Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Kellemes Ünnepeket, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Tigerclaw #25899 üzenetére
Inkább tanulják meg arra a 8 gombra optimalizálni a játékokat..
A térkép, meg itemváltás, etc bőven mehet D-pad-re...a maradék interakciónak meg el kéne tudnia férni 8 gombon szerintem.Mondjuk van még 2 gomb (analog, PS-en L3 és R3)...
Ennek elégnek kéne hogy legyen szerintem..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
Nem tudom meddig leszek ma gép előtt, de Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Örülök, hogy szeptember óta én is a társaság tagja lehetek, köszi a sok helpet, dumcsit, poént, mindent!
Boldog Karácsonyt!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
maximilian4
addikt
Boldogot! Pusztítsátok a bejgliket.
Maxi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Live-Die-Respawn
-
30z.Samu
félisten
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Sic Parvis Magna
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Sirandrish #25902 üzenetére
Szerintem sokkal hatékonyabb és jóval kisebb kompromisszum lenne még vagy 6-10 gomb.
Nálam mondjuk most a Skyrim irányítás okoz problémát több okból, de ez nagy részben inkább fejlesztői dizájnhiba mint kontroller limitáció. Mondhatni nem használták ki még a kontrollerben rejlő lehetőségeket sem. A Witcherben a közel hasonló problémát már jobban oldották meg.
A Skyrimben nagyon nehéz követni analóg karokkal a mozgó célpontokat. Jobb lenne emiatt egy autotarget rendszer a konzolos verzióra. A másik vezérlési probléma főleg a mage karaktereket érinti mert kb. nulla támogatást adtak hozzá. Dinamikus harc helyett folyamatos többszintű menűben mászkálás van. Mondjuk ez talán a PC-s verzióban is így van. Rengeteg spell van a játékban, de csak kettőt lehet egyszerre használni harc közbeni menüturkálás nélkül, miközben a targetelés is pocsék és akkor még ott vannak a Shout-ok.
A Witcherben már jobban látszódik, hogy megpróbálták kihasználni az egész controllert és tudtak volna használni még pár gombot.
Én abban reménykedek, hogy a PC fúzionál a konzolokkal, pontosabban az összes játék átkerül konzolokra. Ezért is hasznos lenne csökkenteni a konzolos limitációkat, nem pedig megkötni a fejlesztők kezét már a tervezés elején a limitált vezérléssel.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Tigerclaw #25907 üzenetére
Hatékonyabb lenne egy controller összesen 20 gombbal?
Azért azt megnézném.
Méretben is érdekes megoldás lenne, ráadásul az egészet úgy kéne kialakítani hogy:
1. Meg tud fogni anélkül hogy végigzongoráznád a fél "klaviatúrát"
2. Ha már megfogtad, akkor a szabadon lévő 4 újjad (amiből 1 fixen analóg), kényelmesen elérje mind a 20 gombot!
3. Ne legyen kényelmetlen 30 perc utánÉs még bőven van leküzdeni való feladat, csak nem akarok erről ezer karaktereket regélni.
+2 gomb talán beleférhetne, de +10, úgy hogy azoknak mind akcióban használt funkciói is legyenek...hát nem tudom..
Szerintem nem nyernénk vele...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zolibacsi88
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Tigerclaw #25907 üzenetére
szerintem Switch esetén jobb lenne ha használnák a touch screent. ugye ez a tv mód miatt nem nagyon lenne hasznos mindenkinek, de kb semmi nem használja a switchen (még a pokemon játékok se) aminél működne
mondjuk ez nem csak itt probléma. pl ps4en is van touchpad és ott se fejlesztenek rá kb semmit.
jah és boldog karácsonyt :D
az én karácsonyi ajándékom az lesz hogy megveszem az Into the Breach-t ha már így le van árazva az ünnepek alkalmából (nekem az FTL az évtized egyik legkedvencebb játéka, úgyhogy nagyon boldog lettem ettől a learazastol)
f3rdzs0
-
consono
nagyúr
Boldog Ünnepeket!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
dud998
őstag
Boldog Karácsonyt mindenkinek, végre van idő játszani!
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Zolibacsi88
aktív tag
Egy jó tanács, aki esetleg új Joy-Conokat használ majd vagy kap, vagy nemsoká üzemeli be a gépet, ne felejtse el abban a pillanatban updatelni őket ahogy lehet. Én elfelejtettem és majdnem elkapott az ideg, hogy na fasza...lecsatlakozik állandóan, akár 1 m-ről is elveszti a jelet. Update természetesen helyrerakta. Minden fasza. Erre Nintendo papó felhívhatná a figyelmet egy felugró ablakkal, hogy “Új JC, kérlek frissítsd”.
-
30z.Samu
félisten
válasz Zolibacsi88 #25915 üzenetére
Igen, időnként rá kell nézni, erre valamiért nem jön a figyelmeztetés.
Sic Parvis Magna
-
-conrad-
addikt
Nálunk technikai okok miatt ma reggel jött a Jézuska, délben kipróbálták a switchet, hát még mindig tolják vele. Eddig volt egy kis mario kart, azt hárman is kirpóbáltuk, de azóta cpt Toad volt, most pedig Yoshiznak coopban Nagyon bevált a switch, a feleségem is meg a gyerkőc is odavan Én leszek a közellenség mikor bejelentem, hogy off mert vacsi jön.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok én is!
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Nathan0909
csendes tag
Boldog Karácsonyt vs. Hány gomb legyen a controlleren.
Az elsőt választom: Kellemes ünnepeket mindenkinek!!
-
maximilian4
addikt
válasz Nathan0909 #25922 üzenetére
4 gomb, 2 analog, dpad, 2x2 ravasz mindenre is elég. Minden másra ott a billentyűzet.
Maxi
-
dud998
őstag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz maximilian4 #25923 üzenetére
Úgy is van..
Kis ráfordítással szerintem mindent meg lehet oldani ennyi gombbal isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Quinine911
aktív tag
@sirandrish:
Lenyomtam a Trine Enchanted-et [Trine 1], végeztem vele, de ne tudd meg, az utolsó pályával mit küzdöttem bakker, mire sikerült. Szerintem egy jó 15-20x nekimentem, mire legyűrtem.
Fantasztikus játék, minden tekintetben: képvilág / zene & hangok / gameplay, minden, 10/10-es élmény volt!
Ma este kezdem a Trine 2-t.
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz Quinine911 #25927 üzenetére
Az első két rész szerintem nagyon fasza minden téren. A 3 annyira nem lett jó...főleg a 3D miatt. Elveszíti a varázsát az egész...szerintem. A negyedikkel viszont ha jól tudom visszatértek a gyökerekhez..ezért is érdekel annyira!
Jó játékot a többi részhez is, és köszi a beszámolót
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Sirandrish #25928 üzenetére
Nekem mindegyik tetszett, csak a jobb lett volna egy játékon végigkísérő story, meg a szereplők csipkelődése.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-conrad-
addikt
Sok ez a 700 game, találtatok esetleg olyan toplistát, ami összefoglalja a legjobbakat? Tudom, ízlések és pofonok, de az emberek zöme azért ugyanúgy gondolkodik.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz -conrad- #25930 üzenetére
Itt egy lista a legtöbb példányban eladott játékokról...
Itt 1-2 kívétellel, nem nagyon lehet mellényúlni...csak nézz róluk videót..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zolibacsi88
aktív tag
válasz Sirandrish #25931 üzenetére
Szomorúan látom, hogy az Astral Chain nincs rajta ezen a listán (2019 szeptember 30-ai) , ezek szerint nem fogyott túl jól. Pedig....
-
mike1334
veterán
válasz Zolibacsi88 #25932 üzenetére
Kicsit én is sajnálom, hogy a fire emblemet vettem meg az astral chain helyett, így utólag lehet az jobb választás lett volna
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
etnies
senior tag
https://hu.ign.com/nx/54852/news/nem-uszta-meg-a-nintendo-switch-sem-meglepoen-ugyes-klon-keszult-a-sikergep-alapjan?amp=1 [link]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
-conrad-
addikt
válasz Sirandrish #25931 üzenetére
Köszi szépen Az a baj, hogy ezen a listán nintendo exkluzív címek vannak de azok nem akciósak. Nézem őket, majd árra szűrögetek, de pl Ori-t már behúztam, tetszik a flipperes postásbogaras is (nem jut eszembe a neve ), szemezek a Bastionnal mert fillérekért van, illetve a Splasher sem tűnik rossznak. Rocket League-t nem játszottam még PC-n sem, nem tudom, hogy mennyire szenvedős az irányítása...
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz -conrad- #25940 üzenetére
Hát olyan listát kértél, ami a legtöbb ember szerint helytálló...gondolom azokat veszik meg a legtöbben amit szeretnek
Amúgy youtube, beírod hogy best switch games/best switch indie games, és tuti találsz vidiket ezer különböző emberektől, akik még be-bevágnak a játékból is, plusz mondanak is néhány mondatot az adott produktumról..
Ha nincs ötletem, én is így szoktamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
MODERÁTOR
válasz zbundy #25939 üzenetére
Beraktam csak a kártyát, átállítottam a nyelvet, a menű magyar lett, elindítottam new game-t, azonnal magyar felirattal indult az intro, de az eltévelyedett örökösök letúrtak majdnem az összes konzolról (fortnájt), később továbbnézem...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Anti-Hero
aktív tag
Sziasztok.
Ez a Nintendo E pont, hogy működik?
Van 200 Gold pontom. Ha bevàltom mondjuk 1€ Store kuponra..akkor az E-Shopban tudom vele 1€-ért olcsóbban vàsàrolni vele? Vagy màshol?
Ez nem hanyag elegancia, mer' ez precíz igénytelenség.
-
MODERÁTOR
válasz zbundy #25947 üzenetére
Jelenleg ismerkedem az osztályokkal (20 év eltelt, hogy találkoztunk), minden felirat magyarul van, a menúkben max. véletlenül maradt angol (edit appearence). Hang angol, zene gregorián-like
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Túra és kirándulás topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Most az Apple iPadOS-t ellenőrzi az EU
- Motoros topic
- Call of Duty: Black Ops 6 - Alig másfél hét múlva indul az első szezon
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest