Új hozzászólás Aktív témák

  • Littoral

    aktív tag

    Egy közeli ismerős (közel lakik hozzánk, úgy értve) tesztelési céllal rendelt egy 0 forintos sim-kártyát a Vodafone weboldaláról. Megkapta, aktiválta, feltöltötte, próbahívás, működik, ámen.
    Most az, hogy a lefedettségi térképük mit mutat, és mi a valós helyzet, abba kár lenne belemenni. A térerő nagyjából két "pálcikás", valamitől jobb napokon esetleg három, H+ jelzéssel, inkább kültéri lefedettség van. Megyeszékhelyről beszélünk amúgy.
    De nem ez az én kérdésem, hanem az, hogy az aktiválást követő napon megjelent a telefon kijelzőjének a közepén egy "pálcikás" hálózati ikon, ami mellett egy "?" van. Az értesítési sávon ez "Bejelentkezés a hálózatba" üzenettel áll, ha rábökünk, akkor betöltődik egy auth.vodafone.hu címen látható tök' fehér oldal, amin egy felirat nélküli gomb körvonalai láthatók, arra viszont nem lehet rákattintani, rábökni, semmilyen interakciót végezni itt nem lehet. Az üzenet a telefon újraindításával nem tűnik el.


    ...hogy ez mi lenne? A számot eközben hívni lehet, szóval működik, meg minden, de ez nyilván nem üzemszerű működés. Egy Samsung A51-ben van a kártya.
    Mi ez a jelenség, vagy mi ez a hálózat, amibe be kellene jelentkezni, és ha ezt a felhasználónak kell, azt hogyan?
    Az ügyfélszolgálati érdeklődés 2x40+ perc nihil után nem opció, azért kérdezem itt.

    (Nem kísérem figyelemmel folyamatosan a topicot, nem vagyok vodafonos, ha volt már, és túl unalmasat kérdezek, bocs'. Valójában nem tudom, hogy mi ez a jelenség és hogy lehet rákeresni.)

Új hozzászólás Aktív témák