Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
nem akarok ünneprontó lenni, de az ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/ mappában a carbon megjelenése 2006.11.02 23:00
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Sirandrish
legenda
-
MaTTeS
senior tag
válasz Sirandrish #2553 üzenetére
max 2 hét és itt a teljes jatek
-
-
tkazmer
addikt
-
benz
csendes tag
válasz Sirandrish #2553 üzenetére
és azt ki fogja kibírni?
-
domi007
őstag
Hoppsza, látom kissé értetlenségbe döntöttelek titeket. Bocsesz. Szóval, igen egy programról lett volna szó, ami figyeli a demo megjelenését, de a lustaság, meg az internet hiánya beleszólt (ugyanis mostanáig nem volt netem sajna)
Úgyhogy no progi, várjuk továbbra is a demót, egyeseknek már lassan összejön a 24 óra őrszolgálatDOMy
u.i.:bocsánat, kockaszolgálat, elírtam..
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Prof01
veterán
-
domi007
őstag
Srácok télleg nem akarok disznó lenni, de tudjátok, volt itt a modi, szóval nem lehetne ezt mégis valahogy izé privátban? Ööö, mert ez PS topik.
Köcce:
DOMy"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Dashes
őstag
Szánalmas amit az EA művel
-
domi007
őstag
Tudom a megoldást!
Volt nekem is let*t*tt mw, azzal is ez volt.
Van egy bizonyos CFG fájl a gém mappájába, ott a DirectX version állítsd 0-ára. Akkor menni fog.
Ezt azért írtam, hogy ne legyen több off.
CSŐ!
DOMy[ Szerkesztve ]
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
domi007
őstag
Ja, szerintem megcsinálják még ezt is:
21edik NFS?
Akkor adjuk ki 21 órakor.Jobb ötletem nincs
DOMy"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
-
feka007
veterán
Sajnos délután nem tudtam figyelni az eseményeket, mert el kellett mennem.
Szóval van már demó?
Mod: látom nincs. ;-)[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
még mindig nincs? szégyen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
m3tr0
őstag
lóf*sz jön itt csikánó...nem NFS demó...
-
Dj Sügi
őstag
válasz Sirandrish #2584 üzenetére
Majd lesz!Én megmondtam hogy jót lehet aludni!Már két napja itt szopnak 1esek!
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
muxi-muxi
senior tag
Nézem ezt az oldalt [link] , és nem találok csak két új autót benne az előző epizódokhoz képest. Hogy is van ez???
Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...
-
Buldozer99
senior tag
[link]
Elvileg 8-kor Demo!Eagle16:Márcsak 7perc!
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Eagle16
addikt
válasz Buldozer99 #2588 üzenetére
Jó lenne...már csak 12 perc akkor
Fenébe, késik a gépem órája
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
MaTTeS
senior tag
20:00
-
MaTTeS
senior tag
na van már valami ?
-
m3tr0
őstag
nehogy adjatok linket bazzeeee
-
Gyusz
őstag
Nem tölti még senki sehonnan, legalábbis a demót még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest