Hirdetés
Aktív témák
-
frame>24
addikt
válasz #56474624 #33951 üzenetére
De jó az, lány bejön a lezsÓhoz, hogy: jajj, kicsi szívem, hát megápollak!
"Hooooool fááááj? Iíííííííttt, a combodnál rúgtak meg? Jóóóóóólvan, simogamtom már.....így jóó?......följebb kicsit?....ahhhaaaaaaaa..."
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Zscca
tag
én meg tegnap azt hittem őt látom a villamoson
-
adequate_cou
senior tag
válasz tibi666 #33955 üzenetére
Nem kötekedni akarok, de sajnos a legtöbb embernek.
Exemmel beszéltük, hogy neki most már egy komoly pasi kell, mondom figyelj, egy komoly pasi egy hét után otthagy a faszomba, szóval kicsit változni kellene, és ezt most segítségből mondom.
Említette kapcsolatunk után, hogy szerelmes volt közben egy fickóba, mert benne megvolt amit hiányolt bennem, bunkó volt és nagyképű(mondjuk bennem is megvannak ezek csak mondjuk vele szemben voltam normális).
Most összejött egy gazdag 150 kilós sráccal, és mondta, hogy mellette nőnek érzi magát, mert bunkó, nagykép és szellemes.
Amikor felvázoltam neki, hogy ezek szerint két szótól érzi magát nőnek, ha valaki bunkó és nagyképű, akkor lehet még azt a kis bűntudatot sem kellett volna éreznem amiért otthagytam. Na szóval azóta nem beszélünk
-
tibi666
senior tag
válasz adequate_cou #33960 üzenetére
nos... tudod, hogy én is ezen az állásponton vagyok.
de, ők nem lelkileg nyomorékok, vagy legalábbis nem úgy mint mondjuk Zsccca. -
tibi666
senior tag
aki meg ismer, az nem rúg seggbe, hogy ember, álljál már a talpadra, mert egy rossz buziban több férfiasság és kitartás van, mint benned.
mi a francot akarsz? éveket elvesztegetni még a legtermékenyebb korodból, amikor alkothatsz és megalapozhatod a jövődet? azért mert egy nő otthagyott? hát nézzél már ki a szánalmas kis világodból és lásd meg, hogy mennyi nő jár az utcákon.
-
orbano
félisten
-
tibi666
senior tag
válasz orbano #33967 üzenetére
tudod, hogy nálam alapos szűrés van külső jegyek alapján.
nem egyébként tényleg igazatok van, itt ismerkedés szóba sem jöhet addig, míg magamat nem rendezem. egy dolgon kéne változtatnom csupán, a külsőmön. mert az elmúlt években felszaladt jó 15 kiló, és ettől képtelen vagyok megszabadulni, és egyáltalán nem vagyok elégedett magammal emiatt.
okolhatok sokmindent, de ha attraktívabb megjelenésem lenne, akkor a belsőm is egészen másképp rajzolódna ki az emberek előtt.
-
Zscca
tag
válasz orbano #33964 üzenetére
semmiben ez bonyolultabb vagyis nem az,de én érzékeny vagyok lelkileg soxor mondjuk ha ő lett volna lehet hogy elkezdtem volna könnyezni és nagyon fájt volna hogy már nem ölelhetem meg nem csókolhatom meg nem szerethetem már lehet hogy sírtam is volna kicsit
én ilyen vagyok
nehezen heverek ki bármit
most mit csináljak? szerintetek engem nem zavar hogy fiatal éveimet erre vesztegetem el? arra hogy sírjak valaki után? úgy érzem többé nem tudnék mást szeretni úgy érzem mástól már nem kaphatom meg ami tőle ha kis időre is de megkaptam
úgy érzem mással soha nem lesz olyan mint vele volt
utóbbi így is van,deaz elsőt szerintem mindenki nehezen éli túl nekem nem ő volt az első az első még 19 éves koromban volt utána szenvedtem vagy 3 évet
úgy éreztem ő volt az igazi és elhagyott engem
tudjátok az a legrosszabb hogyha nagyon elrontok valamit akkor ez a büntetés hogy elhagynak tudom hogy mindenkinél lehet ez,de van olyan hogy aztán megint összejön valami és újra együtt lesz két ember
én nemtudom ragaszkódos típus vagyok ez nagyon szar és mellé még túl érzékeny is
de ezek lelki dogok nem tehetek róluk
úgy érzem
szóval ha őt láttam volna baromira fájt volna hogy vége lett meg az is hogy nagy fájdalmat okoztam neki lelkileg azért mert elhagyott és akkor abban a percben utáltam mindennél jobban
-
orbano
félisten
olvass vissza. tudod hányan írták le sorról sorra ugyanezt? hogy soha nem fognak így szeretni, meg jajjdeszar, és dehiányzik? től fogsz rajta lépni. hogy mennyi idő alatt, az csak rajtad múlik. ha az agyaddal képes vagy felfogni, hogy ezek nem igaz érzések, csak a szervezeted csap be, mert hülye, akkor előbb utóbb kigyógyulsz. de ha belebonyolódsz, és elhiszd minden porcikáddal, hogy neked milyen szar, és tényleg ez van, amit leírsz, akkor örökre nyomorék maradsz.
ha meg mégegyszer leírod, hogy érzékeny vagy, esküszöm megkereslek, és agyonütlek egy kólásflakonnal. mindenki érzékeny, mindenki tud sírni, mindenkit érzékenyen érintenek az ilyen dolgok. itt nem az a lényeg, nem tudod megszüntetni az érzéseket, nem tudod irányítani őket, viszont kezelni meg lehet tanulni. én az első szerelmem után másfél évet szenvedtem, komolyan elhittem, hogy ő volt az igazi, család, gyerek meg minden. pedig fél év távkapcsoalt volt, minden, vagy minden második hétvégén. a második szenvedő szakításom egy 2.5 éves kapcsolat volt, és ugyanolyan szar érzés volt. A következő, ami más okból de érzékenyen érintett, az egy 3 hónapos kapcsolat volt. Sőt, voltam már kiakadva fél tucat randi után is. És? Azt hiszed, a legutolsót kevésbé erősen éltem meg? A fenét, csak most már nem esek kétségbe, mert ezek csak hülye érzések, amiket az egóm produkál. És képzeld, még sírtam is. Az első után rengeteget. Többet, mint 3 átlag nő együttvéve egész életében, a csecsemőkort is beleszámítva.
Szóval ha mást nem, de legalább az önsajnálatot hagyd abba, és ne győzködd magad, hogy neked aztán mennyire különlegesen rossz. Mert k*rvára nincs így.és azon is gondolkodj el, miért van az, hogy azt a férfit hagyják el mindig a nők, aki fél attól, hogy elhagyják...
[ Szerkesztve ]
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
és még egy jó tanács: rinyálj egy kicsit még magadban, DE hagyj magadnak egy határidőt. fordulj magadba 3 napig, ne mozdulj ki, elmélkedj a dolgokon, kicsit próbálj meg kilépni magadbl, és úgy tenkinteni saját magadra, mint egy kívülálló. meditálj sokat, boncolgasd ezt az egész helyzetet. aztán 3 nap múlva tipli van kifelé. kezd valami új dologba, menj le társaságba, mindig legyél emberek között, legyél sokat a szabadban. ez el fogja kicsit terelni az agyad fókuszát a saját elmebajodról, és valamennyivel jobban fogod magad érezni. aztán kezdj el egy kicsit hízelegni az egódnak: menj el bulizni, vagy ülj a buszon és nézz ki magadnak olyan csajokat, akiket kegyetlenül szúrnál. most úgyis jön a tavasz a jóidő, lesznek dögivel észveszejtő csajok az utcán, előjönnek a téli álomból. vetítsd beléjük mindazokat a tulajdonságokat, amik hiányoznak, amiket szeretsz egy nőben. és tartsd magad kanosan, nézz sok MTV-t
A vér nem válik VAZZE!™
-
Zscca
tag
válasz orbano #33972 üzenetére
nem akarok már semmit mert ez az egész már fél éve történt
szeptemberben lett vége de nyár elején már barátnak akart,de én meg nem őt úgy éreztem ez valami "adomány" akar lenni a részéről ÉN úgy gondoltam hogy még menni fog ő meg már hogy nem na eézrt szar egy kapcsolat mert nem én vagyok az egyedül az aki dönt ilyen dolgokban hogy másban nem az nem baj az úgy normális de ha ÉN akarok még valamit egy lánytól akkor tegye már meg nekem hogy velem maradneked erről mi a véleményed?
mi a véleményed a kapcsolat utáni barátságról?
Szerintem soxor nem müxik
Ölj meg amúgy de én úgy érzem érzkéenyebb vagyok mint mások,de ez nem témamég egy kérdés szerinted tarthat egy kapcsolat örökké?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
mi a véleményed a kapcsolat utáni barátságról?
Három-négy évvel a kapcsolat után működhet, van két exem, akikkel így jóban vagyok, illetve benne vannak a top ten best friend listában.
Viszont ők kivételek, akik erősítik a szabályt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
orbano
félisten
fel kéne nőnöd: nem Te döntesz mindig, és semmi sem tart örökké. A kapcsolat utáni barátság meg csak annak jó, aki szakított. Persze neked kenyered az önsanyargatás, szóval hajrá
Amúgy meg fél éve szakítottatok? Bakker. Azt hittem az első 1-2 hétben vagy, azért vannak ilyen überszánalmas gondolataid. Ki kéne ebből lépned sürgősen.
Ez az érzékenyebb/nehezebb eset/stb vagyok mint mások dolog nagyon hatásos tud lenni, hogy az ember önmagának megmagyarázza, miért is nem szánalmas az, amit csinál. Nézd meg lezso6-ot, ő is ezt csinálja, csak nem ennyire nyíltan. Neeem, ő nem azért nem tud csajozni, mert egy tutyimutyi gyával balfasz, hanem azért, mert sanyarú gyerekkora volt. Ja, aha.A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
-
lorcsi
veterán
válasz tibi666 #33965 üzenetére
beszarás hogy a saját szemedben nem látod meg a gerendát, de mást iylen hanegnemben bírsz kritizálni
nem is tudom mit képzelsz magadról...pedig te még sokkal nagyobb nyafikat le bírsz vágni...a másik topikokba meg úgy villigsz a pénzeddel és a szakmai sikereiddel, mint valami abranovics. olyan ellentmondássokkal vagy teli hogy hihetetlen.
szerintem értékeld át a saját életed és tegyél benne valamit, hogy ne itt nyafogj a 60. körben is. Majd ha ezt megtetted jöhetsz nagy fellengzősen a szőke macáddal hogy összejött(de kit érdekel )régebben tök jókat lehetett itt beszélgetni és szórakozni a Lajossal, meg a Palával...de ami mostanság megy
hopp a kokit ki ne hagyjam
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Tim82
félisten
válasz lorcsi #33979 üzenetére
Velem nem lehetett? Meg vagyok sértve.
Stalker-2572: MNK-zásra meg "a nők csak azért csinálják azt, amit csinálnak, hogy kib@sszanak velem"-hozzáállásra milyen fajta építő jellegű reakciót is vársz? Hmmm?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Stalker-2572
veterán
válasz adequate_cou #33960 üzenetére
A nők össze vissza beszélnek. Egyszer kedves ember kell nekik, egyszer meg egy bunkó Hülyeség az egész, nincs benne semmi logika.... ez azért van, mert érzelmi alapon működnek, éri őket mindenféle hatás, amiből köbgyököt vonnak és érzik magukat valahogy... aztán utólag elkezdik magyarázni faszságokkal. SZVSZ
All Black...
-
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #33982 üzenetére
ez így van. és pont az utólagos magyarázás miatt nem kell foglalkozni azzal amit mondanak. oda kell rájuk figyelni, olvasni a jeleikből, nem pedig MNKzni őket, mert nem írtak neked kérvényt szakítás előtt két hónappal, hogy vaze, kezd elmúlni a dolog, itt egy recept, mit kell tenned.
A vér nem válik VAZZE!™
-
orbano
félisten
válasz Stalker-2572 #33983 üzenetére
huhuhuuuu mennyire tipikus világfájdalom. annyira tipikus esete vagy ennek a nőkben csalódós MNK-s szindrómának, hogy ihaj. komolyan olyan mint ha kikopipésztelted volna az eddigi csalódott kisgyerekek hozzászólásait a topik archívumból.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Zscca
tag
válasz orbano #33976 üzenetére
nem is beszélünk már egymással eléggé megutáltam mert megváltozott
már nem az a kis aranyos lány mint 1 évvel ezelőtt volt
Nem tudom.. nem nagyon hiányzik egy kapcsolat,de a szex az elég soxor
azt meg csak úgy nem akarom mert utálom érzelmek nélkül szóval ahhoz szeretnem kéne de ki tudja mikor heverem ezt ki lelkileg tudom hogy rajtam múlik,de egy találkozás borzalmas lenne nah remélem ilyen nem lesz.amúgy neked volt ámr több barátnőd egyszerre?
Szerintem legalább 2 kell elvégre két kezem van tudjanak egymásról és szeressen mindkettőszerinted lehetséges lehet ez?
hogy tovább már ne folytassam milyen jó lehet 2 nővel az ágyban
-
adequate_cou
senior tag
Az a gond, hogy én pl. meg tudom neked mondani, hogy tarts magad mellett biztonságban egy nőstényt hosszú ideig, nem szabad hagyni, hogy kiismerjen, csak az a baj, hogy ehhez kell egy bizonyos szintű taktikázás, így nem unja el magát melletted, a baj az, hogy nekem ilyen nő nem kell, 100-ból 99 ilyen, 0,9 beteg, 0,1 meg teng-leng valahol, remélem az egyik épp a párom, remélem, és bízom benne.
Első randin Don Juan, utána jégkirály, utána ezeket váltogatni, de fasznak kell ilyen kapcsolat.
-
Tim82
félisten
Nem vagyok gazdag; van, akinek szórakoztató vagyok, van, akinek nem; az ágyban figyelmes vagyok (nem feltétlenül azonos a "jó"-val, de arról nem nekem kell nyilatkoznom) és nem mondhatom, hogy sikertelen lennék. Akkor meg? Ezek csak közhelyek, nem is feltétlenül az ő valós preferenciáik, csak számodra ez jön le...
Egyébként szigorúan szvsz, de az én tapasztalataim alapján a nők a lazaság, önirónia és önbizalom-faktorokat veszik figyelembe. Ha véresen komoly képpel le akarod nekik hozni a csillagokat az égből, azzal ki lehet kergetni őket a világból: egyből arra gondolnak, hogy ez túlzás, nem tudják vagy (még) nem akarják viszonozni, kényelmetlenül érzik magukat, mert arra gondolnak, hogy nem érdemlik meg. És ez nem kifejezetten nem-specifikus tulajdonság.
Zscca: egyelőre próbálj meg egyet megtartani...
[ Szerkesztve ]
-
Zscca
tag
válasz Stalker-2572 #33990 üzenetére
ezek egyéjszakások voltak? vagy 2?
-
Zscca
tag
válasz adequate_cou #33994 üzenetére
veszek neked oda egy retúrt
-
Stalker-2572
veterán
válasz adequate_cou #33988 üzenetére
Ha nagyon látványosan taktikázol az szánalmas
Azt kell, hogy kapja egy nő, amit megérdemel.... továbbra sem hiszek az udvarlásban.All Black...
-
Zscca
tag
válasz Stalker-2572 #33996 üzenetére
hogy érted hogy nem hiszel az udvarlásban?
-
Tim82
félisten
válasz Stalker-2572 #33990 üzenetére
"Rég nem értek így hozzám." "Rég voltam ilyen nedves" stb KONTRA (rá két hétre) nem vonzódom már hozzád. Ez egy vicc.
Akkor a kedvedért hazudott egy kicsit az elején. Nem az önbizalmadba akarok belegázolni, de logikus, ha valóban így van (és továbbra is figyelmes vagy és nem kényelmesedsz el nagyon hamar, de általában nem pár nap után válik rutinná a dolog), akkor a csaj még most is veled lenne.
Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Wesem kiegészítő halogén fényszóró, lámpa H3 55W , autóhoz vagy egyéb járműhöz.
- Asus H170 Pro Gaming MBO, I5-6400 CPU, 8GB RAM, Kingston 120GB SSD
- Új Bontatlan! iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 27%Áfás számla! + Beszámítás
- Gamer asztal
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs