Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nintendo Switch
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Ha lehet hinni ennek akkor:
Switch (2017): 393 GFlops (when docked) - 157 GFlops (undocked as a portable)
Xbox 360 (2005): 240 GFlop GPU (ATi Xenos) + 115 GFlop CPU (Xenon, tri-core IBM PPC) ~355 GFlops total
PS3 (2006): 218 GFlop CPU (CELL) + 192 GFlop GPU (Nvidia RSX) ~400+ GFlops total
Wii U (2012): 176 GFlop GPU (AMD 'Latte') + 15 GFLOP CPU ('Espresso') ~200 GFlops total
Xbox One (2013): 1,310 GFlops (1.31 TF)
PS4 (2013) - 1,840 GFlops (1.84 TF)
PS4 Pro (2016): 4,200 GFlops (4.2 TF)
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Év elején vettem Vitát, és egy valamit vettem nem sokára észre - baromira sajnálok még egyszer annyi pénzt kiadni memkártyára hozzá. A hozzájáró 4GB-os meg semmire nem elég kábé. Így a Mortálon kívül nem is töltöttem le semmit hozzá, nem megy a pénzem a PSN felé. A Switch ugyanez pepitában, de valószínűleg a Nintendónak lesz annyi esze, hogy adjon hozzá idővel külső tárhely támogatást. Kétszer se mondom, hogy lesz olyan dokkolójuk, amibe be lesz építhető legalább egy laptop vinyó. De a Vitára visszatérve, nálam főleg emiatt van partvonalon kívül.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
fandras32
újonc
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #7052 üzenetére
AFAIK 2TB-ig támogatja a microSDXC-t a Switch.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
boost
addikt
válasz Dr.F.E.R.I. #7052 üzenetére
Az MK8on kívül (mert az olyan amit szívesen elindítok egy egy verseny erejéig is) az AAA címeket kártyásan veszem meg. Annyit megér, hogy ha megunom, el tudom adni. meg általában olcsóbb is, mint digitálisan. Mire leakciozzák a digitálist, addigra a fizikai is már olyan áron fut.
Opencriticen 98%. http://opencritic.com/game/4504/super-mario-odyssey
[ Szerkesztve ]
-
grosy
senior tag
válasz Dr.F.E.R.I. #7058 üzenetére
Black Friday-en majd veszel olcsón
-
boost
addikt
Mi ez a nagy csend, már mindenki tolja? Én 3 helyen próbálkoztam a héten, de mindenhol péntek. Úgyhogy maradt a futár.
-
boost
addikt
Nekem nem küldött emailt még a futár... Gyanús...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hajaj srácok, ezt a Wolfenstein II Switch kiadás engedélyezését vajon a Nintendo komolyan gondolta? Nagyon nem családbarát játék, még a DOOM-hoz képest is.
Live-Die-Respawn
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #7066 üzenetére
Wii U-n is volt Devil's Third meg Zombi U...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
GuruZone
őstag
van már élő stream!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
[Ixub]
tag
Megkaptam az értesítést, hogy feladták az MPL-nél. Remélem nem hozza a formáját a posta, bár üzleti csomagként adták fel. Annak itt kell lennie holnap...
-
KOHO
senior tag
Tervezi valaki, hogy digitális formában veszi meg?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
boost
addikt
Nekem meg nem lesz futár, nem jött az email, hogy megkapta volna a GLS.
-
MrPeekaboo
senior tag
Switch Accessories, Orzly Ultimate Pack for Nintendo Switch [Bundle includes: Glass Screen Protectors, USB Charging Cable, Console Pouch, Cartridge Case, FlexiCase JoyCon Covers, Headphones] - BLACK, csak £9.99!
-
MODERÁTOR
válasz MrPeekaboo #7074 üzenetére
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
MODERÁTOR
-
peternac
tag
For the record:
az USA store-bol vasarolt Odyssey USA ido (asszem PDT/PST) szerinti 00:00-kor aktivalodott. Tehat ha kesobb is lesz ilyen preload, akkor a store regioja hatarozza meg az unlock/start idejet.
Reggel toltam ~2 orat, van benne kontent, foleg ha sajat magad fedezed fel a moon-okat. Jo jatekot! -
MODERÁTOR
Éjfél után estem neki, TV-n első mentésig, nekem nagyon tetszik, vártam már egy ilyen játékot nagyon (meg persze valami 2D-s is jó lenne, de arra vannak még a régiek, nekem sok kimaradt )
Woros: igen, igyekszem visszafogni magam a tok teljesen feleslegesnek tűnt, de itthon jó (sajnos dugdosni kell a Switchet időről időre a gyerekek elől, utazáshoz a Zeldás kemény tok jobb).
-
boost
addikt
Tényleg, azok felé, akik kipróbálták a Mario-t. Lehet két teljesen független játékot indítani ugyanazon a profilon? Mint mondjuk MarioRabbidsnél, ahol három mentési slot van, vagy olyan, mint a Zelda ahol profilonként egy.
-
boost
addikt
Ez de kár. Lenne egy játék, amit magam maxolgatnák normál módban, meg egy, amit a fiammal, könnyű módban a magunk tempójában ha már van benne coop és asszisztens mód.. Most akkor kinek csináljak külön profilt? Magamnak, vagy a coop játéknak.
Innentől kezdve már csak 9/10, és még el se indítottam.
-
boost
addikt
Ezt a játékot tényleg nem lehet klasszik gémer módban, pl pro kontrollerrel, karok és gombok irányításával játszani anélkül, hogy rángatnám a kezem, meg egyéb mozgásokat végéznék, megidézve az 1,2,Switchet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kés topik
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest