Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Raijin #25301 üzenetére
Van már Qubic játékod? Az kell az ingyenességhez. De pl. az ingyenes Colouring nemtudommicsoda is megteszi és akkor ingyen lesz a Robo, dec.15.-ig, utána minden nap le kell szedni az aznapi ingyen játékot, hogy a következő napi is ingyen legyen.
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Kai_Rong
senior tag
Valakinek van tapasztalata Switchnél cross-regional DLC-vel? EU-s Nintendo Accountom van, egy amerikai régiós Super Smash Brost fogok venni jó áron. Szeretnék majd mellé venni DLC karaktereket (Jokert meg DQ Herot biztos). Működni fog ez a megoldás? A PS4-nél ugye ez a full kuka kategória, Switchről pedig ilyen meg olyan válaszokat is olvastam már.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Tigerclaw
nagyúr
Vettem pár olcsó, 1-2 eurós játékot, ami 80-90%-al van leárazva. A Trouserheart kifejezetten jó és kifejezetten jó handheld módban, vagy lite-on.
Őszintén szólva nem vagyok retro játék rajongó, tehát annak ellenére hogy valami tetszett a commodore korszakban, ma már nem a múlt játékaival, hanem a jövő játékaival akarok játszani. Ezért sem értem pl. a Minecraft-ot körülvevő rajongást sem. Ami durván pixeles az nem játszik.
Switchen viszont...főleg handheld módban nem biztos hogy élvezetes játszani a nagyobb kijelzőre tervezett játékokkal, annak ellenére hogy teljesítményt és látványt tekintve jó a port. Pl. jellemzően nem tudják, vagy nem akarják jól olvashatóvá tenni a szöveges dolgokat. Ezért is tartok attól, hogy a Skyrim, Witcher, Vampyr, AC, Zelda BotW szerű játékok hogy muzsikálnak majd ha nem tévén játszok.
Ezért is jók az ilyen Trouserheart, vagy a Zelda Links awakening szerű játékok, grafikák, amik nem realisztikusak, de nagyon távol állnak a pixeles retrótól.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Tigerclaw
nagyúr
Még reménykedek, hogy találok valami akciót ezekre. Fájna 60 eurot költeni játékonként. Reméltem, hogy a többi konzolhoz, vagy PC-hez hasonlóan itt is esnek a játékok árai idővel...
Nem csak az fájó, hogy olyan drágán adnak egy Skyrim-ot, WItchert, amennyibe talán még a day one idején se került PC-n "ezer éve", vagy hogy most mennyiért elérhetőek ezek bármilyen platformon, hanem hogy a switch-re írt játékok árai sem esnek.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
nagyúr
válasz Tigerclaw #25310 üzenetére
Őszintén szólva, szerintem a Switchet nem érdemes egyedüli konzolként tartani, ezeket a multiplatform címeket én biztosan nem erre a venném meg. Veszel mellé egy PS4-et (vagy box-ot), akár egy Slimet használtan és a marketplacen kapsz lemezeket 3-4-5e Ft-ért (pl. Witcher3). A fasza Nintendo ex-eket meg behúzod a Switchre
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Mr Bond 007 #25306 üzenetére
Mondjuk ehhez akkor vagy az eShopot kell profillal cserélni, vagy el kell boltolnom a Smasht Valszeg utóbbi lesz, mert ez a US verzió piaci áron alul van.
-
Kai_Rong
senior tag
Mondjuk a Witchert szerintem nehéz portable módban egy buszúton játszani, de mindenkinek megvannak a maga perverziói
Mondjuk én a BotW-ot is próbáltam handheld módban és gyűlöltem is, szép, nagy képernyőn viszont óriási élmény.PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
válasz tboy93 #25316 üzenetére
Túl pici a képernyő, emiatt a HUD nekem zsúfolt, nem átlátható. Lehet az is közrejátszik, hogy a nappaliban lévő 117 centis TV-n kezdtem játszani, és az a benchmark. A Fire Emblemnél nem rossz a portable megoldás, a Dragon Questnél is inkább az a preferált, viszont az Astral Chain meg a Zelda az nekem borzalmas volt handheldben.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Dauntlessről technikai vélemény? Hogyan futkorászik Switchen?
-
Bazsi1987
őstag
válasz Zolibacsi88 #25320 üzenetére
Szarul 😁👌
-
gtamate2
veterán
Én is így voltam, végül múlthéten vettem meg. Már van hozzá egy Crash Bandicoot Racing, Bomberman R, Rollercoaster Tycoon és egy Rayman Legend. Én azért vettem mert itt szinte minden játékot lehet local coop-ba játszani, ebben pedig verhetetlen, mert még hordozva is tudunk ketten játszani. Ezt az érzést egyik másik konzol sem tudja utánozni, ezért sem bántam meg, hogy nem PS4 lett a vége
*Sn0w
-
-conrad-
addikt
válasz Tigerclaw #25308 üzenetére
"Őszintén szólva nem vagyok retro játék rajongó, tehát annak ellenére hogy valami tetszett a commodore korszakban, ma már nem a múlt játékaival, hanem a jövő játékaival akarok játszani. Ezért sem értem pl. a Minecraft-ot körülvevő rajongást sem. Ami durván pixeles az nem játszik."
Végre valaki Nekem nem lehet azzal eladni egy játékot, hogy indie, aztán csak valami béna game ami pixeles mint atom...
-
ooooobi
senior tag
válasz fiATHaLON #25323 üzenetére
Szivesen!
Amugy valszeg nincs meg senkinek a Trine Switchre, (föleg nem a háromas ami nem tudom mi akar lenni mert kétszer is így írod talán sima 3 ) így nagyon ötletünk se lehet hozzá.
Metacriticen se sokan irnak hozzá semmit, konkrétan 1 ember, aki szintén frame gondokat emeli ki. De ezt te is megtalálhattad google segitségével. [link]https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Bibby
addikt
válasz tboy93 #25311 üzenetére
Szerintem kihagyod a számításból a koca játékosokat. Mint pl én.
Kimaradtam az összes xbox meg Playstation generációból, pc-n játszottam még ezer éve. Azóta lett család is, így az sem oké hogy apa beterül a tv elé és mindenki kerülgeti.
De szeretek néha játszani ha olyanom van. Pl a diablo-t imádtam mindig is, és kimaradt a harmadik rész, amit most hatalmas élmény volt bepótolni. Pont nem érdekel hogy máshol szebb a grafika, nekem ez is az. :)Jaa és még egy faktor, kis tökösként irigykedve néztem azokat akiknek volt game boya, nekem sosem lehetett.
Ελευθερια η θανατος
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz #09990144 #25327 üzenetére
Nekem már a LEGO -s játékok se jöttek be. XBOX 360-ra van is talán Indiana Jones játékom, amit a géphez adtak, de sosem indítottam el. Miközben a fizikai LEGO-val semmi bajom nem volt. Lehet hogy ez nálam valami fóbia :-)
Vagy csak túl sokat kellett az évtizedek során fizetnem PC upgrade-re, hogy egyre kevésbé legyen pixeles a játék, amivel játszok, hogy most önként válasszak egy pixeles játékot, mikor a vas többet is tud.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Zolibacsi88
aktív tag
Belinkelem, hátha valaki kedvet kap hozzá.
[The Touryst][ Szerkesztve ]
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Tigerclaw #25333 üzenetére
szerintem van különbség régi és csúnya játékok és pixel art között (ahol sokkal nagyobb a rendelkezésre álló pixelek száma így az animációk elég modernek tudnak lenni). nagyon kevés pixel art játékot szeretek, de amiket igen, azok zseniálisak, főleg azért mert ehhez az kell hogy a gameplay tű pontos legyen, ami vagy sikerül vagy nem. (akárki akármit mond nekem az FTL az évtized játéka :P)
ettől függetlenül szerintem egy switch játék sem néz ki "jól" technikai szempontból, de az art direction nagyon sokat számít, aminek köszönhető hosszú távon is játszható marad egy játék
f3rdzs0
-
törölt tag
válasz Tigerclaw #25333 üzenetére
Magában az még nem érdem, hogy valaminek pixelgrafikája van, de lehet ebből is szépet kihozni. [Eastward trailer]
Pl ezt a játékot várom most nagyon. Számomra ez van olyan szép, mint mondjuk egy RDR 2 4K-ban. Csak máshogy szépf3rdzs0 az FTL hatalmas játék, imádom én is. Várom, mikor kap Switch portot Habár az irányítást nehéz lenne megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Yo
Switch tulaj lettem.
Miért ilyen rettentően drága erre a szarra minden? Most töltök le kb mindent, ami ingyenes, bár ez a sebesség is.. nah m1, jó lesz ez.
Olcsó játék ajánlások jöhetnek akár.
-
szkuvi
tag
Skacok, ha jól értem, Switch konzol nélkül is tudok játékokat vásárolni, csak 1 Nintendo accountot kell hozzá kreálnom, amit később a konzollal kell szinkronizálni (összekapcsolni)? Így a már "könyvtárban" levő játékokat csak le kell tölteni a konzolra (mint PS esetében)?
Mert arra gondoltam, hogy bár még nincs meg a Switch, de ezeket az ingyenes játékokat bezsebelem és kreálok egy accountot. Ezt ugye ezen az oldalon lehet [link].
Lenne egy kérdésem: amikor az account Nickname sorba elég ha mondjuk a keresztnevemet írom be? Vagy ide már az online ID-mat kellene kitalálnom? Mert azt az ID-t szeretném használni, amit PS-en, viszont ez több mint 10 karakter (13).
Szóval ha itt pl keresztnevet adok meg, hol van lehetőségem online ID-t megadni?
Köszi a segítséget és bocsi ha kicsit hülyeséget kérdeztem
-
dud998
őstag
válasz KisTücsök #25339 üzenetére
A szar azért erős volt.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
ooooobi
senior tag
Igyen behúzható a [Bury Me, My Love] ha meg van legalabb egy játék ebböl a listából. [link]
Dauntlesst probalta valaki, tegnaptol elerhetö most latom?
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Nathan0909
csendes tag
Vajon mi lesz a 10. ingyenes meglepetés játék dec. 24-én?
-
30z.Samu
félisten
válasz dud998 #25341 üzenetére
Nem kell mindig szó szerint érteni, van hogy én is le szoktam szarozni ezt a "szart". De ettől függetlenül imádom. Hogy a kérdésre is válaszoljak, érdemes úgy csinálni, hogy megvesz az ember 2-3 játékot, aztán cserélgeti minimális vagy zéró bukóval.
(#25343) Nathan0909: God of War
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
dud998
őstag
-
Quinine911
aktív tag
-
nagyúr
válasz Quinine911 #25349 üzenetére
Én szeretek a kanapén fekve játszani este, de persze a handheld módnak is megvannak a maga tagadhatatlan előnyei. Pl. budira nehéz bevinni egy 55"-os TV-t
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Honor Magic V2 - origami
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android szakmai topik
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PS4 --- 1Tbyte SSD (Samsung 860 EVO!) --- 2 kontroller
- Last of us 2 collectors
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest