Új hozzászólás Aktív témák

  • Hauptmann

    addikt

    kcsa,

    Szoktál lottózni? Ha nem, akkor kéne. Te mondtad, hogy ne fényeztessem a múltkor letört első sárvédőt. Milyen igazad volt.

    Nap szopóroller. Délután kiütötték alólam a motort a Váci-Turbina sarkon a lámpánál. Állok a pirosnál, előttem egy Punto, hirtelen egy nagy durranás, és lökés hátulról, a földön voltam. Azért nem volt kellemes két autó közé szorulni, és a földön fetrengeni. Pont a napokban írtam a kézzsákról, hogy balesetkor baj lehet belőle. Nem emlékszem, hogyan, de kint volt a kezem belőle. A jobb oldalamra estem, a motor eleje másik autónak nyomva, lelki szemeim előtt szanaszét törve láttam az orrészt. Az első sárvédő nem tört el, csak megkarcolódott, az orridom szinték, a két fényszóró nem tört el, de keresztben egy hosszú karc. Hátul a rendszámtábla világítás köszönt el, a sárvédő elrepedt, meg a hátsó idom összefogatása tört el. A Tucano kézzsák azonban már behozta az árát, ez a legszélesebb pontja a motornak, így ezen, meg a kipufogó hővédőn (rondán karcos lett ez utóbbi) feküdt fel a motor a földön, így az oldalidomoknak semmi bajuk nem lett. Majd holnap dobok fel képeket.

    Ja, a pasi azért jött nekem, mert a cipőjének a talpa csúszós, és lecsúszott a kuplungról... Az előttem lévő Punto-nak nem lett baja, az ő autójának sem, csak egy karc a lökhárítóján. Ja, és az autó típusát le sem merem írni...

    A nagy kérdés az, hogy hová vigyem biztosítózni. javíttatni? Nem akarom beszopni, mint a Bálnával, és mivel japán, ezért aranyárban lesznek hozzá az elemek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák