Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Na gyerekek!
Idegesített ez az akkumulátoros dolog és utánanéztem.
Most szószerint fogok idézni a készülék dobozában található tájékoztató füzetből.
Jól figyeljetek:
"Ne hagyjuk a teljesen feltöltött akkumulátort a töltőre csatlakoztatva,mert a túltöltés megrövidítheti az akkumulátor élettartamát.A teljesen feltöltött,de nem használt akkumulátor idővel önmagától is elveszti a töltést."How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Magimano
aktív tag
válasz horvilac #3097 üzenetére
Azért azt nehezen hiszem hogy semmit nem kértek hozzá és hogy t-mobilos telóra szó nélkül felttek egy nem t-mobilosat. mert eleve ahoz hogy foglalkozon a telóvall kell egy garipapir hozzá. különben pénzes a dolog. de még akkor sem tesznek fel más sw-t a telcsire mint azt ami rá való.
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
MODERÁTOR
-
Magimano
aktív tag
egyébként azt nem tudja veleki hogy a ME-n lévő széép zöld témát honna lehetne megszereni?? mert sehol nem találok
-
Magimano
aktív tag
válasz Viktor0610 #3106 üzenetére
elképzelhető.
de hivatalosan elvileg nem tehetik fel rá. anno én a 6230-ra szerettem volna gyárit de azt mondták hogy csak a vodásat tehetik rá hivatlosan. külöben ugrik a garim róla@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
legiaap
félisten
-
crwn
senior tag
válasz legiaap #3110 üzenetére
na, amit idéztél, az akkor lehet, ha pl. napokra a töltőn hagyod az akksit. ez ugye nem az az eset, amiről mi írtunk, hiszen mi a feltöltés után használjuk az akkut ugyebár rendesen! szóval, ha már a gyári feltöltés, lemerülés után egyszer 16 óráig töltőn hagyod (az új akkut), majd eltelik 4-5 töltési fázis, akkor van kész az akku, akkor érte el kapacitása határait (szépen ki van tágítva árambefogadásra). innentől - a használattól függően mindenkinek egyénileg - merül, és mivel egy nem állandó dolog, mint ahogyan mi, emberek sem vagyunk, úgy "pusztul" ő is, csak neki kevesebb ideig tart "elhasználódni", mint nekünk, tehát az akksikat is ki lehet dobni egy idő után (meg minket is ). de addig sok lemerülést (li-akku esetében nem szabad csontra, ezt ugye tudod) és töltést megélnek a mi legnagyobb örömünkre, és szíves használatunkra!
-
Magimano
aktív tag
nokiaprogramokon nincsen fenn legalábbis ha beirom a kersőben nem találja se úgy hogy Stave se úgy hogy Stave.sis
-
Magimano
aktív tag
én nem akarok senki mellé álni aksi ügyben. de nem rég épp anokia hívta fel az embereket, hogy ha az aksi feltöltött akkor vegyék la a töltöről. igaz ezt azért mondták ( vagy azzal kapcsolatban) hogy a felesleges energihasználatot csökkentsék (sük) világban.
ergó ha másért nem ezért le kell venni@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
*Ropi*
félisten
válasz legiaap #3104 üzenetére
Figyeltük, de te nem ugyanarról értekeztél, ugyanis némi fogalomzavar van az írásodban: a töltőn hagyás (folyamatos töltés) és az alkalomszerű rátöltés más dolgok. Ha rajtahagyod a töltőn a telefont úgy, hogy mondjuk 6 órán át egyfolytában beszélsz megszakítás nélül, miközben folyamatosan nyomja a delejt az aksiba, az tényleg nem tesz jót neki, hogy szinte folyamatosan gyorstölti). Viszont ha a beszélgetés elején kihúzod a töltőt és csak akkor dugod vissza amikor csipog, hogy éhes, akkor semmi gond, mert leáll a gyorstöltés végén.
Az a szöveg a tájékoztatóból még a régi típusú aksikra vonatkozott, ezek már teljesen máshogy működnek.
Meg az is igaz, amit Crwn írt a #3113-ban.
Konklúzió: egy éjszakán át szoktam töltőn hagyni, az bőven elég neki még formázásnál is.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
MODERÁTOR
-
Magimano
aktív tag
válasz Viktor0610 #3121 üzenetére
Mire van szükséged
hát megnéztem én a guuglit. de ahol le tom szedni valami rapidshare re visz ahol közli hogy
"You want to download a file. Please scroll down to proceed.
We host your files for free! Click here to upload files."
vagy én kerestem rá rosszul
-
MODERÁTOR
-
Magimano
aktív tag
válasz Viktor0610 #3123 üzenetére
igen mehet köszönöm.
tulépem? most akartam elöször leszedni onna valamit@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
MODERÁTOR
-
Magimano
aktív tag
válasz Viktor0610 #3125 üzenetére
értem.
köszön megértkezett.először peparáztam mert azt irta lejárt a tanusítvány
de 2006 ban még jó volt@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
*Ropi*
félisten
válasz Magimano #3122 üzenetére
"You want to download a file. Please scroll down to proceed.
We host your files for free! Click here to upload files."Szó szerint:
Te most le szeretnél tölteni egy fájlt. Kérlek, scrollozz lefelé a folytatáshoz! Mi ingyen tároljuk a fájljaidat. Kattints ide a fájlok letöltéséhez.
Az én olvasatomban ez azt jelenti, hogy tekerj lejjebb a letöltéshez! Magyarán a letöltési link lejjebb van, a lap alja felé.
-
MODERÁTOR
válasz Magimano #3128 üzenetére
Igaza van fórumtársnak, simán letölthetted volna te is.
Most kipróbáltam, szándékosan túlléptem a 10 megabájtos letöltési keretet, ezt írta ki (az oldal alsó részén):
"You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 19 minutes)"Mindegy, a lényeg, h. megvan...
Xiaomi 13T
-
*Ropi*
félisten
válasz Viktor0610 #3129 üzenetére
Ilyenkor (xDSL dinamikus IP estén) modem ki,- majd újra bekapcs és voila! Megy a letöltés.
-
Magimano
aktív tag
válasz Viktor0610 #3129 üzenetére
értem
lehet hogy nem egyről beszélünk
én innen probáltam [link]
és én sajna itten nem találtam azt hogy le lehet tölteni@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
-
MODERÁTOR
-
Magimano
aktív tag
válasz Viktor0610 #3133 üzenetére
a fennnne
megvanigen csakm láttam a sok pipát és
á megyek kirögöm magam saját magamonKöszi mégegyszer a témát
-
*Ropi*
félisten
-
Zsadi
őstag
válasz legiaap #3110 üzenetére
Én is hasonlókat találta akku ügyben:
"Lítium-ion akkumulátorok töltése
Egyetlen módszer van a lítium-bázisú akkumulátorok töltésére. Az úgynevezett "csoda-töltők", melyek az akkumulátorok feljavítását illetve élettartamuk megnövelését ígérik, a lítium-kémiában nem léteznek, ahogyan a szuper gyorstöltők sem. A lítiom-ion akkumulátort előállítók használati utasításai határozottak, szigorúak, a töltést ezek szerint kell végezni. A lítium-ion nagyon tiszta technológia, így semmi szükség nincs az úgynevezett "formázásra", amit a korábban használatos nikkel-bázisú akkumulátoroknál végre kellett hajtanunk. Az első töltés semmiben nem külömbözik az ötödiktől, vagy akár az ötvenediktől. A forgalmazók azt tanácsolják, hogy első alkalommal töltsük az akkumulátort 8 órán át, de ez a tévhit még a nikkeles időkből maradt fenn. A töltő 3-4 óra után automatikusan kikapcsol..." -
Daweee
őstag
Végigolvastam a cikket, egyre bizonytalanabb vagyok
Szóval nem szereti a csepptöltést, ami gyakorlatilag a töltőn hagyás. Vagy erre hivatottak a védelmi áramkörök? Teljes zavar
Viszont rájöttem, miért van az hogy sokáig fullos az akksi, aztán gyorsan fogynak a csíkok a jobb felső sarokból: a csíkok számát az akksi aktuális feszültségéből számolja, és logikus, hogy arra törekednek, hogy amíg tud sok feszt adjon a telónak, viszont ha fogy a szufla, akkor nagyon. Tanulságos cikk, ajánlom mindenkinek -
Magimano
aktív tag
hát én ugy tom hogy egy aksinak nem igazán tesz jót ha folyton visszatöltödik. ugy értev hogy normális merülis ciklus kell neki mert ha folyton fullon van az nem tesz jót. legalábbis én ezt hallotam anno
de eddigi telefonokkal való kapcsolatom óta egyiknél sem véltem felfedezni ennek káros hatását hogy folyton a töltön lóg ( töltés után minimun ébredésig )
-
Daweee
őstag
Most találtam nokiaprogikon ezt a topicot oplogót lehet berakni vele a telóba Én annál a pontnál akadtam el, hogy a private mappába nem tudok mappát rakni se FExplorerrel, se X-plore-ral ha sikerül vkinek, írja le
MOD: néha a legkézenfekvőbb a legbonyolultabb WINDOWS EXPLORER @Adatátvitel mód
-
Magimano
aktív tag
nekem ez anno a seleQ nevü progival sikerült egy 7650-en de ott szines logót lehette rátenni.
meg 6600-ára is. (régi szép symbianos idők hüp hüp )
de ezt amegoldás rettentő macerásnak érzemmás. lehet valami köze annak hogy ha adatátvieli módban csatizom a telcsit akkor atéma visszaáll gyári ( kék ) nokia témára hogy a téma amit használok azb akártyán van?? ( valszeg igen )
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyomtató topik
- Dell asztali gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs