Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
válasz .:Kristian:. #3897 üzenetére
oké kösz majd berakom
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
athomi
veterán
válasz Kareszovics #3902 üzenetére
169.02-eset, mert ez Crysis-ra optimalizált. Amúgy nagyon sokan panaszkodnak a gépigényre...legalább is a 7xxx szériás nvidiások.
A Carbon is sokkal jobban ment ati-n és úgy néz ki ez is jobban megy velük.Mondjuk volt itt olyan aki azt mondta, hogy 1280x1024-ben maxon teljesen jól simán futott! Aztán kiderült, hogy 15FPS volt az a sima.
Ha kidobnának egy NFS PS drivert nem tenném fel, mert a Crysis-ra gyúrok és hát nagyjából egyszerre jelennek meg...a két játék meg össze nem hasonlítható.
Egyszer-kétszer tényleg elég leírnia egy embernek ugyanazt a kritikát. Mindenki megérti elsőre is.
[ Szerkesztve ]
-
edgR
őstag
válasz Sirandrish #3898 üzenetére
es miert kell ideirni huszadszor ugyanazt? ezen nem gondolkoztal meg?
-
athomi
veterán
válasz Kareszovics #3902 üzenetére
Neked azért is lehet kevesebb FPS-ed, mert a Golden Sample alacsonyabb órajeleken jár, mint az én 7900GS-em (540/1500Mhz).
-
-
gery dee
aktív tag
hehe 15fps. kinek mi a sima .lehet hogy ez elég hülyén hangik meg minden de egyébként honan tudom meg hogy hány fps-el megy a gém
Abban a pillanatban aláírás.
-
::Trunks::
senior tag
válasz Kareszovics #3906 üzenetére
HD 2400XT tapasztalatok vannak valakinél????De ha nem akkor majd megmondom ha lejött
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
athomi
veterán
válasz ::Trunks:: #3908 üzenetére
Na ezt publikussá tehetnéd majd, mert ez engem is érdekelne.
Amúgy az FPS értéket a FRAPS nevű programmal nézheted. Netről letölthető, pár MB. Csak el kell indítani és letenni tálcára, a játékban pedig vmelyik sarokban ki fogja írni az értékeket.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
és te nem gondolkoztál még azon hogy nemkéne minden hsz-om miatt leugatni? sőt egyáltalán reagálni? ha nem tetszik amit irok ne olvasd el..és főleg ne válaszlj rá..köszi.
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gery dee
aktív tag
-
edgR
őstag
válasz Sirandrish #3911 üzenetére
ugy latszik nem ertesz. tobb topicban ezt csinalod, a moderatorok mar tobbszor figyelmeztettek de nem tanulsz belole. mindenki leirhatja a velemenyet, legyen az jo vagy rossz. ezzel semmi bajom. azzal mar annal inkabb, hogy huszadszor leirod h ez milyen szar az milyen szar. ne jatssz vele!
legy szives ne ird le tobbszor ugyanazt a velemenyt, es ne offolj annyit! elveszed meg annak is a kedvet a velemenynyilvanitastol, aki esetleg le szeretne irni _eloszor_, mert csak a folyamatos offot es a flamet latja.
a korabbi modorom miatt bocsanat. -
Sirandrish
legenda
nem magamtól irom...ha arra terelődik a téma leirom megint..és megint..
nem kezdek bele 20szor..ha éppen arról szól a téma csak akkor...de nemhinném hogy valakinek is elvenném a kedvét a véleményilvánitástól.Most szerinted ez olyan hogy kipróbálom...van egy véleményem...nah leirom..ó ez megint leirta hogy milyen sz*r...áá le se irom...nemhiszem.
1valamit nemértek...miért zavar bárkit hogyha akárhányszor leirom...van téma van miről beszélni...ha te pl nem reagálnál minden hsz-emre csakhogy biznyitsd te mennyire fegyelmezett forumozó vagy akkor annyival is kevesebb OFF lenne ez még nemjutott eszedbe?
Egyébként kb minden topicba ugyanezt csinálod velem...nemtudom mit ártottam neked vagy mit irigyelsz tőlem vagy mivan mert komolyan nemtudom mire vélni...MOD-ok nem csak engem figyelmeztettek szvsz pl ebben a topicban...sőt..szvsz nem is én irom ide (se) a legtöbbet..
Annyit kérek ha zavar akkor csak szimplán sz*rj le és kész...ha most nem kezded előlröl akkor megint 5-6 off hsz.el kevesebb.
ennyit szerettem volna még hozzátenni ehhez a témához.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
athomi
veterán
válasz Sirandrish #3914 üzenetére
priviben lehet folytatni!
-
.:Kristian:.
addikt
Nah ha ezt megbeszéltétek akkor abba is lehet hagyni a kakaskodást.
_Mindkettőtöktől_ kérem, hogy ezt itt és most fejezzétek be, a topik nem erről szól, ha próblémátok van próbáljátok megoldani máshol! De ne itt![ Szerkesztve ]
-
Skipp
senior tag
válasz .:Kristian:. #3796 üzenetére
Hna.
Bejövős. Állat.
Checkpoint Race:
Határozottan jól sikerült, szűk út helyenként, egymás taszigálása, oszlopnak nekiszorítása fain. Analog gamepaddal toltam végig, elsőre megnyertem, gondoltam nyomom mint az állat, aztán bejött. (persze jöttek a restartok, mert érdekelt mit tud mégis a game) A homok jobban lassított, mint vártam, de talán nem baj. Csak az volt fura,hogy az RX-7 hátuljából egyszercsak homok jött ki, mikor az aszfalt közepén ment....
Éssss faszán darabokra törtem egyszer a kocsit az uccsú marhanagy barna táblánál, közben ráestem egy másik kocsira, neki is kanyec.Grip Race:
Vazze nyomom a gázpedált és nem tudom 300-al bevenni a kanyart. Jó ez így. Legmeglepőbb, hogy nem "wallslide"-olt a kocsi, sőt kaptam egy kva nagy pofont a faltól, amitől a kocsim eleje kiszakadt. Kihívásokkal teli racemód lesz ez rekordoknál...Összességében nekem tetszik, várom a teljest, még akkor is, ha a grafikát úgy nyomom, ahogy.... Jobb lett az irányítás,életszerűbb, ugyanakkor száguldozós.
Kicsit hosszú lett, de úgy kb ez a véleményem.
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Thom!
veterán
Grafika 10/5
Fizika 10/2 jóindulat
Hang 10/4
Játékelmény 10/0 kifelejtettemigen ennyit ér ez a fostalicska
[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
Szerintem is fura a szokásos NFS sorozathoz képest de kell vmi gyökeres változás néha és lehet pont ez az! (szerintem ez).
Én véleményem szerint a
Grafika 8/10 (itt ott pici hibák miatt de ez még csak demo)
Játékélmény 6/10 (rövid, és lecsonkított demo miatt)
Hang 7/10 (zenét sosem halgatok, csak a jó motorhang és környezet)
Irányítás 6/10 (előzőkhöz képest, de szerintem ehez már a kormány elengedhetetlen)
Törés 7/10 (NFShez képest jó) Damage fura...Összeségében nekem bejön és várom a Full részt a tuning dolgokat és a pályákat... elég hosszú lesz szóval lesz benne minden jó szerintem!
Kormányomat visszakapom a 7en szerintem azzal dúrvább lesz!Mellesleg konfigommal átlag 70FPS 1600*1200ban Fullon (élsimításokkal)
szóval gépigénnyel sincs gond![ Szerkesztve ]
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Archer
őstag
Na meglestem a demot. Elég vegyes érzéseim vannak. A grafika egész jó, de nem indokol olyan gépigényt, hogy egy 7600-on ne fusson jobb beállításokkal normálisan. Az irányítás elég szokatlan. Sokan írják, hogy elment kicsit a szimuláció felé. Hát nálam a szimuláció a GTR-nél kezdődik de ennek nem sok köze van hozzá. Tény, hogy nehezebb a kocsikat elvezetni(azon a kemény két pályán, ami a 800 megában benne van) mint az előző részekben. Még akármi kisülhet belőle, remélem visszatérnek kicsit az UG előtti részekhez mert sztem az az igazi NFS. Már nagyon hiányzik ami ezekben a részekben volt: beültem egy Porschebe és tényleg úgy éreztem, hogy egy 500 lóerős szörnyetegben ülök nem valmi gokartban.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
v.tom
őstag
Nektek nem ugrik kicsit be a Street Legal Racing Redline a demo első részéről?
-
Kareszovics
addikt
válasz ::Trunks:: #3908 üzenetére
Hajrá!
Várjuk a beszámolót
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
gery dee
aktív tag
hát megnéztem mennyi fps-em van . valószínűleg nem nekem van a legtöbb fps-em a világon .
full grafikán 1024x768 60hz minden higt-on élsímítás kíkapcsolva >>> 15-20fps
médium grafika 800x600 60hz ugyan úgy 25-32 fps
low grafika 640x480 60hz minden ugyan az >>> 28-35fps néha többde szerintem ez senkit nem érdekel .
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Demo indít, 5 percen belül 3 totaled értelmetlen helyzetekben és/vagy a sz@r irányítás miatt => qka. Ha a full is ilyen lesz, veszek konzolt és PGRezek...
1/10 - tucatszemét. -
pizzas84
tag
csá
néztem a demot és naon tetszik, csak...
folyamatosan megy game, a 7600gs elég neki,
hanem az a baj, ha 2500+barton alapon megy a törést beállitom low-ra, betöltésnél kilép.
ha 2700+ szorzo tuninggal, akkor lowon van törés, high-on kilép
ha 3200+ 200fsb akkor van high törés de a rendszerem 32őn nem stabil ujraindul a xp!asus a7n8x-x
2500+barton
1024 ddr 400
7600 GSxerintetek a proci kevés neki???
-
vazimódó
senior tag
Kipróbáltam a demót. Hangulata nem nagyon van szegénynek,amolyan full versenyzős játék. Szvsz hamar beleunok majd a teljesbe,ha ez ilyen lesz.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Runner_fxr
Ármester
Biztos már sokan leírták előttem, de azért leírom én is, szerintem ez a pro street egy nagy fos, legalább is a demo alapján. Ezt törésmodellnek nevezni nem igen lehet, nevetséges. Az irányítás inkább fura mint szimulátoros, a grafika mai szemmel és mércével nézve igencsak átlagos. De aztért elvárja az újabbnál újabb hardvereket! De mirefel?!
Ja és én feltoltam mindent max ra élsimítást is de mégsem láttam azt a gyönyörű füst effektet amikkel szédítettek minket a videókban, elég gagyin néz ki, legalább is a trailerekben jobban festett!
Az nfs ek közül a porsche, a hp2, és az u1 volt jó. Amik utánuk következtek azok csak pénzlehúzás céljából készültek.
De igazábol semmi meglepő nincs ebben, ez is csak egy EA játék! Pénzlehúzás semmi több!
Amit az Ea csinál a játékiparral az azért már elég gáz szerintem! Úgy mellesleg megjegyezném, hogy a crysis is kiveszi a részét a pénzlehúzásból hála az ea-nek. Bár ott a minőséggel nincs baj, csak a gépigénnyel, gyakorlatilag egy elég jó használtautót lehet venni egy olyan pc árán amin az jól megy, vagy inkább jól fog menni a majd megjelenő erőműveken![ Szerkesztve ]
-
csutkaa
senior tag
válasz Runner_fxr #3928 üzenetére
Én nem értem az embereket... miért kell fikázni állandóan.
Ha nincs törésmodell az a baj ha van akkor meg nem elég jóó, de hát könyörgöm VÉGRE van törés és ez a lényeg és szerintem elég jóó lett.
Amúgy meg nem tudom miért fikáztok ez csak egy DEMO, nem kell előre itélkezni.
Irányitás végre nehéz van kihívása a játéknak, (nem lehet bevenni a kanyart 300-al) aki béna az persze hogy fikázza
Grafika csoda szép lett és a füst effekt is, azt nem tudom nálad milyen a max nálam kurva szép
Minden game csak a pénzről szól megsugom... ha nem arról szólna akkor ingyen osztogatnák az utca sarkán
Az a jóó ha van versengés a kiadók között EA csak jót tesz a piacnak... de ebbe nem mennyünk bele.
Azt elismerem hogy a crysis-nak tényleg elég nagy lett a gépigénye de nekem megy a demo 1280x800-ba verry high-on és játszhatóan 30-40 FPS és nincs a gépem egy használtautó árába... sztem ma már egy 150-ből lehet venni egy jóó gépet.
jaa és mondja ezt az akinek ilyen gépe van:
Core 2 Duo E6750 @ 3,533Ghz - 1,36V, 7X505mhz -2020Mhz FSB / Gigabyte P35C-DS3R / 4X1GB DDR2 1066 Kingmax Mars / Asus EN8800GTX / Enermax 485Werről is ennyit
[ Szerkesztve ]
-
rumos14
nagyúr
a demo alapján én sem vagyok hasra esve, őszintén szólva ez már baromi unalmas nekem. évente az n+1-ik rókabőr. visszasírom a legelső részt (olvashatatlan lett a cd-m amin volt, vhonnan be kéne szerezni) és a 3-4-5-öt. na akkor még évente is kijött vmi értelmes. de még a most wanted és a carbon-ban is volt ötlet, pumpálta az adrenalint. de a demo alapján ez az új egy unalmas semmi. komolyan mondom a test drive unlimited jobban megfogott. eleve jobban megy a gépemen - ez persze az én hibám, üdítőleg hat ez az országúti nyomulás, kicsit nfs1 fíling. na befejeztem a morgást.
-
Sirandrish
legenda
Játszik valaki kormánnyal vagy gamepaddal?
Érdekelne hogy azkkal is hipernehéz visszajönni a pályára ha lemegy róla?
mert billel keményen kell küldeni.jah és béke[link]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Kartács
aktív tag
válasz csutkaa #3929 üzenetére
Én is ezen a véleményen vagyok ;)
Mellesleg ez DEMO amiben a Véglegeshez képest 5% sincs a játékból benne! Szóval senki ne mondja azt MÉG, hogy ez 1 nagy kalap...
Majd ha kijött max akkor!Mindenki szerezzen be min. egy Logitech MOMOt azt csá élvezni fogjátok ;) nem azon a szar billentyűn kell nyomogatni a jobbra balrát, azon nem is lehet élvezni!
Legyen GOLD fázis aztén törjék fel nekünk!
(azokazt csípem akik meg azért vinnyognak, hogy pénzlehúzás!!! szerintem az ezért vinnyogók 2% ha vett életében EREDETI játékot 10k felett)i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
gery dee
aktív tag
válasz Sirandrish #3932 üzenetére
szerintem nem érdemes kormánnyal nyomulni mert mire vissza mész az utra addiga 3x áttekered a kormányt ha persze lehet ha nem akkor szépen eltötöd
-
dragonfx
veterán
válasz .:Kristian:. #3841 üzenetére
ha ez igaz akkor nagyon zsír választék lesz....mondjuk nem tom egy pagani hogy alkalmas driftre ..ja és ferrari hol van...van párazonos model azok helyett jöhetne f430 meg 599gtb
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Skipp
senior tag
Nem nehéz.
Légy pontos! Mérj mikromiliméterben, jelölj krétával, vágj baltával!
-
Sunci_01
csendes tag
válasz Sirandrish #3620 üzenetére
De.. igazad van balra megy... bele az oszlopba..
-
Sirandrish
legenda
válasz gery dee #3935 üzenetére
aha értem...akkor marad a billátszakitás
Skipp: okéj értem..köszi
[ Szerkesztve ]
-
gery dee
aktív tag
-
edgR
őstag
gamepaddal tokeletesen reagal es gyorsan, billel valoban lassabb.. ez nem tudom miert van
-
Dj.Mike
senior tag
hali nem tudom mennyire vág ez ide de találtam az isohunt-on egy letölthető Pro Street-et ami 4,72 GB és játék kategóriában szerintetek mi lehet az? csak nem egy teljes játék?
-
Sirandrish
legenda
Akkr csak nem olyan sz*r ha gamepaddal jobb..
amugy analogos gamepaddal nyomod?egyébként nincs rá mód hogy az érzékenységet állitani lehessen?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest