Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Nekem ismerősöm azt mondja már leszete amcsi oldalról. Létezhet?
Bulldozer99: Vmit benéztél sztem.
[ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Prof01
veterán
válasz Buldozer99 #2698 üzenetére
töröld a cookie-kat! lehet az a baj
athomi: nem
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mongi_
aktív tag
Ezt nézzétek, ez tetszik. Forrás: GS
" nah megvan a levelem is az EAnek, stílusosan csináltam egy fuck.ea@hotmail.com címzett: EA customer support
idézem:
"Dear Electronic Arts. My name is not important, however what's important for (i think) millions of people is the Need For Speed - Pro Street Demo.
Actually why can't you release it now? Why don't you did it already? We are waiting fot the demo all day and still nothing. Ridicilous, this is a DEMO!!! WHY THE DELAY???But to the point. I can say in the name of my country (or maybe in the name of the world!!!), what you did with the crysis demo and what you did in the last months is bullshit. DEMO WHIT SERIAL PROTECTION???? MILLIONS OF PEOLPE ARE WAITING FOR YOU COME ON!!! WAKE UP PEOPLE!!!
PS: Fuck it, but actually you already did , and if this continues(like delayein the crysis demo for 1!!! month) the Gamer society will be angry, and sould i say why is that bad for you? Nooo i think i don't have to... "
[ Szerkesztve ]
booty time booty time across the USA
-
Balupapa
senior tag
opsz a ea ftp szerveren a mappa 20:30 kor került ki otani idő szerint, nallunk 21:30 kor, tehát ha azt mondtak 9 kor lesz demo, akkor az nallunk 10 orat jelent
_-=*WheelWhores*=-_
-
Dashes
őstag
Update 02.11.2007 21:41
Jungs, bitte bewahrt doch ein bisschen die Ruhe und beleidigt nicht andere Leute. Und an deren Hoden habt ihr doch eh nix verloren ;-)
EA füllt in diesem Moment grade einige Server mit der Demo. Das Problem: Wird in Amerika veröffentlicht und wir müssen Bit für Bit über den Teich saugen. Was dann wirklich ab geht sagen wir euch wenn wir es wissen. Ich möchte auch nochmal darauf hinweisen dass wir euch Neuigkeiten als offiziell mitteilen wenn uns diese auch schriftlich von EA vorliegen.Németesek előnyben
-
Zin
őstag
na nem toltom.annyi Peer-em lett
Sok marha tenyleg bedolt az 550Mb-os cuccnak.elosszor enis, de toroltem.Nem akarom, h tonkre vagja az ien FAKE a gepem!Remelem 10kor jon a demo░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
veterán
ez mi lehet?
ftp://largedownloads.ea.com/pub/pr/NFSPS/ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Dr. Romano
veterán
Közben az eMule-al is rákerestem a pro street szavakra és ezeket adta. Mennyi fake van ezen a sz@ron (még directors editon is looool)
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Kartács
aktív tag
Szerintem már töltik fel a DEMO-t
prostreet mappa már megvan!i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
mongi_
aktív tag
Nya laza, nálam kezd behalni az EA szerver...
Not Found
The requested URL /pub/demos/NFS/prostreet/ was not found on this server.
Valami csak van már a levegőben. Jaja, sztem is most megy fel a game.
Türelem emberek, türelem.[ Szerkesztve ]
booty time booty time across the USA
-
tkazmer
addikt
-
Balupapa
senior tag
-
ktg3
őstag
pörög ám a topic mint az állat
szánalmas h így vár mindenki a demóra
én is -
.:Kristian:.
addikt
Vegyetek már vissza ebből a qrva OFF-ból! Már 2x szóltak, ne várjátok meg amíg zárják a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
még várok 10 percet azt megyek aludni, előre is jo8 all reméltem ma ugy fekszek le h elinditom a letöltését
_-=*WheelWhores*=-_
-
Dr. Romano
veterán
válasz .:Kristian:. #2736 üzenetére
Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért baj az OFF?
[ Szerkesztve ]
-
m3tr0
őstag
válasz Dr. Romano #2738 üzenetére
azért,mert a moderátor ma már 2x szólt
a többit tőle kérdezd meg...ha mered[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
Azért mert nem kapcsolódik a témához (topichoz). És egy normális fórumozó nem erre kiváncsi ha bejön a topicba.
Remélem világos voltam.
OFF-olni lehet menni a Fáradt Gőz megfelelő topicjaiba. Ezért vannak.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
zws
senior tag
azért mert egy topik 1 játékról szól nem arról h ki milyen baromságot talál a neten meg mikor megy aludni...
-
Dr. Romano
veterán
OKé világos és kössz!
-
Balupapa
senior tag
[DIR] prostreet/ 02-Nov-2007 20:29
Elöbb 20:30 volt kiirva utolso modositasnal ezen az ftp izén
_-=*WheelWhores*=-_
-
ádyz
addikt
Emberek, ezt a sok OFF-ot bekéne fejezni, ma már ígyis szóltak, nem akarjuk, hogy bezárják a topicot!
Köszike
-
Zin
őstag
FENTADEMOOOOOOOOOOOOO
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
mazda626
addikt
LEHET TÖLTENI!!!!!!!!!!!
-
gergo84
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest