Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
t1
addikt
válasz Sirandrish #1851 üzenetére
jaja éjfélig fennt voltam aztán mondom nem szalad el az a demo ha kiadják
-
Sirandrish
legenda
jahjah...énis ugy terveztem ha esetleg kijön akkor majd ma reggel nyugisan leszedem dehát egyenlőre nem ugynéz ki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Csapi007
veterán
Emkkorát néznék ha mégis ma jönne ki.
Nem baj, másodika nincs messze.
"Csak úgy mondom"
-
Kartács
aktív tag
De most ez a konzol demo-t hogy tolnád?
Kikell írni DVD-re és úgy? azt nem érezné "ilegális" gémnek?[ Szerkesztve ]
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Sirandrish
legenda
válasz Kartács #1855 üzenetére
a Box360-nál (meg pl ps3nál) a vinyóra szeded le...nem kell kiirni semmit..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kavicssli
addikt
DEMOt a népnek...
"Tanulni mindig érdemes, mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk, a gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!"
-
Dj Sügi
őstag
Nah jól besz*ptátok gyerekek azzal a számlálós szarsággal!Milyen jót aludtam..
Különben ezt milyen jelenségnek hívják aki egy demoért képes fent maradni egész este???LOOL[ Szerkesztve ]
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
-
Kartács
aktív tag
Akkor az ugye 100% hogy Nov.2. PC DEMO?!
(hivatalos oldalon ami fennvan).i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
domi007
őstag
Ez a számláló oltári nagy volt!
Még jó, hogy én is szépen kialudtam magam, ahogy a jó kisfiúkhoz illik
Egyébként nem tud valaki xbox360 emulátort PC-re?
DOMy
u.i.: Dj Sügi: ja, asszem ezt hívják úgy, hogy MÁNIA! vagy ÁMOKFUTÁS?
[ Szerkesztve ]
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Sirandrish
legenda
-
domi007
őstag
Nem fért be modba:
Látom a neten már mindenhonnan leszedték, ergo "Tölthetetlenné" vált ez a kis widget.
Megpróbáltam helyrepofozni, azaz átírtam benne a dátumot 2007.10.31.-ről (igen van egy date1 változó, aminek ez az értéke)2007.11.02.-re, vagy simán 2007.11.2.-re, de nagyon nem szerette (StartWidgetProcess:error unzipping widget). SZóval még nincs megoldás
DOMy[ Szerkesztve ]
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
Buldozer99
senior tag
Hehe,minuszban a számláló! (Még jó hogy én is elmentem aludni!)
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
icons
addikt
Fennmaradni egy demoért...pfff naneee. Kérlek...
-
Csapi007
veterán
Szerintem csütörtökön még többen fognak fennmaradni mert az már tuti info.
Bár lehet hogy nem is éjfélkor fog megjelenni."Csak úgy mondom"
-
athomi
veterán
ezért a játékért fentmaradni?...pfff...NFS már nem olyan, hogy megérje fentmaradni érte
-
trassher
addikt
nah látom bejött a számlálós dolog . én 4kor feküdtem le mert havernál lan-zunk és láttam éjfélkor hogy semmi. majd pénteken kiderül mit alkotott az íjjé
Redmi Note 7
-
Kartács
aktív tag
GSTVs UPot nézze meg aki még nem látta!
8óra játék után 12%nál tart Zero (bevalássa szerint nem pro NFS gémer) szóval a hosszával nem lesz baj!
Tuning részletesebb lett picit és
+Ülések
+Kocsi Belsőtér merevítés
kis plus dolognakMellesleg azt állítja sokkal nehezebb az irányítás (jó értelemben) és kemény dolgunk lesz nem Easy módban! ^^
Én nagyon várom, csak havertól vissza kell kérnem ma a MOMO-t :p
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
Csapi007
veterán
Ma éjfélkor fog megjelenni a DEMO!!!
"Csak úgy mondom"
-
Eagle16
addikt
válasz (Kolombusz) #1880 üzenetére
Nem lesz. Az majd a Pro Street 2-ben
Akkor ma éjfélkor demo? Ez tuti? Jó lenne már...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz (Kolombusz) #1883 üzenetére
Jah...de sajnos az EA nagyon hajt a pénzre, valamit tartogatni kell későbbre is...
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Dj Sügi
őstag
válasz Eagle16 #1882 üzenetére
Ajánlanám figyelmedbe: DEMO MEGJELENÉSE
.: Kristian :. Csak hülyül..[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
demo még egy hétig nem lesz
-
ádyz
addikt
nemtudom, ki hiszi azt, hogy 2-a csütörtök lesz.. mert valaki irta...
-
athomi
veterán
-
Sirandrish
legenda
jah már ti is tudjátok? azthittem csak én ültem neki reggel
-
Kiskokó
veterán
válasz Sirandrish #1891 üzenetére
deee csúynákk vagytok...
Nemtom mit veritek a nyálatok a demóra nekem nagybátyám amcsiból már tegnap előt meghozta a fullt.. szerintetek mirét nem irtam ide már pár napja .. tolom egyfolytába..| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Sirandrish
legenda
válasz Kiskokó #1892 üzenetére
én csak kiváncsi voltam a demora miután egy hónapja végigtoltam a bővitett verzióju Pro Street-et...a teljes azrt jobb volt csak nem valami nehéz
-
Kiskokó
veterán
válasz Sirandrish #1895 üzenetére
jaaa értem az érdkelt hogy iylenkor az EA menynire butitja le a demót .. ahha
ügyes ügyes| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Sirandrish
legenda
-
Dj Sügi
őstag
válasz Sirandrish #1897 üzenetére
Majd meglátjuk....Aztán te fogsz itt a legjobban dumálni, hogy milyen király lett...
-
Sirandrish
legenda
válasz Dj Sügi #1898 üzenetére
hát azt nehezen hiszem mert ha lesz elég jó hogy végigtolja se fogom dicsérni...lehet hogy jó lesz de az NFS egyet jelent az igénytelenséggel..sajnos...de bárcsak dicsérném..legyen igazad
-
C@rbon
senior tag
Kinek van meg telóra?
Nekem mindig tanusitvany hibat ir ki:SELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest