Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz joshua7 #1548 üzenetére
de pont ezaz hogy a századik bukfenc után is sértetlen az üveg holott már a kaszni darabkra hullik..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
láttad azt a videót? ne haragudj de inkább ne legyen törésmodell mint ilyen 2007ben.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
akkor mé ez van a videón? hogy elrettentsen mindenkit? jó kis üzletpolitika lenne
-
ádyz
addikt
válasz Sirandrish #1554 üzenetére
kitudja
a kérdés, hogy az PC vagy konzolos videó
-
Sirandrish
legenda
szerintem olyan drasztikus különbség nincs /nem lesz a PC-s és konzolos törésmodell között...
-
ádyz
addikt
válasz Sirandrish #1556 üzenetére
de elképzelhető, nem?
vegyük például a FIFA-t....
-
Sirandrish
legenda
a Fifa is csak grafikailag más...PC-n sz*rabb...de a Konzolosba se lehet olyat amit PC-n nem..
-
ádyz
addikt
válasz Sirandrish #1558 üzenetére
de, például a cselek...mire PC-n megcsinálod....meg rájössz...konzolon meg rendesen könnyű, mert sajnos a tippeknél nem irták át a kombinációkat PC-re...
[ Szerkesztve ]
-
-
Sirandrish
legenda
de PC-n is meglehet csinálni és ez a lényeg..plussz gamepaddal PC-n is könnyü.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz joshua7 #1560 üzenetére
ugyanezt mondom éénis..2007be ilyet kiadni...komolyan nevetséges..
-
ádyz
addikt
ígyvan, én optimista típus vagyok, úgyhogy remélem, azért jókis játéklesz ez
igazából meg a törés nem is érdekel, ha ki lehet kapcsolni, én kifogom, mert nem akarok pénzket költeni a javításra márha el fog indulni a játék... mondjuk az NFS-eket elég jól optimilizálják
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
icons
addikt
válasz Sirandrish #1519 üzenetére
Télleg, sry .
Nekem tetszik a videó, szerintem nem olyan rossz a törés, és ahogy mondtátok az utastérnek tuti egyben kell maradnia. Nem tudnak annyit adni, amennyiért egy Porsche összetörhető lenne sajna. Egyébként nekem tetszik ez a törés is, de sztem két menet után inkább azt kívánnám, hogy csak kiírja, hogy crashed, és ennyi, semmilyen intro nem lenne. Meg mondjuk az is elég rossz, hogy átrepül a teytúrán, bár szerintem ezt nem fogják javítani, de a fizikát biztos. Hát még egy csomó idejük van, bőven megtehetik, ez még semmi szinte, amit kiadtak. (mellesleg pontosan mikor is jön X360ra?) -
icons
addikt
válasz trassher #1543 üzenetére
Szerintem nehezebb. Egyáltalán nem szarják le. Gondolj bele, mondjuk motor: elromlott, van olyan, amiben 4324453534 kábel van, és ilyenből sok van, elég nehéz megtalálni a hibát. És van sok más, amiben csak 10kábel van, de mindegyikben egy kicsit másképpen.
A PCnek az egyetlen hátránya az, hogy sok dologra kell optimalizálni, de ne felejtsük el, hogy nem fut mindegyiken tökéletesen, és egy patch rögtön kijön, mert rájönnek a hibákra.ádyz: nemhiszem, hogy csak úgy kilehet kapcsolni, és akkor már nem is kell rá költeni, de ki tudja...
[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
sztem attól hogy ha kilehet kapcsolni és szerintem kilehet majd.. nem lesz olyan hogy nem kel fizetni ha örik akrko sem kel fizatn i a javitásért már csak azért sem mert nem lenen fer mindeki törésnélkül mene mert több pénze maradna... vagy ha fizetni kel a javitásért kakor vlami másért kele fizetni ha ncis bekapcsolva a törés.. sztem
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
.:Kristian:.
addikt
Szerintetek egy S3-on, hogy fut 1mb-os memóval?
Lehet beújítok egy olyannal 3 hétre -
ádyz
addikt
válasz .:Kristian:. #1568 üzenetére
szerintem, jobban menne rajta, mint egy 8800 Ultra-n
[ Szerkesztve ]
-
ádyz
addikt
mikor adják már kiiii??
ezredik hsz.-em
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
ádyz
addikt
válasz Sirandrish #1571 üzenetére
de nekem az egész játék kell
-
Manitou
veterán
válasz .:Kristian:. #1568 üzenetére
Azon még a windows is szaggat
-
Sirandrish
legenda
én ezt gondoltam csak sajna általában (ugy mindig) a demo hamarabb jön
-
::Trunks::
senior tag
Srácok mikorra várható a DEMO ?
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
.:Kristian:.
addikt
válasz ::Trunks:: #1576 üzenetére
Még mindig nincs pontos dátum
Ha keddig nem jön ki a demo cseszhetem.. akkor 10.-éig ki se fogom próbálni -
horvathkrisz
addikt
válasz .:Kristian:. #1577 üzenetére
miértis?
-
trassher
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz ::Trunks:: #1576 üzenetére
majd lesz...sajnos pntos dátumot még nem tudni..legalábbis én nemtuok róla..
-
dokar
addikt
na meglestem a videót, hát elég gagyi lett a game
extra - SEXRay
-
Sirandrish
legenda
szerintem a game olyan tipikus NFS tehát aki eddig szerette az ezután is foja de ezt a törés dolgot nem kelett volna erőltetni szerintem.
-
dokar
addikt
válasz Sirandrish #1583 üzenetére
mondjuk úgy, hogy az nfs az u2-ig volt zsír, az mw határeset, a carbon pedig egy szánalom
a törés téma is tényleg gáz, legalább kértek volna (vagy lestek volna el) pár ötletet a flatout-osoktól[ Szerkesztve ]
extra - SEXRay
-
Sirandrish
legenda
nekem is a U2 a kedvencem de nekem a Carbon is bejött..az MW egyáltalán nem tetszett..
Nekem így első ránézésre ezzel sincs bajom csakhát mondom..ez a törésmodell kb olyan mintha 20 elemből álna a kocsi aztán 1-1 néha lehullik..
-
ádyz
addikt
válasz Sirandrish #1585 üzenetére
de ez NFS tuningolós játék, aki törni akar, FlatOut-ozzon, szerintem
ne vegye senkise sértésnek ezt a hsz.-t
-
Sirandrish
legenda
hát pont ezaz...az NFS maradna a tunnignál és ne csináljon olyat amit nem tud.
-
DeSanto
őstag
válasz Sirandrish #1580 üzenetére
xbox360-ra már van demo ha jól tudom
-
icons
addikt
A MW miért nem tetszett nektek? Nekem bejött, jobban néz ki, mint a Carbon, bár az autók valóban nem a legjobbak...Meg hát elég hosszú, gondolom ez a gond.
-
icons
addikt
válasz .:Kristian:. #1592 üzenetére
Na azért legalább már hárman vagyunk...
Nekem a grafika nagyon tetszett, Carbont übereli, lehet, hogy az is szép lenne (ua. a motor nemde?), de nappal, este elég gyenge... A fény-árnyék hatások nagyon szépek vtak a MWban...
Na meg a bounty... hát MWban csak azzal annyit töltöttem kb el, mint minden mással, nagyon rámentem a bountyra...Carbonban viszont sztem silány az üldözés, lehet, hogy kb ugyanolyan, de a hangulata elveszett... Sztem ez is az éjszaka miatt van, sztem hiba volt... -
MaciG
addikt
demót a népnek Én már nem bííííírom
BANZAII
-
Sirandrish
legenda
inkább ne legyen még 1 hónapig de olyan törésmodell legyen benne hogy ihaj
-
Sirandrish
legenda
igen csak konzolra mondjuk a konzolosok 50%-a megveszi a gamet PC-re a PC-sek kb 20%-a...szerinted melyik éri meg jobban?
[ Szerkesztve ]
-
Dj Sügi
őstag
válasz Sirandrish #1598 üzenetére
Jah csak hogy azoknak nem kell folyton vgara meg egyéb fontosabb hardverre költeni!Mennyivel több pénzük marad megvenni a gamékat...?
🚗 FORD - First On Race Day 🚗
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest