Új hozzászólás Aktív témák

  • Daffni2

    addikt

    válasz Dave1984 #24879 üzenetére

    Te nem kaptál még levelet?
    Én ezt kaptam:
    Kedves Ügyfelünk!
    Köszönjük, hogy az E-számlát használja, mely gyors, biztonságos és környezettudatos módja számlái elérésének!
    Örömmel tájékoztatjuk arról, hogy 2013. május 2-ától az E-számla rendszerbe történő belépés lényegesen egyszerűbb lesz, hiszen nem lesz szükség az ügyfélbiztonsági és SMS kódra sem minden egyes belépésnél. Ehelyett a Vodafone Saját Fiók (Online Ügyfélszolgálat) jelszavával érheti el az E-számla rendszert is.
    Mivel Ön már rendelkezik Vodafone Saját fiók regisztrációval, május 2. után nincs más teendője, mint a www.vodafone.hu/eszamla oldalon bejelentkezni telefonszámával és a Vodafone Saját fiók jelszavával.
    Elfelejtette Vodafone Saját fiók jelszavát? Új jelszót a www.vodafone.hu/belepes oldalon, az „Elfelejtetted a jelszavad?” pontban tud igényelni.
    Ne feledje, hogy a bejelentkezést követően elérhető Online Ügyfélszolgálatunk is, ahol kényelmesen tud szolgáltatásokat megrendelni és lemondani, tarifacsomagot váltani, továbbá néhány kattintással díjmentesen tudja lekérdezni egyenlegét és esetleges adatforgalmát is.
    Bízunk abban, hogy a fenti változtatással a korábbinál is egyszerűbbé és kényelmesebbé tudtuk tenni az E-számla és az Online ügyfélszolgálatunk használatát. Egyúttal sok szerencsét kívánunk Önnek, hiszen E-számla használóként részt vehet nyereményjátékunkon is, ahol csúcskategóriás okostelefonokat sorsolunk ki minden hónapban.
    További részletek a www.vodafone.hu/csaknyerhet oldalon.
    Üdvözlettel:
    Vodafone

    "Aki ad,az nyer"

Új hozzászólás Aktív témák