Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Daweee
őstag
válasz Viktor0610 #1152 üzenetére
Nem hiszem hogy ez lenne a baj, egyrészt emlékeim szerint jobbra dőltek, másrészt az ''ö'' merre dől?
-
Jamis
tag
Üdv Mindenkinek!
Két kérdésem lenne.
1. Mindenki telójának a kijelzőjén rajta van a ''Nokia Nseries'' feliratú fólia? Vagy csak engem szivat a Nokia ezzel?
2. Lehet kapni felirat nélküli fóliát a kijelzőre?
Köszi -
MODERÁTOR
-
Jamis
tag
válasz Viktor0610 #1156 üzenetére
Biztos vagy benne,hogy alatta van a rendes fólia?
A felirat pont kitakarja a kijelző közepét. -
Jamis
tag
válasz Viktor0610 #1160 üzenetére
Sajna nincs a sarokban háromszög. (mint a haverom N70-én)
Hát akkor le vele. -
MODERÁTOR
-
Daweee
őstag
válasz Viktor0610 #1165 üzenetére
Pláne hogy Nokia-reklám van/volt rajta
-
buffet
tag
Szisztok.Tegnap kaptam egy vadi új N73-at.Csak az a baj hogy panonos, én meg vodás vagyok.Nem bánnám a gari vesztést,de sajnos drágán nyitják./ 20 000/.Nem tudtok olyan helyet ahol estleg elcserélhető lenne vodásra vagy függettlenre?Nem baj ha használt is.Kérlek segitsetek.
buffet
-
crwn
senior tag
hát aszt, hogy csak a pannon által forgalmazott n73-asokon van ilyen nokedlis matrica. én legalábbis nem láttam más forgalmazóknál...
(régebben monta nekem egy pannonos informatikus gyerök, hogy a pannon szoros kapocsban van a nokiával, a nagy telefonközpontjaik is mind nokija gyártmányok - innét gondolom, hogy haverspanci a két cég, de aztán meg lehet, hogy nem is annyira) -
Pompi
MODERÁTOR
Könyörgöm. Ne lihegjük már túl ezt a témát. A Nokia rak egy fóliát a kijelzőjére, hogy az addig ne sérüljön meg amíg a kezedbe nem kerül. Namost erre ráírja, hogy Nokia. Ennyi. Nem reklámoz semmit. De ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, hogy minek van ráírva egy telefonra a gyártmánya, hisz amikor már megvetted téged már nem érdekel a ''reklám''.
Feel Good Inc.
-
crony01
csendes tag
Sziasztok!
Nokia N73-at próbáltam webkameraként kipróbálni a ''Mobiola Webcam Bt'' nevű progival, de nem igazán történt semmi... feltelepítettem a progit, adatkábellel rákötöttem a gépre a telót, megnyitottam a progit és sötét volt a kis ablaka és bele volt írva hogy ''ready'', de kép semmi nem volt...hogy kell beállítani hogy működjön..?? -
Artika
aktív tag
Üdv.
Témák telepítésénél kiírja hogy lejárt tanúsítvány
Hogyan lehet ezt orvosolni
KösziAz idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
*Ropi*
félisten
Sziasztok!
Az utóbbi 200 hsz-ben nem volt szó róla, úgyhogy megkérdem: sms írás közben pont után kisbetűvel folytatja mindenkinek? Viszont, ha hagyok egy karakter szünetet, akkor meg naggyal... Csak nekem ilyen hülye? Vagy tudatos hiba a Nokia részéről, mert a lustábbak így kevesebb szöveget írnak egy üzenetben, ezért több sms-t küldenek, ezért több pénzt fizetnek a szolgáltatójuknak... Mindegyik szoftverrel ezt produkálta.
Üdv.: RopiWeboldalam: http://karpatisandor.hu
-
MODERÁTOR
-
tl-x
őstag
Kérdésem az lenne, hogy mennire kopik az kromszerű billenytűzet? Kopik?
-
Artika
aktív tag
Siker után újabb kérdés:
A telepített témákat hogyan lehet egyszerűbben leszedni.
Próbáltam a telefonról de az qrva lassú, a PC suite Application installere pedig nem képes megjeleníteni az adatokat.
Van valami egyszerűbb megoldásAz idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
-
crony01
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék a nokiaprogramok.hu-ra regisztrálni, ki is töltöttem mindent annak rendje s módja szerint, a végén ki is írta, hogy a megerősítő linket hamarosan elküldi a megadott e-mail címre, de semmit nem küld soha...már próbáltam másik e-mail címmel is, de semmi...ez miért van? volt-e már vkinek ilyen? nem tudna vki beregelni vhogy...?? -
*Ropi*
félisten
Pompi: Ezt nem tudtam, hogy stilisztikailag is így van, azt hittem, csak alaki formalitás, hogy ott a szünet. Bár sms-ben spórolni kell, kevés az a 160 karakter... Megszoktam már, hogy a 7650-től a 3660-6600-6680-on át az N70-ig így volt...
Mat00: Tudom, csak lusta vagyok mindig nyomogatni.
[Szerkesztve]Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
piqla
őstag
sziasztok!
Nem igazan talaltam meg konkretan a valaszt, ugyhogy felteszem. Ehhez a telefonhoz tudok szerezni nem gagyi kinai elolapot? Leginkabb egy fekete erdekelne. Nem, nincsen 80 ezrem a ME kiadasra...
Ps.: Elolapot nem talalok, akkut+billentyuzetet igen... Egyszeru ezt lecserelni?
[Szerkesztve]Szereted az állatokat?
-
crwn
senior tag
namost magadat kérdezed vagy minket?
''Ehhez a telefonhoz tudok szerezni nem gagyi kinai elolapot?''
szóval, ha neked lenne szükséged , nézd meg a vatera.hu-n vagy az ebay.com-on, tutira van fekete! én n70-hez rendeltem teljes házat 2200-ért hong kongból vagy honnan.
a cseréről van egy videó a youtube.com-on; szakszerűen hogyan kell széjjelkapni egy n73-at segédeszközökkel, kézügyességgel, azt nézd meg, s ha mersz ugorj neki.
a nem orig. elő-hátlapokkal az a baj, hogy 1-2mm eltérés van az eredetikkel szemben, s így adódnak felhelyezés után rések, lötyögések. -
piqla
őstag
Ok, csak a mai vilagban...
Meg valami: a keszuleken tenyleg allandoan villog felul a kek led? Hat ne mar. Majdnem meggyozom magam, hogy nekem kell ez a keszulek, amikor olvasok egy ilyet. Ruhellem az alapbol is villogo telefonokat.
A masik amitol fosok, azok a kicsi gombokSzereted az állatokat?
-
Jamis
tag
Üdv Mindenkinek!
4 napja van meg a teló de már vagy 3-szor fagyott le. Mitől lehet?
Valahol olvastam még régen, hogy új típusú SIM kártya kell az UTMS rendszert támogató telefonokhoz. (nekem régi van)
V. ez nagy butaság? -
gerii
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest