Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
Mióta olvasom itt ezt a sok joy problémát kezdem óvni a joy-t és próbálom minél kevesebbet használni.....
De meg is értem szegény joy-t,mivel ez mozgó alkatrész és azt ugye tudjuk,hogy minden ami mozog az kopik is egyben.....Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
gti16v
őstag
persze,hogy megtom oldani garanciát és .......de több kézen megy át (egy a bolt egy aki viszi és a nokia aki csinálja)na most pl 2 nokia üzletet felhivtam és nem volt raktáron rendelni kell stb.....na most telefon függő vagyok.....(+nem tudok meglenni nélküle,benne van a fél eszem)ahoz nincs kedvem,hogy leadom pl hétfőn,aztán kedden ,mondják:''nincs alkatrész,szerdán vagy csüt jön''(na Adj Isten pl jőv héten jönne) azt péntek mire visszajön jó esetben a teló....hozzá kell tenni egy egy hivatalos nokia szerviz sem gyorsabb sőt....
tehát 3 eset áll fenn.
-vagy rájuk hagyom a telot és reménykedek ,hogy hamar kész
-vagy még szenvedek az egyre szarabb joy al,miközben szerzem az újjat és azzal egyetemben adom oda a gsm boltnak ateló agyorsaság kedvéért
-vagy jól átnyálazom azt a 10 perces gyári nokia szétszerelős videót és kicserélem magam(és a gar is marad ,ha nem csinálok valami fatális bénaságot)és ez a leggyorsabb....hozzá kell tenni telefon szerelő a szakmám,bár nem mobil,,,,,de némi kreativitásom csak akad(remélem )
nagyjából ennyihttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
gti16v
őstag
a joy nem a sok használattol ,hanem az erős függőlegesen (lefele)ható nyomástol megy tönkre(pl pont ugy ejted le,hogy a joy ra esik vagy a farmer hátsó zsebben nagyon feszül rajta és nagy nyomás éri,vagy ultra erős nyomás ujjal.
Speciál nekem nem tudom,hogy ment tönkre,Party volt és mire felkeltem rossz lett,
tehát nem emlékszem,,,,,,magyarul.....http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Ck.
addikt
Szerintem ne parázz a joy miatt, ha már megvetted, használd normálisan, elvégre az a fő navigációs eszköz, nem kell mellőzni és minimálisra szorítani a használatát. Ha gond lesz vele, úgyis ott van rá a gari. De szvsz butaság csak a fontos esetekben használni a joy-t.
Ne parázz, használd nyugodtan. -
-
hitman,
őstag
Használni is fogom!
Hát ez a teló félelmetes.
Ma egy nagyon fontos és nehéz helyzetbe olyan képet csinált,hogy azt hittem lefosom a bokám mikor megláttam a képet a számítógépen!Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Fancy-boy
addikt
válasz Memphysto #551 üzenetére
Csak pár hónapos a telefon, viszont külföldről lett behozva és nincsen rá garancia.Persze vigyáztam rá, az egész telefon hibátlan állapotú. Nem tudom mitől jöhetett ki ez a hiba zsebben nem hordom és le se ejtettem még
De lehet azért lett rossz, mert annyira tetszik a telefon hogy éjjel nappal nyomkodom. -
gti16v
őstag
válasz Fancy-boy #560 üzenetére
nem hinném,hogy a sok nyomkodástól,romlott el nálad,szerintem,falami ''véletlen fizikai hatás'' érte.
Én december 6- án vettem,és annyit nyomkodom,hogy az valami félelmetes....de tényleg,,,,,,van amikor csak fél napot bir ki az akku annyit használom....(nem... nem semmi baja az akkunak ..amikor beteg voltam 3-4 napot is kibirt ).
A joy is jól birta a buliig....csak utána lett baja(csak nem emlélszem mitöl )http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
adamsX
aktív tag
Hellosztok
Ma vettem egy n73-at és az lenne a kérdésem, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a teló a gépről kapjon netet. Kiváncsi vagyok, milyen a telón netezni. -
adamsX
aktív tag
Lenne még egy kérdésem, hogyha fel szeretnék csatlakozni a wapra és nekem mindig azt írja ki, hogy csomagkapcsol állapot nem elérhető, pedig be van állítva minden. A nokia oldaláról küldtem ilyen konfigurációs sms-eket és azok el lettek mentve. Valyon miért csinálja?
-
MODERÁTOR
-
adamsX
aktív tag
válasz Viktor0610 #570 üzenetére
Nem tudom sehol sem megnézni. Már az ügyfélszolgálatot felhívtam, és ott a menüpontok alatt semmit nem találtam.
-
hitman,
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem!
Hogy lehet wmv videó fájt lejátszani a telóval?
Mivel kell átalakítani?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
hitman,
őstag
Ez hihetetlen,hogy nem tudok egy ku*va videót rárakni a telóra!
Már feltelepítettem a Starter Edition progit de nem tudom,hogy hogyan kell átkonvertálni a vidit.Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
element
csendes tag
irtad hogy ráraktad az ME firmwaret és azt is, hogy újra a normál van rajta. Mivel tetted vissza az eredetit? Mert ha ez működne, garanciavesztés nélkül ki lehetne próbálni a különböző firmwareket, ami persze nagyon jó lenne mindenkinek.
Én is utána olvastam az ügynek, viszont még nem láttam olyat, aki backupolni tudta volna a saját firmwarét, ami például vodafonos és eléggé át van írva az egész a normálhoz képest, majd ezt vissza tudta volna tölteni egy ME upgrade után. -
gti16v
őstag
egyszerüen csak átirod a product kodot ME re azt telepited az ME-s sw-t azt kész,amikor meg viszed szervizbe,visszarakod a régit és kész is.
smart movie-t javaslom,film lejátszáshoz a progihoz saját konverter is tartozik,nagyon király ég a feliratokat is kezeli.....http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
hitman,
őstag
Valaki eltudná nekem küldeni ezt a progit(smart movie)?
Regeltem a nokiaprogramok.hu-ra de nem küldenek visszaigazoló e-mailt!
Vagy honnan lehetne még megszerezni ezt a progit?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Alvin_ti4200
félisten
szoftverfrissítést mennyiért vállalnak a boltban? GSM boltban vagy hivatalos szervízben érdemes megcsináltatni?
-
MODERÁTOR
-
gti16v
őstag
válasz Alvin_ti4200 #578 üzenetére
csináld otthon ingyen ,ha mo-gi a származása a telónak,a nokia.com ingyen le lehet tölteni a nokia service update nevü programot,de a lent emlitett honlapon,az egyszerü szoftware frissités topicban valahol az 50. oladl után ott van ''szájba rágos modon''.még én is megértettem....
amugy a gsm boltok 3.000. körül szoktak kérni,a nokia boltok,meg mikor milyen kedvük van(ingyen,3000,.,vagy 6000.- ret is hallottam már)http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
gti16v
őstag
válasz Viktor0610 #580 üzenetére
tzyyyuu erre nem tok,mit mondani,már kb 2-3 éve reggeltem,
elküldhetem esetleg egy
email cimrehttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Azt hallottam,hogy a Music Edition-ba egyfolytában fut a music player a háttérben és igy természetesen eszi a memoriát is (és nem lehet kilőni)!
Kérdés: ez igaz vagy már megoldották vmilyen szoftver frissitéssel? ...mert akkor igy elgondolkozom,hogy érdemes e ME-t venni ,mert igy progik nem fognak futni kevesebb memo miatt (pl. játékok),ami nem igazán pozitiv.
...válaszokat,véleményeket köszi-- new gamer --
-
Ck.
addikt
válasz johnny23 #586 üzenetére
Nem lehet kilőni, mivel ez nem egy bug, hanem eleve egy feature. Firmware frissítéssel nem oldható meg, max. azt tudod csinálni hogy product code átírásával sima N73 fw-re cseréled.
Egyébként ma mondta nekem egy Nokia Mintaboltos csávó, hogy ő jobban ajánlja a sima N73-mat 1 gigás karival, mint az ME-t, mert hogy az ME a 2 gigás kártyával belassul, mert kevesebb a belső memóriája, és ez a lassulás ő szerinte későbbi fw frissítéssel sem orvosolható.
Tehát szerinte a sima N73 jobb vétel + hozzá egy 1 gigás kártya.
- Ez független vélemény, nem én mondtam. -
element
csendes tag
válasz johnny23 #586 üzenetére
De pedig ki lehet lőni, pl egy Task menedzselő programmal. Amúgy meg nem értem mit parázik mindenki ezen, egyáltalán nem negatív ha fut egyfolytában a mplayer, főleg ha tényleg használod is néha. Az új firmwaren piszok gyors (megnyitás), éppen az miatt, hogy be van töltve a membe. Ha meg annyira zavar akkor kilövöd.
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok!
Mit tudtok Pc suite program lesz valamikor Win Vistához? -
Ck.
addikt
-
element
csendes tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest