Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    sziasztok, segítsetek nekem eligazodni egy kérdésben, az ügyintézővel nem tudtam zöld ágra vergődni

    flotta net special "megtartós" tarifában vagyok, mostanában járt le a szerződésem, felkerestem a vodafone-t hogy hosszabbítsunk.

    a hosszabbítás változatlan feltételekkel történt, viszont miközben az ügyintéző felsorolta a feltételeket, azt is mondta, hogy az EU-ban történő hívások számlázása 76 Ft/perc díjon történik.

    erre rákérdeztem, mert úgy emlékeztem, hogy ez eddig a hazai díjszabással történt, és a csomagban foglalt percek ott is lebeszélhetőek voltak, ő állította hogy ez nem volt így az "aktuális" szerződésemben sem.

    amikor felvetettem, hogy tudtommal erre van EU-s jogszabály is, akkor azzal indokolta a percdíjat, hogy a csomagom "flottás" így arra ez nem érvényes.

    kinek van igaza ebben a kérdésben és hol tudnám megnézni hogy nekem pontosan hogyan, milyen percdíjon számlázzák az EU-ba illetve az EU-ban indított hívásokat?

    úgy érzem itt valaki valamit nagyon kavar, de a weboldalon nem igazodok el a telefonos ügyfélszolgálat meg láthatóan nincs képben (legalább is az akivel beszéltem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák