Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Miamiquake #32250 üzenetére
nincs erre lehetőséged, valamelyik igényedből (a netből) lejjebb kell adni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz Miamiquake #32252 üzenetére
olyan sincs, ráadásul olyan sem, hogy a semmiért cserébe minden hónapban kapj akár 1 bájtnyi adatmennyiséget is
-
MODERÁTOR
válasz Miamiquake #32254 üzenetére
akkor vegyél net+ kártyát, feltöltöd 3000Ft-tal, amiért kapsz 500 mega netet, második-harmadik hónapban a 3000ből veszel netet (200 mega jön ki belőle havonta), majd újra töltöd és kezded elölről
-
Soma01
veterán
válasz mukibuci #32255 üzenetére
Pontosabban 500MB is kijön ha:
1. hónap, 3000 feltöltés --- kap 500 bónuszt
2. hónap, nem tölt, de vesz ZsebNet 500-at 2000-ért (marad 1000Ft)
3. hónap, 3000 feltöltés --- kap 500 bónuszt (4000Ft egyenlege lesz)
4. hónap, nem tölt, de vesz ZsebNet 500-at 2000-ért (marad 2000Ft)
5. hónap, nem tölt, de vesz ZsebNet 500-at 2000-ért (marad 0Ft)
6. hónap -- kezded előröl, 3000 feltöltés --- kap 500 bónuszt....Így kicsit fizet többet havonta, így 5 hónapra 6000Ft, havi 500MB net...
Ez mondjuk a többi szolgáltatóhoz képest olcsó, ahogy én néztem. -
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Vodafone go+ tarifánàl az internetet lassítják vagy kikapcsolják,ha elfogy a havi adatkeret?http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
sanyi0627
senior tag
válasz AMD Power #32259 üzenetére
És mennyire?
Tehát a lassított net mire használható?
(Bár amennyi technikai hibám volt "miattuk"ma reggel is hosszas telefonálás)
Így nem biztos,hogy jobb ha náluk folytatom a pályafutásom,de azért jó ez a voda
Maradokhttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
Bogyi007
veterán
válasz Aegnerys #32238 üzenetére
Hűségidő lejárta előtt három hónappal Mátrix5 csomagról válthattam Go+ csomagra minden gond nélkül készülékvásárlással együtt.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MODERÁTOR
-
club1
veterán
válasz Kicsirics77 #32264 üzenetére
Én ott ezt találtam:
Sebesség csillapítás: 0,031/0,031 kBit/sec vagy PluszAdat opció -
club1
veterán
válasz raziel01 #32266 üzenetére
Tudom, de ez van a szolgáltatásleíró táblázatukban.
-
bandus
veterán
az milyen már basszus, hogy a kinézett nokia 735-ös telefon red basic és go+ tarifával is 24*3000+1 Ft-ba kerül (ez ugye 72001 Ft összesen), míg sima go tarifa esetén 39000 Ft-ot kell fizetni amikor legutóbb telefont vásároltam a drágább tarifacsomagok mellé kedvezőbb készülékajánlatok voltak, nem is értem ezt az egészet. lehet lépni kellene más szolgáltatóhoz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
addikt
válasz bandus #32268 üzenetére
Nem tudom mit nem lehet ezen érteni?
A Vodafone már régen azt az üzleti vonalat képviseli,hogy ne a telefonhoz válassz tarifát, hanem a beszélgetési szokásaidnak megfelelően válaszd ki a díjcsomagot, majd az mellé a készüléket.
A Red ugye korlátlan, a GO+ Vodafone hálózaton belül korlátlan, a Go meg fizetős minden irányba.
"Aki ad,az nyer"
-
AMD Power
titán
Sima Go ha szeretnék váltani +-ra azt irja ,hogy 6290Ft lenne az előfizum mert vettem a sima Go-hoz telefont.
-
poero
aktív tag
Sziasztok!
Red Basic csomagnál az 500Mb adatforgalom elfogyása után lassítják a kapcsolatot vagy kikapcsolják számlazárásig?
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
bandus
veterán
válasz Daffni2 #32270 üzenetére
értem én, de attól még a drágább tarifa mellé csak olcsóbban kellene adni a telefont, szerintem.
a másik meg az adatforgalom, ami vicc. 4 évvel ezelőtt a matrix tarifámban is 1 gb volt kb 6k-ért, most pedig még a red basichez is csak a fele van, erre sem sikerül rájönnöm, hogy miért. de sajnos szolgáltatót sem tudok váltani, még így is a vodának van az igényeimnek leginkább megfelelő csomagja :/
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
club1
veterán
válasz bandus #32275 üzenetére
A Vodafone-nál azért relatíve drága a net (illetve a lassítás/kikapcsolás mértéke a legnagyobb), mert a nagy lefedettséget nyújtó 900 MHz-es 3G hálózat könnyen túlterhelhető. Egyrészt mert nagyobb területet szolgál ki egy cella, másrészt alacsonyabb frekvencián kevesebb adat vihető át egységnyi idő alatt.
-
DeFranco
nagyúr
válasz sanyi0627 #32260 üzenetére
tudsz vele böngészni opera minivel, az a tapasztalatom, hogy a sebessége kb. edge szint, de valahogy mintha korlátoznák, hogy mennyi oldalt/linket nyithatsz meg adott idő alatt. az elsőt gyorsan megnyitja, a másodikkal már egy fél percet is karikázik akár.
megosztani nem tudod a korlátos netet, tehát a wifi hotspotot felejtsd el, térkép vész esetén használható, de nem lesz kellemes élmény.
mailek megjönnek, chat megy.
ami engem jobban zavar, hogy valamiért mostanában sokkal gyorsabban elfogy az adatkeretem (go - 150 MB) mint eddig. hónap felére már gyakorlatilag le is fogy, pedig nem használom többet, és opera minit használok mint eddig. nem tudom mi lehet ennek az oka.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Most rendeltem egy készüléket, és vele egy Red Basic csomagot. Ez ugye 500 MB adatot tartalmaz.
Na most ez a csomag Budapesten képes 4G hálózaton működni ?
Köszönöm.kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Kicsirics77 #32280 üzenetére
Köszönöm a gyors választ Lassan majd kiépítik gondolom. Sokat vagyok a belvárosban, majd meglátjuk ott mi a helyzet.
Az a lényeg a csomagom képes a vételére.[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz Kicsirics77 #32282 üzenetére
Azért nem kis szakaszon tudtad " fogni" . Gondolom idővel jobban fognak terjeszkedni vele.
kengyel
-
Soma01
veterán
válasz Kicsirics77 #32274 üzenetére
A honlapon azt írják, hogy kikapcsolják.
-
Soma01
veterán
Ok, csak az van írva...
Akkor szólni kell, hogy javítsák a honlapot.[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz Kicsirics77 #32282 üzenetére
Én viszont biztosra mondom, h az általad felsorolt helyeken van sőt, egyre több helyen tapasztalom. A Köröndön is van már bő egy hete, így a 6-7 utcányira lévő Oktogonon is nagy eséllyel van...
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
Soma01
veterán
Néztem ez a hálózatsemlegességi leírást. Feltöltő kártyás konstrukcióban tiltva van a VOIP? Megvásárolt és bónuszért kapott adatra vonatkozóan is érdekel, ha van különbség egyáltalán.
-
Bozek
nagyúr
Tévedsz, mivel akkor menne szembe a hálózatsemlegességgel, ha sehogy se érhetnéd el. Az, hogy fizetsz érte és használhatod, nem azt jelenti, hogy korlátozva van. Műszakilag egyébként sem megvalósítható az egész úgy, ahogy gondolod, mivel azért a VOIP csomagoknak előnyt kell élveznie a többi csomaggal szemben, amik nem érzékenyek például a késleltetésre.
-
club1
veterán
Neked még nem tűnt fel, hogy a Vodafone és a Telekom tudja ma Magyarországon a legjobban szűrni a voip alkalmazások használatát és a tetheringet? Szó nincs tehát arról, hogy a voip-ot előtérbe akarná hozni, itt pont az ellenkezőjéről van szó az opciós netcsomagok nagy részének esetében...
-
Bozek
nagyúr
Neked még nem tűnt fel, hogy nem a netcsomagokról beszélek, hanem a hálózati csomagokról. Itt kellene előnyt élveznie a VoIP-nak, ami eleve azt jelentené, hogy más a háttérbe kerülne és ezzel csökkenne például a böngészés sebessége.
-
veterán
-
DeFranco
nagyúr
válasz szabogabor10 #32299 üzenetére
tudtommal vodánál sem, legalább is nekem eddig mindig működött
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest