Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz Daffni2 #32700 üzenetére
Ha pár napja nem kaptam volna meg a választ, akkor azt kérdezném erre:
A Vodafone kinél bankol?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
válasz Daffni2 #32703 üzenetére
Talán a Telekom LTE hálójára "kicsit" több telefon van csatlakozva...
Egyébként furcsa, mert én még bevásárlóközpontban sem mértem soha 20 megánál kevesebbet Telekom LTE-n.#32700: ezt nagyon nehezen tudom elhinni. Csak a szokásos nagyképű Voda sajtónyilatkozat. Nagyon visszataszító a viselkedésük.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #32706 üzenetére
Persze ha a Vodánál lennének ilyen értékek, akkor egyből "hú, de sz*r szolgáltató"... Itt meg persze jön a nyalizás... Menj a T-Mobile-hoz, de minket jó lenne, ha végre békén hagynál. Nincs szükség a Vodafone topic-ban a hittérítésedre...
-
veterán
-
p2pp
őstag
Igen ezen nagyon kellene változtatni! Vicc kategória, h az 5 és a 10 ezres csomagban is csupán 500 Mb van. Min. duplázás kellene. Az is vicc, h az 5 ezres csomagomban is csak 500Mb van, mint pl a Redben, csak nem enged LTE-re. Csak ezért nem fogok 2x annyit fizetni ugyanazért, csakhogy néha megjelejen a LTE felirat a telómon.
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Kronk
őstag
Ha még a mobiltárca is beindulna az lte-vel együtt, az maga lenne a tökély.
http://totesz.myminicity.com/
-
Kronk
őstag
A hírekben amikor a Telekomnál elindult az éles üzem, azt lehetett olvasni, hogy a Voda dolgozik a partnereivel, és a belső teszt után, az első negyedévben indul az éles üzem, (remélem az otp banknál maradnak, nem szívesen megyek új bankhoz emiatt... ) ha ezt együtt vezetnék be az lte-vel, boldog ember lennék egy jó ideig!
http://totesz.myminicity.com/
-
Soma01
veterán
A Telekom az OTP-vel van. De azt nem értem, hogy miért kell ezt úgy csinálni, hogy csak egy bankkal lehessen szerződni? Nekem pl. CIB-es kellene. Most akkor váltsak, vagy nyissak ott is számlát. Hát, csak e miatt nem fogok. És szerintem más sem nagyon. Úgy kell ezt megcsinálni, hogy több bankkal is menjen, ne csak eggyel!
-
tatu611088
tag
Egyenlőre más bank nincs benne ebben a programban csak az otp. 5 nagy partner volt benne, a 3 mobilszolgáltató, otp, és supershop. Így az otp biztos benne lesz a kínálatban a bankok között.
Valamint lehet olvasni, [link] hogy inkubációs programokat csinálnak bankoknál, és kereskedőknél. Nyilván nem az a céljuk, hogy behatárolják melyik szolgáltató, melyik bankot kaphassa, mert akkor fölösleges volt annyit vesződniük vele. Evidens, hogy emiatt senki nem fog szolgáltatót/bankot váltani, csak hogy mobillal fizethessen. (szerintem) -
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #32711 üzenetére
Konkrétan itt az LTE-re gondoltam, nem a reklámos részre. Egyébként a T-nél minden reklám rendben van? Szerintem ott is találnánk egy-két agresszív típust...
-
313313
addikt
Kecskeméten is van LTE, szép lassan haladnak azzal.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
veterán
-
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #32725 üzenetére
"Talán a Telekom LTE hálójára "kicsit" több telefon van csatlakozva..."
Ez nem tapasztalat, hanem védekezés, hogy miért lett jobb adat a Vodafone esetében. De hagyjuk kis hittérítő. -
addikt
Bp.16. kerület Vidámvásár u.
Vodafone 4G 35,66/14,25 Mbits
Telekom LTE 19.21/8.54 Mbits"Aki ad,az nyer"
-
veterán
Egyébként ma este mértem Westendben 70/45-öt...úgyhogy ezért mondtam, hogy a Telekom háló nem szar, csak az objektivitás kedvéért.
És továbbra se vagyok hittérítő. Csak egy átlagos, összességében elégedett ügyfél, mint ahogy te is a Vodánál. Ennyi. Semmi rosszuindulat nem volt bennem, hidd el.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soma01
veterán
válasz szabogabor10 #32730 üzenetére
De megsértődni sem szabad senkinek ha olyan szolgáltatót "szidnak" ill. hoz ki valami teszt gyengébbnek akinél mi vagyunk.
Ez mindenkire értem, nem személyesen rád. Én is szoktam ilyet érezni, de már túl vagyok az ilyesmin egy ideje.
Teljesen nyilvánvaló, hogy a Voda elméleti maximum LTE sebessége kisebb, mint a másik kettőé. De ez nem nagyon fog számítani, mert az emberek inkább a jó reagálása (ping) miatt szeretnek bele az 4G-be. Egy bizonyos sebesség felett már nem ad igazi pluszt a sebesség növekedés. És ezen a minimumon már a 3G is túl van, még a Vodánál lévő "lassú" LTE is, mivel jobb a 3G-től. A lefedettség fog számítani inkább szerintem[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soma01 #32731 üzenetére
Nem sértődtem meg, távol áll tőlem. Csak leírtam a sebességgel kapcsolatos egyéni tapasztalataimat.
Így van, egyébként én is a ping miatt szerettem meg nagyon az LTE-t, nem a sebesség miatt. Nekem 20-30 Mbit/s is bőven elég lenne lefelé.iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Soma01
veterán
válasz szabogabor10 #32732 üzenetére
Nagyon off:
Akkor úgy értem, hogy szívére venni. De nem csak neked szólt, mindenkinek!Arról nem is beszélve, hogy a max sebesség úgy sem lesz megengedve mindenkinek egyik T-nél sem!!
-
p2pp
őstag
válasz szabogabor10 #32706 üzenetére
Az Árkádban 150/50 volt a Telekom!
De jó lenne a Vodánál is legalább a
harmadát mérni ennek![ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Soma01
veterán
válasz Daffni2 #32736 üzenetére
Ha egyedülő van a cellában aki éppen forgalmaz akkor kb. ez a sebesség. De ne ez legyen már lényeg. 20 Mbps felett nem érezhető a különbség netezésnél. Azt meg a 3G is tudja, csak a 4G jobban reagál (meg elvileg kevesebbet fogyaszt vele a telcsi) ennyi. Engem nem érdekel a sebesség ha megvan a 20 Mbps, vagy a Vodánál tuti meg lesz az 50-60 is majd simán 4G-n. Tehát én nem aggódok.
A lefedettséget rakják rendbe legalább annyira mint a 3G-nél, de szerintem jobb lesz kicsivel, és akkor rendben lesz minden. Ja meg adjanak több adatot mint a többi szolgáltató adott összegért és rendben lesz minden. -
p2pp
őstag
válasz Soma01 #32735 üzenetére
75Mbps lesz a letöltés a Vodánál, azt hallottam.
De már 30-40-nek is nagyon örülnék jó pinggel.
A fel nem tudom, de az is legalább olyan fontos.
Legyen LTE az 5000 díjcsomagban is ez a lényeg,
Majd idővel pedig mindenkinek legyen elérhető.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
veterán
Telekom LTE-n (egész BP és környéke kitűnően lefedve) határozottan kevesebbet fogyaszt a szifon. És gyakorlatilag alig melegszik intenzív böngészés közben. 3G-n melegebb volt a teló.
De ezt mások is meg tudják erősíteni.
Egyébként eddig a max amit mértem (nem Telekom üzletben) az 140/50 volt. De elég ritkán szoktam méregetni.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Grande Ale
őstag
A mobilfizetéshez, ami a T-nél elindult, nem csatlakozik a voda? Mobiltárca ha jól emlékszem?
-
Bozek
nagyúr
válasz szabogabor10 #32743 üzenetére
Élnek ám vidéken is emberek, nem Budapest a világ közepe...
-
veterán
-
havri1
félisten
válasz szabogabor10 #32746 üzenetére
Voda, Esztergomban még az edge-t sem tudja mindenhol.
Tök jó, hogy LTE meg 4G meg hű meg há...havri
-
bigdady
nagyúr
Iphone-om van es mint tobbeknek ma nekem is frissultek a voda szolgaltatoi beallitasok es mar van voda 4g kapcsolo ki-be. Azt hallottam marciusban bekapcsoljak az lte halozatukat igaz ez? Ugy tunik igaz lesz mert iphoneon elindult valami. (Mondjuk edge-re is dobal ma oda vissza pedig egy helyben vagyok szoval vmivel szenvednek a halozaton szerintem a mai napon)
Kecskeméten a 3g kb 20-25 mega korul volt. Kivancsi vagyok lte mennyi lesz.[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest