Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25449 üzenetére
És ezekhez a LABO kit-ekhez a játék is jár? Mármint az autóshoz autós?!
(#25450) tihibaby
Jófogás, Vatera meg az ilyenek kilőve. Max a hardverapró. Sehol máshol nem vásárolok. Vagy eredeti cuccok, vagy apró. Lehet, hogy az is V2, csak a képen nem az van. Az lenne az első kérdésem egyébként hozzájuk. Ha már boltból veszem, akkor mindenképp az újat akarom.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Steven
addikt
Én innnen vettem ... két év garancia számlát is adnak viszont olcsóbban mint máshol szerintem
Szvl hívd fel őket https://www.facebook.com/KonzolKuckoVideojatekok/ [link]
Talán 105 volt tavaly... marioval
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
.LnB
titán
válasz #09990144 #25453 üzenetére
Ja logikus, a motoron sensor miatt.
Jó ez az akció. De akkor kellene még a Mario Kart a kicsinek. A Zelda meg nekem. :)[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
tihibaby
senior tag
Mondom, [konzolbót] !
Csak hirdet a jófogáson is,mint sok más kisebb üzlet.[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, kéne egy kis help Super Smash Bros Ultimate-t illetően.
Milyen ennek a gameplay-e? Ugyanolyan nehéz és kombókkal teli mint mondjuk egy Mortal Kombat
vagy azért jóval egyszerűbb, lassabb az egész verekedés menete?Valaki tudna erről írni pár sort, hogy mégis mennyire "kemény" játék, vagy inkább csak hülyülés, amit pl a fiammal is lehetne nyomatni, vagy neki túl bonyi lenne a sok kombó/gyors verekedés miatt....ilyesmik.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
csumpa93
tag
Sziasztok!
Ma változik az ingyen játék az eShopban?Már megvan köszi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Quinine911 #25457 üzenetére
Nincsenek benne komoly kombók: sima támadás + irány, special + irány, szóval az alapokat könnyű elsajátítani. Csak van benne 80 karakter, és mindnek kiismerni a hatótávját, gyorsaságát, stb Egyszerre megvan benne minden egy könnyed partijátékhoz és a komoly esporthoz is.
Szerintem egy kisgyerek is simán belevághat. Exgameday Iroda Imi csinált egy több részes tutorialt a játékhoz, ahol az alapoktól magyarázza el, mi - hogy működik a Smashben[ Szerkesztve ]
-
Quinine911
aktív tag
válasz #09990144 #25459 üzenetére
Na, ez akkor jól hangzik, köszi.
Mario & Sonic Olimpiába nyomjuk a karatét minden nap szinte, azt imádja, aztán azért gondoltam, hogy esetleg ezt ki lehetne próbálni, mégiscsak nagyobb, tartalmasabb, jobb "verekedős" játék mint az, hátha nagyobb lenne a fun factor.
Mortal Kombat meg ilyesmiket azért meg nem akarnék tálalni egy 5 évesnek
-
Quinine911
aktív tag
Na erre kiváncsi leszek, elméletileg lesz Karácsonyi leárazás...700 game, akár 80% kedvezmény is.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Quinine911 #25461 üzenetére
Egy csomó indie játék már most is 80% kedvezménnyel pörög
Én egy Fire Emblem és Smash Bros Season Passra neveznék be, remélem, kapnak discountot.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Quinine911
aktív tag
-
Kai_Rong
senior tag
válasz #09990144 #25459 üzenetére
Mondjuk ebben nem értünk egyet, szerintem a fundamentumokat pont hogy nem annyira könnyű elsajátítani a Smashben (mondom ezt jópár FG játék ismeretében). Ettől függetlenül nem kell túk magas szint ahhoz, hogy élvezhető legyen. Néhány pálya tud baromi kaotikus lenni, ami inkább frusztráló, mintsem fun, de összességében családnak jó szórakozás. Nem egy Mortal / Tekken / Street Fighter szintű commitment.
-
Quinine911
aktív tag
válasz Quinine911 #25461 üzenetére
na, meg is erősítette a Nintendo Europe, valóban dec 19.-től indul a leárazás (Twitteren írták ki)
-
30z.Samu
félisten
-
Norb79
őstag
válasz 30z.Samu #25468 üzenetére
Én visszafogott vagyok, meg is fogadtam még a múlt héten, hogy idén már nem veszek semmit. Elég jól haladok, pénteken nem is vettem csak luigi manson 3-at, link's awakeninget, pokemon:swordot és ac:rebel collectiont. Azon kívül aztán tényleg semmit. A dragon quest 11ről lemaradtam.
-
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Norb79 #25469 üzenetére
Hold my beer - én úgy indítottam a Switches karrieremet, hogy "csak a Fire Emblem Three Houses, a Zelda BotW és az Octopath Traveller kell, így is hegyekben áll a játék 3DS-re és PS4-re". Aha. Azóta beszereztem az Untitled Goose Game-et, az Astral Chaint, az I Am Setsunát, az Oninakit, a Xenoblade Chronicles 2-t, a Super Smash Brost, a DQ XI-et, most várom a Mario Odysseyt és még próbálok megalkudni a Link's Awakeningre. És eddig csak a Fire Emblemhez nyúltam hozzá komolyabban, meg a Smash-hez. A jövő év játékfelhozatala meg brutális, szerintem ha egy 4 hónapos sabbaticalra mennék csak játszani, akkor se tudnék catch-upolni.
-
addikt
válasz Quinine911 #25476 üzenetére
A Black Flag az egyik legjobb kalózos játék + AC, szóval igen
-
Norb79
őstag
válasz Quinine911 #25476 üzenetére
Még játszani nem volt időm, most hétvégére tervezem. Black flag van a kártyán, Rogue-ot letölti (vmi 7-8 giga), a menüig jutottam, az profi, és játékról is jókat írnak, de még nem volt időm tényleg az introig se jutni. Ja és csak handheld fogom ezt is tolni.
-
Baltazár123
senior tag
Nem tudom, de talán te sem, hogy mik a jövőbeli terveid a switchel. Online vásárlással én óvatos lennék, mert hiába hangzik jól, hogy mondjuk van 30% engedmény, csak ez más ökoszisztéma. Itt a játék alap ára örök időkre annyi marad, amennyivel a shop-ba került.
XO-ról jöttem, ott van 1 db lemezes játékom, mindent online vettem. Switchen is ezt terveztem, hogy online veszek inkább, mert kényelmes. A gond az, hogy mellbevágóan drága, de sajnos erre kicsi későn ébredtem rá, amikor már 350e forintos költésnél jártam géppel meg pár kiegészítővel együtt és azt mondtam, hogy na jó ebből elég.
Úgyhogy én azt az elvet követem, hogy eshopban csak örök megtartós darabok (mario kart, party játékok) illetve olyan olcsó indie címek, amiket masszív leárazással el lehet érni.
Ubisoft szokott még masszívan leárazni, ott be lehet húzni online ezt azt.
Egyébként meg át kell térni használt játékok vásárlására és adás-vételére, hacsak nem krőzus valaki.
Így is bent áll jelenleg kb 500e forintom a switchben és ebből ki tudok majd árulni kb 100-120e forintot, ha a gyerekek beleegyeznek mert kijátszották a játékokat. Ha online vettem volna mindent, akkor 600-650e körül állnék most. Azért a különbség elég masszív ahhoz, hogy pár elvet meg a kényelmet feladjam miatta.
Érdemes ezt magadban lezongorázni, mielőtt belevágsz a vásárlásokba. XO-hoz képest, de gondolom PS-en is hasonló az ökoszisztéma, a Nintendo meg más és nagyon le tudja nyúlni a játékosokat, akik kényelemre törekszenek és online vásárolnak. -
maximilian4
addikt
válasz Baltazár123 #25481 üzenetére
Én is csak használt fizikai játékokat veszek, így sem olcsó, de sokat lehet rajta spórolni. Ez a mondat sajnos mindent elmond a drágaságról, de legalább ha (ha) eladom, kb semmit nem bukok.
Maxi
-
Kai_Rong
senior tag
válasz petymek #25483 üzenetére
Rosszabb kijelző? A Switch abszolút launch first batch-e kapott jobb kijelzőt, azaz a forgalomban lévő v1 elenyésző százaléka. Semmi baja a V2 kijelzőjének, ne állítsd be úgy, mintha ez egy PS Vita lenne az OLED vs second gen kijelzővel...
-
Petreszku
senior tag
válasz Baltazár123 #25481 üzenetére
Nálam annyi a különbség, hogy digitálisan storeon keresztül csak indie címeket veszek. Drágább, megtartós címeket csak dobozosan.
-
petymek
senior tag
válasz Kai_Rong #25485 üzenetére
Ez nem egyéni vélemény kérdése, hanem tény. Úgy emlékszem Koncsik linkelt is korábban hiteles forrásból tesztet, ami igaztolt más korábbi összehasonlítást -amit elintéztek itt is annyival néhányan, hogy más szögből, készült, meg kamu, mert csak lehúzni akarják, stb.- hogy az újnak kék árnyalatú, rosszabb képe van.
Ez után is volt aki annyival nyugtázta, hogy neki tulajdonképpen a kék jobban bejön.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz maximilian4 #25488 üzenetére
Azért megengeditek, hogy önállóan vállaszoljon, akitől kérdeztem?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz petymek #25487 üzenetére
Hát, hosszas google-özés után se sikerült "objektív" tesztre találnom, hogy a v2 képernyője szarabb lenne, szóval kíváncsian várom - reddit discussionöket láttam, ami szubjektív vélemények adok-kapokja lett. Simán elképzelhetőnek tartom, hogy a v2-be már az olcsóbb beszállító cuccai épültek be, de a Nintendót ismerve olyan nagy quality különbségek nem lehetnek. Mint mondtam, ez nem a Vita, ahol tényleg nagyságrendi különbség van az OLED és az LCD között.
Fun fact: https://tech.nikkeibp.co.jp/dm/atcl/feature/15/122200045/010400368/?ST=SP
Ezek a 2016-os és 2017-es képernyő beszállítók a Nintendónak. A Sharpé ugye a 3DS, a JDI, Innolux és AOU pedig a Switch képernyőjét szállítják. Japán elektronikai tier listben a JDI jobb, viszont emiatt drágább is, látszik, hogy drasztikusan leesett ezek aránya 2017-re, tehát az első batch még ebből a prémium képernyőből kapott, aztán az összes további már AOU meg Innolux beépülő cuccot. Egyébként ez a két beszállító maradt továbbra is a Nintendónál, ergo simán lehetnek különbségek a v1 és a v2 szérián belül is.
-
sting2
addikt
válasz petymek #25484 üzenetére
Az nem is egy rossz ötlet.
De, ezt még nehezebb fellelni, ha meg van, azok meg irreális áron mennek.
Amiket néztem 1,5 éve (mert nekem is megfordult a fejembe), kivétel nélkül - szétfingott, zsíros, koszos, leharcolt darabok voltak - 50-60 ezer forintokért 1 max. 2 játékkal.
A szebb példányok meg talán 5 ezerrel voltak olcsóbbak mint újan, sok, sok évvel ezelőtt.Cortez71
A Nintendo első szériái minden esetben sokkal jobbak szoktak lenni, ha csak a megépítettséget nézzük.
A WIIU - Switch éveiben ez már a kijelzőkön is tetten érhető.
De, ez a többi konzolgyártónál is így van.
Ebben az a "jó", hogy amikor belépünk egy adott gép ciklusába, akkor az van ami van és nem lehet visszamenőleg választani, így felesleges azon dilemmázni , hogy mi lett volna ha..
Mondjuk ezzel egy kicsit ellent mondok magamnak, de az is tény, hogy a Nintendo az a periféria ami nem csak azért drága mert tartja az árát, hanem mert sosem volt egy rosszul összerakott gépezet. Időtálló befektetés azoknak akik valami másra vágynak, más ízeket is akarnak kedvelni a megszokottakhoz képest.
Én is csak azért " húzom, halasztom, mert tudom hogy a gyerekek végleg elvesznek benne, eladni nem lehet utána, tehát örök darab.
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Dreimus
senior tag
válasz petymek #25487 üzenetére
Itt egy videó ahol kimérik a két kijelzőt, hogy mennyire hiteles, azt mindenki maga eldönti
[ Szerkesztve ]
-
petymek
senior tag
válasz maximilian4 #25490 üzenetére
és Kortez:
Ok, de alá is tudjátok támasztani valamivel? Azért van még más is ami az első kiadás mellett szól, csak itt top secret.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
válasz sting2 #25492 üzenetére
Bizony nem. Egyrészt sajnálatos, ha így leharcolták őket.
Másrészt örömteli, mert ha a nagy becsben tartott példányunkat egyszer el akarjuk adni, kis túlzással sarki villát veszünk majd az árából
Azért ne vesd el a gondoltatot.
Épp karácsonyra vettem pár éve, és hónapokig ment rajta csak a Wii Mario Kart, meg a Wii New Super Mario, és annak rajongói változatai.
Majd ezután jöttek a WiiU játékok. Mai napig legalább akkora kedvenc, mint a switch.Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz petymek #25494 üzenetére
A Dreimus által linkelt videót én is láttam, döntsd el, hogy mennyire hiteles. Szerintem bízzuk az egyénre: én általában ritkán veszek bármilyen konzolból first flusht, ahogy lakást sem szívesen vennék közvetlenül kivitelezőtől, valahogy bennem él az idegenkedés, hogy lehetnek gyerekbetegségek meg hibák, ezért szoktam bizalmat szavazni a "ráncfelvarrott" kiadásnak Ezért vettem PS2 slimet, PS3 slimet, PS4 Prót meg v2-es Switchet. Egyedül Vitából szavaztam bizalmat az OLEDes első generációnak jóval a második Slim verzió után is, mert ott tényleg láttam, hogy az újabb silányabb. De majd szemügyre veszem a kollégák v1-es Switchét, hogy látok-e szemmel látható különbséget. Battery élettartamban az enyém többet bír, az tuti
-
maximilian4
addikt
válasz Dreimus #25493 üzenetére
Ennyike. Tehát jól emlékeztem. Az újabb kiadásnak magasabb a fényereje, színhelyesebb a kijelzője és hosszabb az üzemideje. Aki most vesz switchet kérdem én újra? Miért venné meg a régebbit és miért ne venné az újat?
petymek milyen top secret? Nálam a warez és minden warezhez hasonló "legális" tevékenység tabu ha erre gondolsz. Vagy megveszem a játékot vagy nem veszek játékot. Aki nem vesz játékot ne vegyen gépet sem, vagy fejlesszen magának. Az drágább mint megvenni. Azért ennyivel tiszteljük már meg a fejlesztőket.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
30z.Samu
félisten
válasz maximilian4 #25499 üzenetére
Az oké, hogy tiszteljük meg a fejlesztőket, de ha az ember vesz egy használt játékot, abból a fejlesztő szerinted mennyit kap? Félreértés ne essék, nem a warezt akarom támogatni, csak ha az ember ténylegesen akarja a fejlesztőket támogatni, akkor minden címet a boltból vagy a Store-ból kellene megvenni.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest