Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #5749 üzenetére
Az jó, legalább van. Akkor lassan eljut ide is.
-
-
ayo
veterán
válasz ViharVadász #5753 üzenetére
köszi, hát nem győztek meg róla, hogy megérnének ezek annyi pénzt
http://jateknaplo.blog.hu
-
addikt
[link]
Ausztrália és Új-Zéland is megkapja idén az új 3ds -t. Mondjuk itt mar látni élőben is a konzolt2014 november 21 -en
Azt írjak[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz ViharVadász #5756 üzenetére
remélem lesz valami kis hack azt lehet tolni egyedi skinekkel majd
http://jateknaplo.blog.hu
-
ViharVadász
őstag
Nem lenne rossz. Szerencsére a külsős fejlesztők is engedélyt kaptak arra, hogy saját témát készítsenek, gondolom árazást is ők lőhetik majd be.
#5760:Sirandrish - Ha van jogod, mehet. De aztán osztogass majd kódokat a fórumban.[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Sirandrish
legenda
válasz ViharVadász #5759 üzenetére
Én is külsős fejlesztő vagyok...csinálhatom?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
Napi vicces: nemtom emlékeztek-e, de amikor megjelent a Super Metroid Wii U-ra, akkor volt ez a Miiverse mém a kúszás témában: Y can't Metroid crawl?
Namost nem tudom, hogy csak véletlen, vagy direkt erre játszik-e rá a SSB karakterleírása, de ha az utóbbi, akkor az eléggé pöpec húzás a Nintendo-tól
A Slime draws near! Command?
-
ViharVadász
őstag
Eddig szépen halad a Super Smash Bros. for 3DS. Már 2,8 millió játékosa van a játéknak, csiripelte a NoE.
Egyébként új amiibo-kat is bemutattak:"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz ViharVadász #5763 üzenetére
So the hype is real...
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Mister_X
nagyúr
válasz Dr.F.E.R.I. #5764 üzenetére
De most nem a tucatszar rókabőrt hype-olják
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Podolski1998
csendes tag
Sziasztok!
Azzal kapcsolatban lenne problémám hogy amikor le szeretnék tölteni egy játékot eshop-ról akkor mindig megáll a letöltés. Eleinte jönnek a kis cukorkák ám úgy 2-3 perc múlva már csak üres akasztók érkeznek. 5-10 perc után pedig megáll az egész. Ha kilépek és újra megpróbálom letölteni akkor folytatódik a letöltés csak 2 perc múlva megint jön a fent említett folyamat. Szerintetek hogyan tudnám a problémát orvosolni? Kösz a válaszokat.
Ui: Resident evil revelationst vennék. Ha valaki esetleg eladná vagy elcserélné az keressen meg.
-
Linkh
tag
válasz Podolski1998 #5767 üzenetére
Ez úgy általában van nálad vagy csak ma? Mert ma ment nálam a system frissítés és elsőnek nekem is megszakadt a letöltés.
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
NO úgy látom én meg sikeresen a végére értem:
18óra...level 30 Hero Paladin!
Gondolom most lehet agyba főbe nyomatni a többi life-ot
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #5772 üzenetére
Jóvan Harcolni nem tudok, mert levernek. Alapanyagot pedig kint lehetne gyűjteni. Gondoltam akkor veszek azon a kis pénzen amit az első pár küldetésért kaptam és majd jól eladom. Viszont profit nincs, szóval most csóró és gyenge is vagyok
-
Sirandrish
legenda
Nem tudom hogy működik mert én kapásból olyat kezdtem ami tud harcolni. Érdekelt a Horgász is, de aztán gondoltam hogy pecával a kezemben nem biztos hogy túl kemény leszek így maradt a Pala
Majd most viszont mát ránézek másra is..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #5776 üzenetére
Valszeg az a jobb megoldás, hogy harcképes Life-ot kezdeni, aztán utána váltani valami másra.
-
-
ldave
félisten
válasz Sirandrish #5778 üzenetére
De tudok, szerintem majd a varázslót nézem meg, szintlépésnél az Intellect-re toltam a legtöbb pontot úgyis.
-
ldave
félisten
Hogy adjuk el a Monster Hunter 4-et Metroid rajongóknak?
Hát így:
-
SzDavid99
tag
Bár egy nappal elkéstem, de azért leírom... Tetszenek ezek a témák, kár, hogy fizetősek, mert szívesen beállítanék egy Animal Crossing-osat, de pénzt azért nem adok érte. Amin viszont meglepődtem: nincs zöld szín! Hát ez hogy lehet?! Pedig én már készültem rá, hogy azt fogom beállítani.
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
ViharVadász
őstag
válasz SzDavid99 #5786 üzenetére
Azon én is meglepődtem, hogy zöld színt nem tettek bele. Egyébként az is érdekes, hogy az Animal Crossing-os témát is mutogatták, de nem kapható még. Egyébként az eShop is megújult picikét a frissítéssel.
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
SzDavid99
tag
válasz ViharVadász #5787 üzenetére
Pár nappal ezelőtt olvastam, hogy az Animal Crossing-os témák később jönnek. Az eShop-ot még nem is néztem.
Switch FC: SW-2552-2661-4912
-
ViharVadász
őstag
-
tybaa
csendes tag
A Fantasy Life egy vagy több játékmentést enged? Tud vele egy gépen több játékos is játszani?
-
-
tybaa
csendes tag
válasz Sirandrish #5791 üzenetére
Az jó. Kösz az infót!
Pokémon X-ben utálom, hogy csak egy mentés lehet. Animal Crossing-ot meg inkább nem is vettem meg emiatt.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Valaki játszott már a Luigi's Mansion-el? Én szerintem hétvégén belevágok
-
Faterkam
addikt
válasz Sirandrish #5794 üzenetére
A 13 éves fiam végigtolta elég hamar, nagyon dicsérte!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Sirandrish
legenda
Van benne Online multi? Az nagy zsiványság...lehet vissza se kapod
Faterkam Az első része GC-n hatalmas volt, szóval bizakodó vagyok
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
Brutális spoiler: megy a klónozás már 1985 óta:
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest