Új hozzászólás Aktív témák

  • djozsi

    senior tag

    Tessék egy valóban szomorú hír, az Animal Crossing se fogja támogatni a cloud save rendszert. Az indoklás a szokásos, a rollback lehetőségének kizárása miatt döntöttek így.

    Ez egyébkélnt a majdani Switch Prora váltást is bénává fogja tenni szerintem, annyira jó lenne, ha cloudban ott lenne minden automatikusan, mentések, fotók, videók, a költöztetés pedig szó szerint annyi lenne, hogy detacholom az accountomat a régi switchről az új switchen pedig bejelentkezek vele és automatikusan letöltene minden mentést, screenshotot, videót, játékot (a belerakott SD kártyán érzékelné, hogy mit nem kell letölteni).

    Ezzel szemben mindenképp egyszerre nálad kell, hogy legyen a két gép a költöztetéshez, ha nem akarod bukni a Splatoon 2, Pokémon, Animal Crossing mentéseidet.

    Értem a technikai hátterét a problémának és hogy mit akarnak vele elkerülni, de annyira jó lenne, ha bizonyos resztrikciókkal elérhetővé tennék a cloud save-et (teszem azt bizonyos cselekvésekhez kötelező online lenni, hogy azonnal frissüljön a cloud save).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák