Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
válasz viktorhu #58851 üzenetére
Így van.
Nem csak arra lenne a 4G, hogy milyen szép hanem még ne adj isten valami sebesség félét kitudnék préselni a hálózatukból. Bár egyébként nem reménykedem. Olyan szépen fekszik nálunk csúcsidőben a hálózat, hogy öröm nézni
Ha nem lenne a VoLTE simán 3G only beállítással használnám... és tovább nyomhatná a Vodafone azt a kommunikációt, hogy "készen állunk a 3G hálózatok lekapcsolására".
Ha ne adj isten meglelem beltéren az 1800-at? 0.80-ról felugrunk 25 mbps-ra. Nem leterhelt a B20, és fölösleges a 700. Of courseHONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
-
adam1400
tag
digis csoportba valaki feltette h kártyásoknak akinek 4 hónapja megvan 9000 korlátlan sms/beszéd/adat
-
MadMancs
veterán
válasz adam1400 #58860 üzenetére
Ezt kifejtenéd bővebben?
Digineg nincs még fizetős hang csomagja (egyébként követem a topicot), vodával valóban összehozható 8990ért red free ePack + family. De itt meg nincs semilyen 4 hónap.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz Somatom #58869 üzenetére
Miért?
Nem korlátlan beszéd + korlátlan adatot ír hanem korlátlan beszéd + adat. Ami nyelvtanilag azt jelenti korlátlan beszéd plusz adat ami valamennyi meg nem nevezett mennyiség.
Ettől függetlenül lehet akár kotlátlan is, de kétlem, red ugyanez és 10/10 el 10990 full sebességgel 15990. Nem annyira jófej voda hogy ugyanezt 8990ért adja hűség nélkül kártyásan.Kellene a reszletes leírás.
Voda oldalán ilyen nincs. Se kártyás tarifák között se akcióknál. 🤷♂️[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Somatom #58876 üzenetére
De ez nem lenne át..szás. Értelmezni kell az olvasottakat . Tudom furmányos a magyar nyelv, de 8 év alatt illett megtanulni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
gabor9991
őstag
-
-
MadMancs
veterán
válasz Somatom #58882 üzenetére
Meglestem mit ajánl kartyásról számlásra váltásnál ( 7 hónapos SIM). Redbol legolcsóbb 10990Ft, Go ból legdrágább 7990 itt ugyan beszéd korlátlan + 2gb net de nem stimmel az ár.
Red freet meg lehet szerezni egyébként 8990 ért ha van otthoni szolgáltatás, és több előfizu van familyvel. De ennek meg nincs köze kartyás részhez.
Szóval nekem ez marad rejtély.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz trec12 #58884 üzenetére
Igen az megvan. De ott néztem kártyás számmal direkt, nincs ilyen ajánlat . 7990 ért van go ami korlátlan beszéd + 2gb adat illetve red free ami 10990. Szóval az a reklám vagy elírás vagy valami flottás ajanlat. Eddig legalábbis úgy néz ki.
-
KataTóni
újonc
Sziasztok. Szerintetek van arra mód, hogy a meglévő előfizetésemhez tartozó mobil adatkeretet 2 eszközön is használjam, de nem mobil hotspot-on keresztül, és persze nem is úgy hogy cserélgetem a SIM kártyát, hanem direktbe?
Vagy mindenképp muszáj hozzá egy másik előfizetés is?
Vennék egy tabletet, de ha a telefont így is úgyis hurcolnom kell hozzá a mobil hotspot végett, akkor sok értelmét nem látom.
Adatkeretem meg lenne bőven, ha nem is korlátlan, de sok (Vodafone Go Net+, 40GB)Si vis pacem para bellum.
-
MadMancs
veterán
válasz Somatom #58891 üzenetére
Red Live+ csomag az egyetlen amihez lehet adatmegosztót kérni, már akinek az van még. Korlátlan Infinity hez eddig sem lehetett, most meg mind a 2 red korlátlan.
-
Somatom
veterán
válasz MadMancs #58892 üzenetére
Tudom, nekem a Free van. De, van mellé egy flottás, Telenor hálós, korlátlan előfizum is, adatmegosztóval. Fő kártya a telómban, a megosztó otthon, a routerben. Ha a Red Free -hez tudnék kérni adatmegosztót, akkor a flottásat lemondanám. De, ezek szerint ez bukta.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MadMancs
veterán
válasz Somatom #58893 üzenetére
Nekem is free van, meg is érdeklődtem ( bár sok reményt nem fűztem hozzá mert honlapon sincs). Sajnos nem lehet. Mivel látta hogy másik számunk még Live+ ahoz ajanlgatta, de ott meg ugye adatkeret van, sógornőm hamar megenné vezetékes net hiányában (neki akartuk).
-
Somatom
veterán
Van még itt olyan, aki rendszeresen roamingol? Ti hogyan kompenzáltok?
Ma kaptam ezt:
"Szeretnénk emlékeztetni, hogy amennyiben a magyarorszàgi hìvòszàmokra, illetve az 1. roaming dìjzònàba indìtott hìvàsok, SMS-ek, MMS-ek mennyisége, illetve az 1. roaming dìjzònàban felhasznàlt adatmennyiség meghaladja a belföldi hasznàlat négyhavi (szàmlàzàsi ciklus) àtlagàt, valamint a vizsgàlt idöszakban az 1. roaming dìjzònàkba tartozò orszàgok roaming partnereinek hàlòzatàn forgalmazott napok szàma meghaladja a Vodafone Magyarorszàg hàlòzatàn forgalmazott napok szàmàt, elözetes értesìtés utàn a következö többletdìjat alkalmazhatjuk a hazai dìjaidon felül: 12,56 Ft/perc, 3,92 Ft/SMS, 3,02 Ft/MMS, 2,50 Ft/MB."
Csak hétvégén használom a Vodás mobilnetet. Egyébként SIM slot kikapcsolva + adatroaming letiltva + repülő mód. Így az időarányom remélem, rendben lesz. Hívás egyáltalán nincs róla. Az adatmennyiségre azt találtam ki, hogy otthon elindítok egy MyTV M4sportot, mert az 1080p -ben megy, oszt menjen egész nap. Nem tudom, hogy miért jó a Vodának az, hogy tök fölöslegesen kell terhelnem az otthoni hálóját csak azért, hogy kompenzáljam a roamingban elhasznált adatmennyiségemet.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Somatom #58897 üzenetére
Sokat roamingoló ember vagy, sejtheted, hogy ez a vodának még partnerhálózaton sincs ingyen, így teljesen logikus, hogy ragaszkodik az eu-s roaming szabályokhoz...
Azt is előre sejtetted, hogy életvitelszerűen mennyire fogsz itthon tartózkodni a szerződéskötést követő időszakban.
Ezek után nem igazán értem, hogy miért vagy fennakadva, ha előre figyelmeztetnek a szabályokra. -
Somatom
veterán
válasz 4Grider #58898 üzenetére
Nem a szabályokon vagyok fennakadva, hanem azon, ahogy a Voda próbálja alkalmazni. Négy éve vagyok ingázó, két éve használok Telenor flottás kártyát, de onnan még sosem kaptam ilyen "emlékeztetőt". Pedig a Telenornak nincs a környező országokban helyi cége.
A honos háló fölösleges terheltetése sem tűnik okos megoldásnak.[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest