Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Sirandrish #6300 üzenetére
Majd ha hivatalos Nintendo eltörlés lesz, akkor felkapom a fejem, de ez addig a semmi extra kategória nálam.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
qper
tag
válasz Sirandrish #6290 üzenetére
tény, irgalmatlan tartalommal pakolták meg.
mondjuk szerintem hosszúságra a Twilight Princess sem piskóta
Nagyon régen játszottam vele, de úgy rémlik, hogy baromi hosszú volt.
-
raggg
senior tag
Srácok, jól értettem, hogyha beregisztrálom majd az alpha sapphiret akkor jár valami reward a nintendotól?
ragklaatPS
-
Sirandrish
legenda
Hát van egy akció miszerint ha mostanában regizted be a géped és arra még veszel egy Pokemont vagy egy SSb-t akkor kapsz egy plusz játékot. Nem tudom hogy erre gondoltál-e.
qper Az OOT sem rövid ha először találkozik vele az ember. Én most már egy laza délután alatt végigviszem ugyan, de elsőre nekem is kellett hozzá bőven.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
raggg
senior tag
válasz Sirandrish #6304 üzenetére
Erre gondoltam, viszont a gépet használtan vettem. Ez a club nintendo sem tiszta nekem; ez gyakorlatilag az eshopos nintendo fiókom, vagy egy külön account?
ragklaatPS
-
qper
tag
válasz Sirandrish #6304 üzenetére
egyáltalán nem rövid, a sokadik nekifutásra meg gondolom már viszelőre a rutin
-
Sirandrish
legenda
Sajnos ezekhez én sem nagyon értek viszont azt tudom hogy kellett kapnod egy Pin kódot a géphez amit a saját accodhoz kellett hogy hozzáadj. Máskülönben nem működik az akció. Esetleg úgy hogy a Pokemon játékot is ahhoz az acchoz adod/adjátok hozzá amihez a gépet és a letöltőkódot meg te használod fel. Szerintem így meg lehet csinálni, Viszont ha a gépet már alapba a saját accodhoz rendelted hozzá akkor nincs ilyen probléma
qper Persze, hisz már kívülről tudom az egészet. Persze ehhez kellett néhány végigjátszás
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
addikt
LBTW be mi hasznom van belőle ha összegyűjtöm a csimpokomonokat (azon kívül, hogy akkor én leszek az ARC ) és visszaviszem a polipnak?
Csomó helyen hallom, hogy csipog de nam találom sehol tippre a homokban van de nincs asom.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz ImpersonatoR #6309 üzenetére
Minden 10. után upgradel egy itemet. DE! csak olyan itemet tud ami már a tied, szóval bérelt szarokkal nem foglalkozik a polip
-
SzDavid99
tag
Ingyenes lesz a Sonic Boom téma, péntektől tölthető!
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
Sirandrish
legenda
válasz BulletBill27 #6312 üzenetére
Ezért adják ezt ingyen mert a játék zakója után a témáért senki sem adna pénzt, de ha már megcsinálták akkor "kiadják"
-
mirci18
addikt
válasz Sirandrish #6313 üzenetére
+1
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
PandaMonium
őstag
válasz ImpersonatoR #6309 üzenetére
A homokból sokszor a sand rod-al tudod kiszedni őket, ha jól tudom ásó nincs is a játékban.
What I cannot create, I do not understand
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
(ez itt a reklám helye) Legfrissebb LOGOUT-os szösszenetem:
Ahol a kaland elkezdődött - The legend of Zelda (1986) játékbemutató
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
AndrewBR
senior tag
3d power...
A.
-
PandaMonium
őstag
válasz AndrewBR #6318 üzenetére
Jól néz ki.
A review-okat láttátok már? Egész jó értékeléseket kapott, de azt mondják nem sok minden változott az eredetihez képest; Legalább is javíthattak/változtathattak volna több mindenen is a legtöbb értékelő szerint.What I cannot create, I do not understand
-
tybaa
csendes tag
válasz PandaMonium #6320 üzenetére
Nem baj, ha nem változott sokat, csak legyen jó. Nem játszottam az eredetivel, ezért ez nem zavar, de biztosan nem én vagyok az egyetlen, akinek kimaradt.
Tudja esetleg valaki, hogy a 2DS akcióban letöltőkódot adnak a gép mellé?
-
RangerFox
veterán
válasz BulletBill27 #6326 üzenetére
Végre egy ember, aki rajtam kívül előrendelte. Melyik verzát? A Gamepark megbítható bolt amúgy? Mert nem nagyon reneltem még tőlük, ráadásul most 12k helyett 14k-ért adják a special edition-t. Remélem hogy nem ba*nak át, és 12k (+1k posta) kell majd fizetnem... Illetve van esély rá hogy már pénteken kiszállítsák? E-mail-ekre lusták válaszolni, de jövő héten felhívom őket...
-
PandaMonium
őstag
válasz RangerFox #6327 üzenetére
Én ugyan még nem hallottam róluk, de kérdezz rá telefonon, az a biztos. Ha esetleg azt mondják, hogy 14k + szállítás akkor jobban jársz ha a konzolstúdiótól rendeled meg, ott 13k + 1000Ft a szállítás de ha rendelsz mellé még valami apróságot amire szükséged van (hogy meglegyen végösszegben a 15k) akkor ingyen van már a szállítás is.
-
Sirandrish
legenda
válasz RangerFox #6327 üzenetére
Megbízhatóak. Én a Fantasy Lifeot is tőlük rendeltem és megjelenés előtti napon már át is adták a futárnak.
Egyébként az oldalukon van élő chat. Én eddig MINDIG elértem rajta őket, szóval ott érdeklődj ha nem szeretnél telefonálni.[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #6331 üzenetére
fantasy life jól leült. nekem van 10 percem benne....
-
Sirandrish
legenda
Én végigvittem aztán elcseréltem(castlera [most azt nem bírom eladni]). Sokkal több coopra számítottam, de sajna itt nem találtam partnert. Vagyis egyszer lett volna, de akkor meg én nem értem rá. Online mókát nem tudtam kipróbálni mert nem talált nekem senkit. De legalább nem volt rövid. Úgy hogy csak egy szakmát fulloltam ki, tartott 20+óráig
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #6333 üzenetére
azzal nincs baj, animal crossing is magányos gém, elvagyok vele... 20+ óra jó / kaszt
-
Sirandrish
legenda
De csak az első ennyi mert ugye akkor a Storyval foglalkoztam és közben fejlődött a szakma is.
Amikor már vége és csak mindig az adott szakmához tartozó küldiket csinálod akkor szerintem néhány óra alatt kimaxolsz egyet.
Kérdés hogy mennyihez lesz türelmed mert összességében ugyanazokon a területeken kell ugyanazokat minionokat levadászni, annyi a különbség hogy más NPC-nek adod le. Jó, vannak külön szakma specifikus küldetések, de nem tudom mennyire izgalmas mondjuk 5 speckó halért végigmenni a világban még egyszerEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
g@bo
nagyúr
válasz Sirandrish #6335 üzenetére
akkor a metacritic reális lehetett.... mindegy, megvettem. már késő.
-
Sirandrish
legenda
-
balintmagda
újonc
Sziasztok! Remélem valaki tud nekem segíteni. A 3ds konzolom, fura dolgokat produkál. Pukkanó hang kíséretében random kikapcsol. Lehet hogy 5 perc de lehet, hogy 30 perc után. Ha a fényerőt minimumra veszem akkor kicsit tovább bírja. Valakinek van ötlete?
-
g@bo
nagyúr
válasz balintmagda #6338 üzenetére
tuti a transztértekercs.
kérj kölcsön egy akksit.
-
addikt
Ennek a LBTW nek nincs lelke. Eddig egyik 3ds/ds játéknál sem ereztem ezt. Vagy csak kiégtem.
Megyek lecsapom ok, dunegon, bossfight jöhet a következő.. Meg a térképet is kicsinek érzem.(hiába lehet mászkálni az idősíkban)
Nem vittem meg végig de kötve hiszem hogy 37 órát ki fog bírni, mint az ocarina pl.
Viszont kezdek aggódni ma bementem 576 ba h megveszem az utódját és szomorúan láttam, hogy nincs semmi ami érdekelne vagy ne vittem volna mar végig. (jó igazából nem sok volt nekik de akkor is)
Egyedül Animal Crossing nf volt de arra nem vagyok szerintem agyilag felkészülve, hogy én itt fákat rázzak[ Szerkesztve ]
-
Linkh
tag
válasz ImpersonatoR #6341 üzenetére
LBTW-nek van lelke, csak kiégtél,ez van....megöregszünk,kiégünk....
vagy már csak szar játékok vannak
37órát nem bír ki a játék, kb 20órás.
Én is aggódok, mert kiégtem, megöregedtem....fogalmam nincs mivel játsszak(3ds-en a be nem fejezett játékokat próbálom befejezni,de utána nem tudom mi lesz).
AnimalCrossingot megveszed,itt a tél, nem fát rázol, hanem hóembert építesz. -
boost
addikt
válasz ImpersonatoR #6341 üzenetére
SMT4?
-
addikt
A bombát ha upgradelem 10 csimpokon ért akkor a nagy sziklat is felrobbantja? Vagy ahhoz a karkötő kell, hogy fel tudjam emelni?
-
PandaMonium
őstag
válasz ImpersonatoR #6345 üzenetére
Nem fogja felrobbantani őket, ahhoz a Titan's Mitt kell.
Szerk.: Illetve ha a nagyon nagy sziklákra gondolsz amiken repedés van akkor azokhoz a nagy sétáló bombát kell odaterelgetni és felrobbantani.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz PandaMonium #6346 üzenetére
Az de poén amikor le kell vadásznod közben minden ellent mert szétverik a bimmbummot
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Az ember szépen eltervezi, hogy nem veszi meg idén a Persona Q-t. Erre a képébe tolnak egy ilyen bemutatót: [link]
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest