Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Silεncε #33091 üzenetére

    A zen2 kb az 5 éves intelt érte el, (a zen 3 meg meghaladta). Attól hogy az intel hátradőlt és semmit nem újított nagyon sok éve, pont emiatt már borzasztó régi az a cpu szint amiről beszélünk. Pl. AMD-nek vannak ultratakarékos cpu-i is, AMD hardware-el könnyebb lenne kézikonzolt készíteni. Attól hogy zen2 cpu került a konzolokba mi fog történni? Játékért nem az a felelős elsősorban. Sem ai-ra sem fizikára nem használják igazán. Ps3-nál ugyanez a szöveg ment hogy a cell évtizeddel a pc előtt lesz...hahaha. A konzoloknál mindig erős a marketing, nem kell rá figyelni. Az erős cpu 100+ fps-re kell, semmi másra! De ez switchen nem igény. Pl. 4k 60 fps-re-ra egy i3 elég egy 3090 vga alá, nézd meg nyugodtan ha nem hiszed, az i3 és legbikább cpu között van 10 fps.. :)
    A mostani konzolok egy lecsavart 3700 cpu és középkategóriás fejlettebb gpu, az xbox s meg mégjobban lecsavart 3700 cpu és nem tudom milyen gány gpu :D. Nem kell hasraesni a marketingtől, az xbox one x és ps4 pro upgradek miatt ez a konzolgen nem lesz akkora ugrás mint sokan hiszik.

    Na de én befejeztem offot, én úgy látom ha a switchre ki tudnak adni egy alien isolationt akkor a 3x erősebb switchre a játékok 90%-a megoldható lenne, akkor így írom. :R

Új hozzászólás Aktív témák