Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz Dj.Mike #3946 üzenetére
olyan szinten nem vág ide hgy earez de amugyis fake 99%.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dj.Mike
senior tag
válasz Sirandrish #3951 üzenetére
jól van de még mindig nem vágom mi az a fake
-
_stick_
őstag
-
Dj.Mike
senior tag
csak megtudtam mi az a fake csak az lehet nem hiszem hogy ilyen hamar fent van már a teljes
-
gery dee
aktív tag
szerintem is az mert egy kicsit később dobják ki a teljeset legalább is így tudom
Abban a pillanatban aláírás.
-
Dj.Mike
senior tag
nem tudom mennyi igazság van benne de úgy tudom hogy a játékokat előbb le lehet tölteni minthogy megjelennek a boltokban haveromnak 1 héttel a megjelenés előtt már megvolt a Carbon
-
edgR
őstag
válasz Sirandrish #3950 üzenetére
aha, ilyennel
-
gery dee
aktív tag
vannak itt ám tiltott szavak
előbb letöltöttem mint hogy megjelent, innen töltöttem le és egyebek
az elöbbit azért nem reklámoznám annyira .Abban a pillanatban aláírás.
-
Gyusz
őstag
Annyit szeretnék én is megjegyezni, hogy ugyan még csak egy demót kaptunk, de a végleges változatban senki ne számítson igazán változásokra, csupán azért javulhat a játékról eddig kialakult kép, mert megkapjuk az összes versenymódot, kocsit, pályát és tuningolási lehetőséget és nem két pálya/kocsi alapján kell véleményt nyilvánítani. A törésmodell pedig valóban nem a legjobb, de legalább van és az Autoculpt miatt nem is hiszem, hogy olyan egyszerű lenne jobban megcsinálni (legalábbis ennyi idő alatt). A Flatout törésmodellje tényleg elképesztő, de ott fixen választható kocsik vannak, amik kinézetét nem lehet megváltoztatni.
[ Szerkesztve ]
-
Dj.Mike
senior tag
hát ahogy elnézegettem a grafikát nem sikerült olyan jól mint azt vártam. szerintem a Most Wanted grafikája sokkal jobb és annak még a gépigénye is jóval kisebb pedig régebbi játék. nem tudom hogy a Pro Street-nek mire fel van akkora gépigénye
-
gery dee
aktív tag
igazad van . de ha ebbe a törögetés irányába haladnak majd a nfs sorozat következő részei akkor már biztos finomítanak rajta és meg találják a modját hogy hogyan lehet valósághűvé tenni a töréseket. kezdésnek jó szerintem ennyi is. azért a vissza pillantó letörését szépen meg csinálták ahogy ott lifeg jobra-balra . de nem is ez számít igazán a játékban hanem a verseny . remélhetőleg némi javítást végeznek majd.
Abban a pillanatban aláírás.
-
Sirandrish
legenda
ezt ajánlották a PES-hez is...akkor az NFS-hez is jó...hm venni kéne egyet
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Skipp
senior tag
válasz Sirandrish #3970 üzenetére
Nekem nem cordless van, hanem sima Logitech Dual Action, az is nagyon bejövös, pontos, precíz, meg lehet küldeni neki bátran, nem lesz semmi baja, princezést is jól bírja mindkét analog stick.
Ja és 4000 huf volt.
[ Szerkesztve ]
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Sirandrish
legenda
-
edgR
őstag
válasz Sirandrish #3970 üzenetére
jaja, eleg jo anyag, eddig csak pozitivumot tudok rola mondani. es a vezetekkel se kell bibelodni, 5-10m-ig tuti jo, kiprobaltam tartos elemmel sokaig birja. mondjuk autos jatekhoz biztos kormany dukal, de amig nincs lo, jo lesz ez is
-
MaTTeS
senior tag
válasz .:Kristian:. #3973 üzenetére
pedig valami olyat kéne alkotni hogyha pl fejre esik a kocsi akkor ne csak kicsit megkarcolódjon hanem élethübben összeroppanjanak az üvegek és benyomodjon a háztető...
már itt az ideje az ilyennek, mert sztem már elegünk van a törhetetlen kocsikból (de ha ilyen ocsmány marad a törés akkor fölösleges volt belerakni) -
athomi
veterán
Én is figyeltem, hogy bukfencel tizet, de az ablak mégsem törik be, és össze sem nyomódik az autó. Persze ott feljebb lehet Kristian bevágott hosszas irományában olvasni, miszerint a PC ezt már nem bírta volna el.
küldjed te is ezzel
full garfikán ez tényleg megy gond nélkül..nem 15Fps-el[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
De telhetetlenek vagytok...
Eddig az volt a baj, hogy nem törik. Most törik, de nem eléggé. Én a magam részéről örülök, hogy low-on elfut a törés, high-on olyan szép, hogy az már a gépemnek nem tetszik. -
Sirandrish
legenda
én anno ps2-n elég jól tudtam irányitani az autos gamekat analoggal is ugyhogy egyenlőre elég lenne nekem egy analogos gamepad is. meg amugyis...volt kormányom de valahogy egy olyan game nem volt amiben jobb lettem volna azzal mint billel.
-
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #3981 üzenetére
Micsoda megfigyelés. A játékban jó nagy köröket kell megtenni, a rendőrök pedig piszok gyorsak és agresszívak. Meg kell velük dolgozni rendesen, hogy ne lökjeneki ki.Amúgy a grafika sem rossz, de a háttér és ami köztem van (mintha a semmi lenne köztem és a háttér között) az vmi borzalmas.
Off: off! -
Xelo
addikt
"Ha mennél tovább és kiesnél a pályáról az jobb lenne? Ezt vhogy meg kellett oldani...lehetett volna még úgy, ha messzire mész akkor kitesz vissza a pályára."
legtöbb autós játékban úgy oldják meg, hogy egy ideig jelez, aztán visszarak a pályára. szerintem az humánusabb megoldás -
::Trunks::
senior tag
A konfigommal..1024be AA 2X kocsi meg minden iylesmi High átlag 25PFS....
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
athomi
veterán
válasz ::Trunks:: #3984 üzenetére
Vazee, úgy megy egy 2400XT-vel, mint egy 7900GS-el. Sőt, még jobban is!
-
Moddingfan
senior tag
válasz Motion_Blur #3021 üzenetére
Nekem is 1680x1050-on megy, minden maxon, AA 2x, told nyugodtan
[ Szerkesztve ]
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Sirandrish
legenda
válasz ::Trunks:: #3987 üzenetére
milyen emberkék? hgy lehet kikapcsolni?
mert nekem pl nem kellenénekEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
senior tag
válasz Sirandrish #3988 üzenetére
Akik ott ugrálnak a kocsi körül Bazz így nem tom mit kell,de asszem a vil.részletességnél ,de nem 100%
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Sirandrish
legenda
válasz ::Trunks:: #3989 üzenetére
jah...én azthittem hogy van lyan almenü hogy emberek oszt akkor off meg high vagy ilyesmi
-
Mr.Grincs
veterán
Letöltöttem, felraktam....érdkesen kanyarodik a jármű mondhatni nagyon lassan. Szerintem pár billentyűzetet le kell majd cserélni a jáűték közben mert szinrtem. FULL Grafikán nyomtam vele és minden nagyon gyönyőrűen, szaggatásmentesen ment.
De nemhisezm hogy akkor kereslet lesz rá mint az előzőkre./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
senior tag
válasz Sirandrish #3990 üzenetére
Külön nincs asszem,de miko ott ugrálnak azok a majmok még be is szaggat Szal repülnek nemsokára..
-
MaTTeS
senior tag
hát igen xboxon se lett több pálya a demo-ba menübe szórakozással 7perc alatt végignyomja kábé mint én
bár mongyuk az autós játékok demója kb ekkora szokott lenni de mongyuk egy kis pályarészt belerakhattak volna ahol kedved szerint mehettél volna... izelitőnek
és ha így volna akkor még 1 el több volna, volna a mondatba[ Szerkesztve ]
-
.:Kristian:.
addikt
Az Electronic Arts Kaliforniában nem mindennapi marketingfogást eszelt ki a ProStreet népszerűsítéséhez. Napjainkban, ha valakiket illegális utcai versenyzésen érnek, a rendőrök a pénzbírságon kívül egy ingyenes pályabelépőt is adnak a delikvensnek - mondván, próbálja ki, mennyivel jobb és biztonságosabb legális körülmények között, versenypályán taposni a gázt!
Az akció mögött természetesen az EA, illetve a Need for Speed: ProStreet áll, a játék egyik fő üzenete ugyanis az, hogy az utcai illegális versenyzésnek leágazott, ha valaki versenyezni szeretne, törvényes keretek között tegye!
Arról nincs információnk, hogy a magyar rendőrség is tervezi-e bevezetni ezt a szolgáltatást*, bár mindenképpen okot adhat a reménykedésre, hogy a mikuláskor átvizsgált, és hibátlannak talált autók sofőrjét csokimikulással jutalmazzák.
Ez se bóvli
-
csaabz
őstag
Imádom a demot, szépen megy, teccik a hang, a grafika.
..és az irányítás is. Sztem pont ezen van a hangsúly. Sokkal élvezetesebb, h nem kanyarodik az autó olyan hirtelen jobbra-balra.Just can't wait for the full version...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
edgR
őstag
válasz .:Kristian:. #3995 üzenetére
mekkora lol. az ea nem tervez veletlenul parkolo szimulatort? es akkor minden mikulas csomag melle jarna egy parkolo szimulator 2000 demo is
-
Silenzio
addikt
Nekem nem jött be... És az az érdekes, hogy az ember valami fejlődést várna, de ez a gém max grafikán is jobban fut a gépemen mint az előző 2 NFS... Ergo kevesebbet tud grafikailag. Mondjuk azóta volt egy VGA csere, dehát elvileg gyengébbre cseréltem... (1950 próról 8600 GT-re) Komolyan mondom, elnagyoltak a textúrák, a sivatag az Interstate '76-ot idézi, és ha jól értem sokkal kötöttebb -bár lehet változatosabb- játékmenetre számíthatunk. A törésekből semmit sem látok mert végig az autó seggét kell bámulnom. Az irányítás viszont tetszik, a legelső NFS óta óta talán most sikerült a legjobban ráérezni -a Porschéval nem játszottam.
Szóval azért írok ide, hogy nyugtassatok már meg, emberek, valami driverhiba miatt nem látom a tűéles repedéseket az aszfalton, és csak amiatt néz ki úgy a füst mint a Voodoo 1-es időkben... De a belinkelt képekből számomra úgy tűnik másnál is ugyanolyan fapados... Lehet túlságosan hozzászoktam a Dirt shader-kavalkádjához, de azért visszalépést nem vártam. Szerintem még mindig a Most Wanted a legszebb NFS.
Ja és remek látvány ahogy a szurkolók integetnek a "2 ujjas kesztyű"-típusú uszonyaikkal...
[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
MaTTeS
senior tag
válasz Silenzio #3998 üzenetére
ilyen "különlegesen valóságtalan" a füst de sztem szép
nem tartozik ide de azért megkérdem hogy neked hogy futott a Dirt x1950pro és 8600gt alatt mert (adatlapomnál a konfigom) nekem párszor még 1024*768low-on is szaggatott... (igaz akkor még csak egy 3.2ghz-s p4 volt a gépbe) -
Sirandrish
legenda
válasz ::Trunks:: #3992 üzenetére
jó akkr már sejtem hogy miről van szó..köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest