semmi net előfizetés nélkül tudok netezni (Alkalmazások>Web)
Még azóta nem kaptam számlát, de félek hogy kicsit sok lesz..
Nemtudja valaki mennyibe kerül ez? Egyáltalán hogy megy ez netelőfizetés nélkül?Köszi.
Samsung Galaxy S20 FE (Snapdragon 865)
-
MODERÁTOR
-
buffet
tag
A bátyámnak N80 van.Cseréltünk egy kis ideig,de 3 nap után vissza adtam.Nekem jobban be jön az N73.De nem azért mert csúszka van /szerintem jó dolog/ hanem az n73 nak jobb a kamerája /meg persze az n80 dög nehéz/ .Amúgy a csuszkáról csak annyit, hogy legalláb anyian utálják a joyt/én szeretem/.De az N95 mindenképp jobb.
buffet
-
Sensation
tag
-
MODERÁTOR
-
*Ropi*
félisten
válasz Viktor0610 #2957 üzenetére
Szervusz Viktor!
Egy gyors kérdés témábavágóan: nekem most (a már megszűnt?) átalánydíjas 50 MB-os netcsomagom van (havi 2k). Ha átváltok a 1741-en a NET 100 MB csomagra, akkor mindnféle hókuszpókusz nélkül ugyanúgy havi 1990.-ért a dupláját kapom adatmennyiségben?
Köszönöm a választ előre is!
Ropi
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
MODERÁTOR
-
Artika
aktív tag
válasz (Kolombusz) #2960 üzenetére
Hellósztok.
Van olyan progi, vagy benne van alapból hogy mp3-ból ébreszt?
(egy ismerősöm kérdezte de kapcsiból nem tudom rája a válszt)Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
crwn
senior tag
jah, nem kell. elég csak az adott mp3-at beállítani ébresztőhangnak. a 9.2 oprendszereken (6120) már szerencsére nem kell külön segédprogram az ébresztés-gyakoriság beállításához, sem az ótommatta billzárhoz. ölég érdekes, hogy a fejlesztőknek eddig tartott, hogy az s40-ben meglévő dolgokat meghonosítsák a szerintem legnépszerűbb s60-as platformon is.
bár lehet, hogy nem az s60 a legnépszerűbb, csak azé gondolom, mert nekem ilyen van
pöppet egoista hozzáállás, de mostmár mindegy: én, én, én -
MODERÁTOR
-
Artika
aktív tag
válasz Viktor0610 #2966 üzenetére
Na jó (egyből, kapásból, rögtön).
Most nagyban melózok, értekezni járok stb. stb.
Még a telefonomat is lekapcsolva kell tartani ilyenkor.Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
*Ropi*
félisten
Dizőz? Hát, most majdnem leestem a székről, úgy elfogott a röhögőgörcs, ahogy elképzeltelek egyszál átlátszó selyemruciba öltözve , amint csábosan búgó hangon énekelsz egy bárszéken... Biztos lőnék Rólad egy sorozatot (mármint fotót, a félreértések elkerülése végett! ), hogy belinkeljük ide a fórumra, hadd lássák a többiek is.
-
legiaap
félisten
De felfűtött lett itt hirtelen a hangulat.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Artika
aktív tag
Nono.
Ne melegedjünk ennyire.Bonviván után szabadon:
Vitéz (vizéz)- dizőz szóhasonlattal éltem és félreértésre adtam okot.Énekelni csak társaságban megfelelő minőségű és mennyiségű alkohol elfogyasztása után szoktam kizárólag kultúrált öltözékben
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
Sensation
tag
Nah megnéztem 172-t:
Időszak: 07.09.14 - 07.10.01.
Forg: 11504Ft
SMS: 27db
Eng: 1763Ft
Perc eng: 0:00
Egyenleg: 9742Ft+áfaKicsit gáz..
Alkalm.>Napló>Csom.kapcs.-ot is megnéztem Fogadott: 12,67 MB
Kicsit sokallom ennyi adatért a kb. 10e Ft-ot.. Ki érti ezt?
Ha fölrakok böngészőt akkor meg hogyhogy olcsóbb?
Más: "netrádiót" hogy lehet hallgatni? Pl. winamp-ot föl lehet rakni és azzal? (add>url)
Köszi.
-
*Ropi*
félisten
válasz Sensation #2985 üzenetére
Az Opera Mini tömörített adatforgalommal kommunikál a proxy-ja által, ezért számláz kevesebb adatátvitelt a Pannon.
Netrádió hallgatására vannak megfelelő programok (konkrétat most nem tudok, nem szoktam streamet hallgatni), de Winamp nincs, maximum Winamp skines lejátszók. De az tuti, hogy akkor inged-gatyád rámegy a telefonszámládra...
-
MODERÁTOR
-
Zsadi
őstag
válasz Viktor0610 #2988 üzenetére
Pontosan. Ugyanez volt a helyzet nálam is.
Tanulópénznek jó volt. -
Magimano
aktív tag
nekem is a voda 2000 ft-s van. telóra nekem pontosan elég a 200 mb
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
Sensation
tag
Köszi szépen mindenkinek!
Akkor valószínű megrendelek valami olcsó csomagot. Ami (ha nem lépem túl) fix havonta..
Opera Minit is fölpakolom.Hát ez nekem is tanulópénz volt...
Üdv.
-
ficsmix
tag
N73 alkatrészt vennék. Fotogomb kapcsolóját. vagy döglött n73 panelt!!!
FICSMIX™
-
MODERÁTOR
válasz Sensation #2993 üzenetére
Túl sok lehetőséged a Pannonnál nincs.
Amnnyiben rendszersen WAP-olsz/Opera Minizel, a Mobil Internet 100 MB csomagot ajánlom, amennyiben ritkán, de akkor nagyobb mennyiséget (napi 10 megánál kevesebbet), a Mobil Internet Napijegyet javasolnám.
A Mobil Internet Start csak a WAP-pal való "ismerkedésre" jó, másra nem.Xiaomi 13T
-
Zsadi
őstag
válasz Viktor0610 #2995 üzenetére
Ezek az infók nekem is jól jöttek!
Mobil Internet Napijegy lesz nálam a befutó, azt hiszem.
Köszi! -
Sensation
tag
-
vricsi
tag
Sziasztok!
Kb 1 hete én is - egyenlőre nem túl boldog - tulajdonosa vagyok egy N73-nak. A készülék T-Mobileos. Előtte egy 6230i-t használtam és mivel az N73 ne tudod pár dolgot telepítettem fel rá pár cuccot:
- Alarm Manager
- Best Keylocker
- ActiveFile
- Best Profiles
- ReBootViszont azt figyeltem meg, hogy a multimédia gomb kifagy, ma reggelre viszont a teló totál kifagyott mikor hívás jött. A multimédia gomb fagyást a BestProfiles-nal tulajdonítom mert üzemmód váltások után már nem csinál semmit....
Tapasztalt valaki hasonlót? Van valakinek megoldása?
Előre is köszi válaszokat!
Üdv R.
-
crwn
senior tag
az lehet a baj, hogy a trémobilos hivatalos szoftver van a telódon. nagyon sokan írogatnak különböző fórumokon, hogy a trés telójuk fagyos. nekem is az volt. vidd el egy nokia szervízpontba a garanciapapírokkal együtt, és ott rátesznek egy frissebb szoftvert.
a média gomb rapszódikus dolgocska, nekem még nem sikerült megfejtenem az algoritmust ami alapján működik, vagyis vagy előhívja a menüjét vagy sem. ebbe már beletörődtem. ezt te is megteheted. mert bosszankodni nem annyira kifizetődő dolog...
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest