Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
YakQzA
tag
jön a demo 30k val
-
keIdor
titán
jön megfele a demo
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
athomi
veterán
töltök 30kb-al és lassul
szóval nem kamu...elindult! -
zws
senior tag
hát ez nem volt hosszú élettartamú
-
edgR
őstag
innen nekem maxszal jon. hf. bar lehet hogy csak addig amig postoltam
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mongi_
aktív tag
20kb/s, hmm cool, lényeg a lényeg, legalább jön! VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE
booty time booty time across the USA
-
ádyz
addikt
minek szeditek most?
nemhogy holnap szednétek teljes speedel..
[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
30-al hasít
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
MTbc
senior tag
EMBEREK talán jobban járok (jártok) ha nem szeditek kb. 8-11 óra mire le jönne nem fog gyorsulni inkább várjuk meg míg valaki feltölti több szervere mert biztos lesz ilyen kedves ember.
-
Viktor77
titán
Gyerekek, Bitcomet.
20 szál (ennyit lehet max), 400kb.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Dashes
őstag
Átlag 170 , holnap reggel szedem le, JóÉjt!
-
Lamarr
csendes tag
1% Végre csordogál lefele, már kételkedtem benne hogy a mai nap folyamán kiadják! A mérete is eléggé barátságos a mostani demo méretekhez képest.
Maradjál csendben mert nem hallak!!!
-
tkazmer
addikt
először én is azt hittem rá, hogy csak valami video, vagy olyasmi.
viszont ez a letöltés tényleg rémesen lassú, nagyon remélem, hogy hamarosan lehet majd rendesen is szedni (épp 14 órát ír az opera)..úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
mongi_
aktív tag
" Sokat vártunk rá... hazugság, egy évet és bizony megérte. Egy ideje tolom a teljest, és piszok jó lett. Irányítás, fizika, grafika és kihívás. A demóban belekóstolhattok a jóságba, melyet máris tölthettek lefele. Kedves egészségére mindenkinek! Egyelőre csak az EA-nál és mivel nagyon lassú, nem is tudom mikor ér át, de dolgozom rajta. "
ZeroCool dolgozik a demó átmásolásán, majd GS szerverről húzhatjátok rendes sebességgel, aki meg most tölt ne reménykedjen, egy darabig ugyis iszonyat lassan fog jönni, mivel az egész világhálón egyenlőre csak onnan érhető el a demó, és egy pár millióan onnan szedik épp ebben a pillanatban.
Szerk.: ftp://159.153.197.74/pub/demos/NFS/prostreet/nfsps_pcdemo.exe
Aki még nem tudná...[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
mivel töltsem majd le...mert ha megszakad a netem töltés közbe akkor az szívás..
valami ötlet kőne... -
ádyz
addikt
itt látszik meg, hogy ki a fanatikus kocka
-
athomi
veterán
Ha vki tud olyan helyet ahonna jön rendesen, akkor azt ne titkolja! Köszönjük!
-
Sirandrish
legenda
oh csak nem? nah majd holnap délelőtt lekapom énis
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mongi_
aktív tag
válasz Sirandrish #2777 üzenetére
Képzeld májsztró kigyütt, ezt is megérted...
-
Zin
őstag
torrent-ra rakja fel vki...sztem a 300Mbit-es nettel hamar leszednem
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
ádyz
addikt
mégsem
[ Szerkesztve ]
-
efegyke
tag
nekem jön az EA linkkel 100al.1 bökkenő van.tegnap adtam el a VGA-mat amivel működne a játék.És csak 2 hét múlva jövök haza a újjal...ÁÁÁ
-
Sirandrish
legenda
hát megtörtént a csoda..lehet inkább holnap délután lesz belőle mert szvsz még reggel is lassu lesz
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
domi007
őstag
Jön BMEG!
JÖÖÖN!
A rohadt életbe....Ez kellett....
Kemény 8-cal jön! Ezt nevezem...
És nem is nagy, csak 800mega, nem 1,4GBDOMy
ja, és vki írta, hogy eladta a vgaját, annak üzenem:akkor csak oszd az anygot, az is nagy segítség...Bárkinek bármilyen megoldása van sebességnövelésre, az nyomja be!
Köcce![ Szerkesztve ]
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
mongi_
aktív tag
Max. sebességgel jön ^^ hmhm, igy éjfélkor már tolhatom is
Rakjátok Flashget-ben 10 szálra oszt csókolom.[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
Vki adjon egy friss gépigényt plz!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
YakQzA
tag
Sikerült úgy beállítanom a flashgetet, hogy ~350k-val jön folyamatosan!
Maradt 40perc hátra -
tkazmer
addikt
tehát akkor honnan lehet ezt gyorsan leszedni? mi ez a torrent meg bitcomet meg nem tudom micsoda dolog? nagyon nem értek hozzá(ilyen torrentekhez stb), de a 26-27órás hátralévő idő elég sokmindenre késztet
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
athomi
veterán
Hogy lehet megcsinálni, hogy ilyen progikkal szedjétek?
-
Viktor77
titán
válasz tkazmer #2794 üzenetére
Nem is kell értened a torrenthez, a BitComet letöltésvezérlőként is működik.
Felrakod, beépül a jobbgombos menübe, jobb click a file-on, download with bitcomet. Kb. ennyi. Aztán a fájlon jobb gomb (már a BitCometben), properties, felrakod 20 szálra és meg is vagy.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Prof01
veterán
(#2792) plz!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest