Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lazi007
csendes tag
Üdvözletem!
Nekem is van egy n73-am...Angol nyelvü...és szeretném magyaritani...Átirtam product kódot meg mindent úgy csináltam ahogy kell.. és NSU azt irja hogy nincs szükség frissitésre mert a legújabb szoft. van rajta!
Tud valaki segiteni??
Privátban vagy msn-en! Köszi! lazi007@freemail.hu <--msn
[ Szerkesztve ]
-
Fuksza
tag
nekem volt n73mam a hangszórója kiváló de a joystick egy idő után behal
-
Doresz
tag
Hello
1-2 hétre N73 user lettem, ezt a cseretelefont kaptam a T-mobilnál. Ezer éve nem volt nokiám, valaki lenne olyan kedves, és leírná nekem, akár privátban is, hogy hogy állíthatom be az internetet és a mailt? Ikon200 csomagom van. Akárhányszor csatlakozni akar, Access Points-nál egy rakat lehetőséget dob ki és nemtom nekem melyik a jó.
-
JJános
addikt
Üdv all!
Két napja boldog tulaja vagyok egy ilyen csodamasinának. Vodafüggő. Sajna sokmindent nem tudok rárakni, mert azt írja ki, hogy lejárt tanúsítvány.
Szeretnék egy konzervatív, de exkluzív kék témát. Aki tud, légyszi s.o.s. pls!
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Köszönöm!
Szóval, ha a dátumot visszaállítom pár évvel engedni fogja? Ez jó.
Ki fogom próbálni. Köszönöm a témákat is!2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
És ez az ami most fent van. [ime]
Ami érdekelne még, az a játék. Valami tetris.
quadrapop nevűt ha találnék.Amúgy a teló nagyon bejövős nálam. 2 napot bír az akku, mert sokat macerálom.
2007-05-06 óta itt!
-
wolverine375
tag
Sziasztok, lenne egy égetően fontos kérdésem! Sajnos nem sok ember jár már erre, de remélem azért valaki tud válaszolni. Történt a minap, hogy veszem elő zsebemből az n73-at, erre ki van esve a joystick... Nézem bennvan a zsebemben (semmi nagy nyomás nem érte) A joy meg valahogy kettétört - nem csak a kupak jött le - és egyfolytában kiesett, egyre gyakrabban ugye... Hazajöttem, megpróbáltam superglue-val visszarakni, ami meg ugye kis mértékben oldja a műanyagot, és valahogy elértem vele, hogy a kis pöcök ami benyomnál a joy gombot az ne nagyon érjen be, ergo nem lehet benyomni...
A kérdés a következő: Láttam vaterán, hogy árulnak joystickokat, de nem tudom, hogy azt most rá lehet pattintani a panelra, vagy forrasztani kell? Nokia szerviz vajon tud vele valamit kezdeni? (a panelcsere gondolom rohadt drága...)
SEGÍÍÍTSÉÉÉÉG!!! előre is köszi
-
wolverine375
tag
válasz wolverine375 #5417 üzenetére
Megoldódott, ebayről vettem 800ft-ért^^. Jól kihalt a fórum:/
-
Vins
csendes tag
válasz wolverine375 #5418 üzenetére
a joy kb. 2 évet bír rendszeres használat mellet. Nekem 1 éves volt a teló amikor gariban cserélték aljzattal együtt kompletten, láttam a számlát 12e Ft volt a javítás anyaggal munkadíjjal.
-
Feka87
tag
Sziasztok,
Nekem olyan kérdésem lenne szeretném frissíteni a szoftvert V 3.0638.0.0.1 a legújabbra, de nem engedi ... pedig van újabb.
Nokia Software Updater segítségével szeretném az pedig azt mondja nincs ennél újabb.
ötletek?hogy tudnám frissíteni a kicsikét?köszi
__̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l̡̡̡̡.
-
atesss
addikt
Üdv !
Okostelefonokra keresnék VOIP alkalmazást, ami univerzális, tehát be tudom írni manuálisan is a VOIP szolgáltató adatait.
Mind a 4 elterjedtebb platformra kellene majd: Symbian (leginkább S60 3rd Ed - N73, E52 - bár lehet utóbbi szintén gyárilag tudja. De kellhet majd 5th Ed.-ra és Symbian^3-ra is.), WinMob (5 és 6), Android, IPhone.Jelen esetben ugye az N73-at kérdezném kérdezném (és pont erre lenne a legsürgősebb), de ha a többire van ötletetek az is jöhet.
Azt tudom, hogy régebben egy Nokia E51 ezt beépítve tudta, ott be tudtam állítani a SipDiscount-ra (mondjuk egy elég részletes leírás alapján).
Most amúgy a két szolgáltató amit használnék valószinűleg az Actionvoip és a VoipWise lenne.
Jó lenne ha tudna olyat, hogy ha van elérhető Wifi, akkor automatikusan arra csatlakozzon, és arról menjen a hívás, a mobilnetet csak akkor használja, ha nincs más.
Illetve egy kis statisztikát sem árt ha tud csinálni, meg esetleg adatforgalom mérést (és akár riasztást) közvetlenül a program.[ Szerkesztve ]
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok
A barátnőm telefonját szeretném frissíteni. Letöltöttem az Ovi Suiteot és meg is csinálta a frissítést a legújabb firmwarerre, de angol nyelvű. Ha valaki le tudná írni, hogy miként tudom rábírni hogy tegyen nekem egy magyar nyelvű szoftvert azt nagyon megköszönném
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Forestjo
senior tag
Helló! Az volna a kérdésem, hogy a legújabb szoftververzióról mit tudtok mondani, nekem a 2007 év legutolsó van fent, a pc suite, vagy pontosabban az ovi nem talál frissebbet. Pedig ha jól számolom, még 8 újabb született 2008 12.12. bezáró dátummal. Gondolom ez már még jobb lett, mit tudtok róla? Érdemes frissíteni? Egyszer tudtam csak frissíteni a valamelyik 4.-ról erre a 2007. 12.15.-re, de többet nem enged, vagyis azt írja, hogy nincs több frissítés - miért nem látja?
Használtan vettem egy hónapja, ez N73 ME és a 4.0750.31.2.1 -es verzióval virít a gép. Ahogy írtam, mélyformázás után most a net sem sikít kevés memória végett, de az újabb verziókban gondolom, csak javítottak rajta valamit?
Magyar és gyárilag független teló.http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model73
Köszi a segítséget.
Forestjo[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Valaki nem tudja hogyan tudnám megfejteni az elfelejtett biztonsági kódomat?
Ki akarnám cserélni a sim-et mert küldföldre utazom, de sajnos nem tudom a régi kódomat.
Valakinek esetleg van valami 5lete?
Akár priviben is jó."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
kisCsirek
csendes tag
Valaki segítsen nekem, pls!
Szeretnék föltenni a telóra (v 4.0839.42.2.1) diktafon progit, mert a gyárival nem megyek messzire...
De sehogy se sikerül, se szignózva, se anélkül... (Lejárt tanúsítvány, meg ehhez hasonló hibák)
most vettem a telót, még nem nagyon értek hozzá, olvasgatom a fórumokat, de nem sikerül a progik telepítése.
ALON
Audio Notes
Bacwords Recorder
BestCallRekorder
CallRekorder ProEgyenlőre eddig jutottam...
Előre is köszi, ha van 5let.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hű, elég kihalt a topik. Mindenesetre ha valakit érdekel, hogy 5 év alatt miket tapasztaltam a telefonnal kapcsolatban, akkor szívesen írok róla. Persze kétlem, hogy lenne rá igény, de ha valaki van olyan elvetemült, hogy ilyet akar venni, azt szívesen lebeszélném
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
kisCsirek
csendes tag
Aztán sikerült megoldanom a diktafont, stb... de aztán olyan gyorsan megszabadultam tőle, ahogy illik...
K800i után egy rémálom volt....
Pedig nagyon tetszett, de aztán kiderült, hogy olyan tetű lassú, vacak képeket lőtt, pedig olvastam a tesztjét, és elvileg jó képeket tud, nem is értem mi volt a hiba.[ Szerkesztve ]
-
szoke12
őstag
helló! egy ilyen teló van nálam, és lezárta a memkarit. kódot kér, de nem tudom, mit kéne neki adnom, mert nem tudom a kódot. hogy derítsem ki?
próbáltam NSS-t, de nem megy vele."Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest