Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Hétvégén próbálunk valamikor egy MH4 multit?
A Slime draws near! Command?
-
ldave
félisten
válasz Dr.F.E.R.I. #7252 üzenetére
Aha, angol leírás, hogy miként:
How to set up the room:
1. Choose Online Multiplayer -> Select the monster you want to hunt. Choose "Createa Gathering Hall".
2. You can set up a 4-digit passcode if you want (if you don't, then random people will be able to join).
3. You will then be put into a room with a 14-digit code above the top-left player space (Gathering Hall ID). Post that code here with the info on what monster you're going to hunt and difficulty level (include the passcode in your post if you set one).
4. Wait for people to join in the "Lobby" before going to the continuing.
5. Choose your weapon and then then wait for the other players to show up as "ready" before starting the quest (pictured below).How to join a room by Gathering Hall IDs:
1. Choose Online Multiplayer -> Choose "Find a Gathering Hall"
2, Select "Yes" to searching a gathering hall ID and then enter the 14-digit code (and then the passcode if there is one) posted here.A Slime draws near! Command?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz Dr.F.E.R.I. #7002 üzenetére
Gondoltam, hogy nem kell rá sokáig várni.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz RangerFox #7076 üzenetére
Nézegettem az üzleteket és a KV-GS duónál megint látok Fire Emblem: Awakening-et, ha még érdekel. Esélyes, hogy én is berendelek egyet, legyen meg dobozosan is az utókornak.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz vt500mike #7257 üzenetére
Első körben azt érdemes tisztázni, hogy megvan-e mindenük (tok, papírok), vagy csak a kártyák maguk? A fenti játékok közül csak két nagyobb név van, a MK7 és a Mario Bros DS, a többi másod-, harmadvonalbeli játék. 3DS játékok többet érnek, de 6-7ezernél többért csak a ritkább, keresettebb példányok mennek el, ezek viszont nem azok, mindegyikből tízmilliószám adtak el. A DS játékok (általában) nem sokat érnek, a Mariót én 4ezerért vettem múltkor, a Sims meg nem tudom ér-e párezernél többet. Mindkettőt 5ezer alatt hirdetném meg, aztán ha nagyon nem viszik, csökkentgeted az árat.
Szerk.: ja és a fórumban ne hirdess (nem nézik jó szemmel), használd te is az apróhirdetéseket, úgyis azt bogarássza mindenki
[ Szerkesztve ]
-
vt500mike
csendes tag
válasz Dr.F.E.R.I. #7258 üzenetére
-
bagszi_lucas
tag
Esetleg érdekel valakit egy Ambassadoros New3DS? Jövőhéten/után jönne egy magyarhonba, aminek még nincs gazdája
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bagszi_lucas #7260 üzenetére
hát... érdekelni érdekelne, csak megfizetni nem tudom.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
zuzu000
őstag
Srácok, nagyon vacilálok. Sikeresen szereztem egy 3DS XL-t, de nem tudom, milyen játékot vegyek rá Majora's Mask megjelenéséig.
Bravely Default, valamelyik új pokemon, vagy zelda link between worlds? (a zelda már megvolt, de nem játszottam ki, mert el kellett adom, szóval előbb-utóbb az biztos vétel lesz)
A kettő 3DS-es Mario közül melyik a jobb szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz sz.balazs.95 #7263 üzenetére
Ez a gyönyörű font-dollár konverzió, 7,2 £, 8$
Angol eshopra regisztráltam, de láttam itt a topikban, hogy meg lehet valahogy oldani, hogy euróval fizessek eshopon, hogy volt az? -
zuzu000
őstag
válasz sz.balazs.95 #7268 üzenetére
Csinálhatok új nintendo fiókot, semmit nem vettem még vele, szóval nem lesz nagy veszteség. Épp azon vagyok most
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zuzu000 #7269 üzenetére
akkor jó.
Egyébként csak én gondolom rohadt nagy marhaságnak az eShop, meg úgy az egész Nintendo Network országokra bontását?
Meg hogy nincs magyar eShop, ésatöbbi.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
zuzu000
őstag
válasz sz.balazs.95 #7270 üzenetére
Nem akar működni, egyáltalán nem akar beengedni az eshopba a régióváltás miatt. Hogy lehet törölni ehhez a 3ds-hez tartozó accountot, és újat csinálni?
Amúgy igen, szerintem se a legjobb, meg azt sem tudom, hogy az eshopos játékok accounthoz kötődnek, vagy géphez? Meg ez a club nintendo, nintendo id kavarás, először tökre eltévesztette, hogy mi-mi és, hogy miért nem enged club nintendo accot csinálni
-
anddrew
tag
Melyik országba érdemes bejelentkezni? Eddig még nem volt fiókom.
π
-
boost
addikt
válasz anddrew #7272 üzenetére
Ausztria. Biztos dolgozik kinn ismeros, aki felár nélkül tud neked venni eshop feltoltokártyát benzinkúton.
De hitelkártyával is tudsz fizetni.Angol drága, magyar eshop meg nincs, azt azért nem szabad.
zuzu000:
"Amúgy igen, szerintem se a legjobb, meg azt sem tudom, hogy az eshopos játékok accounthoz kötődnek, vagy géphez? "
IS IS[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
A 2 mennyire különbözik a ds-es new super mario-tól?
-
RangerFox
veterán
válasz Dr.F.E.R.I. #7256 üzenetére
Érdekelni érdekelne, de ezen a héten is vizsgáztam, aztán két hét múlva megint... Addig meg tanulni kell (kéne) meg amúgy is pénz szűkében vagyok, szóval szerintem ez kimarad... De sose lehet tudni.
-
slick-adam
aktív tag
közben felkerültek a New 3DS-ek az Amazon kinalataba is:
- sima New 3DS - 180 euro
- New 3DS XL - 200 euro
- New 3DS XL Gold Majora's Mask Edition - 230 europarfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
slick-adam
aktív tag
Majora's Mask 3D ismertetö video:
Kit-Katparfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
RangerFox
veterán
Nahh, a végére jutottam a Pokémon Omega Ruby-nak. 27 órába telt, Groudont kétszer is próbáltam elkapni, sikertelenül... Remélem lesz rá még alkalmam. Majd egyszer nekigyűrkőzöm, és elkapom az összes (na jó, lehet hogy csak a legtöbb) Pokémont, most viszont egy kicsit pihentetem a dolgot. Most a Zelda LBW-vel szöszmötölök, de újfent elakadtam....
Spoiler! Amikor átkerültem a másik világba (talán Loroulba, vagy nem tudom hová) akkor mit kéne pontosan csinálnom? Be van jelölve egy csomó hely a térképen, de egyiket sem tudom megközelíteni. Kerestem néhány átjárót a normál világba, de így nem tudok továbbjutni, nem tudom mi lenne a feladat... Spoiler vége
Most Dr. F.E.R.I. nagy dilemmába állított, raktáron van a Fire Emblem, de most le van akciózva a Resident Evil Revelations + Circle Pad Pro 10k-ért... Egyszerre mind a kettőt nem tudom beszerezni... Hajjaj, nehéz döntés lesz, már látom... -
anddrew
tag
Már 576-ban is kapható a new 3ds, 60k.... [link]
π
-
addikt
KV-be 65.
[link]
Ha 30 ért el lehet adni a régit akkor egész baráti.
Persze majd ha hirtelen rászabadul 50 db 3ds xl az apróra úgy más[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz ImpersonatoR #7287 üzenetére
Ennyi pénzért nem lesz értük nagy tülekedés.
-
Sirandrish
legenda
tud valaki működő N64 emulátort DS-re?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
1tom
aktív tag
válasz Sirandrish #7289 üzenetére
Sajnos a gép adottságai miatt nincs normálisan működő.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
Sirandrish
legenda
-
1tom
aktív tag
válasz Sirandrish #7291 üzenetére
Igen, még az Snes is megerőltető neki. Nes az megy rajta szépen emulatorral.
-
Sirandrish
legenda
-
1tom
aktív tag
válasz Sirandrish #7293 üzenetére
Azt nem tudom, de nekem régen ds-en nem ment 100%-osan.
-
Sirandrish
legenda
Végül is csak Zelda kéne, a Link to the Past meg megjelent GBA-ra is szóval nem probléma
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
1tom
aktív tag
válasz Sirandrish #7295 üzenetére
Pc-n érdemes ilyenekkel próbálkozni.
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #7289 üzenetére
wiire is van n64 emu és az se valami jó. viszont snes játékok olyan 75%-a szépen fut, link to the past is vagy donkey kong - mk2 csak hang nélkül stb. zelda nekem hibátlan volt ameddig játszottam vele, egy két glitch volt, de semmi vész
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sonic*
aktív tag
Sziasztok!
Megéri még "sima" 3DS XL-t venni? Kaptam egy jó ajánlatot, és nem tudom érdemes-e várni az új kiadásra..
Majd kiderül..vagy beborul!
-
ldave
félisten
Hát, a jelenlegi játékkínálatot nézve nem mondanám, hogy anyagi oldalról megéri a felárat az új gép, ahogy néztem a használt XL gépek 35 ezer Ft körül vannak aprón, az újból a kisebb kiadás ennek duplája lesz árban. A jövőre nézve persze jobb az új gép, de idén eddig egyetlen játékról tudom, ami megköveteli azt, minden más játék gond nélkül megy a mostani gépeken.
A Slime draws near! Command?
-
boost
addikt
válasz Sirandrish #7293 üzenetére
Mert a GBA játékokat natívan futtatja, azaz van egy GBA a DSben, míg az emulátor egy köztes szoftverréteg, ami emulálja a gépet, amin elvileg futtatod a játékot, és annak nagyon rossz a hatékonysága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest