Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky25
tag
Én délután óta nem térek magamhoz, ilyen lehúzást még nem láttam...semmi oka nincs az emelésnek, vagy tényleg ennyi pénzt elvitt az interconnect díj csökkentése?. Ez az amit nem hiszek el...pénzszivattyú..semmi más..
[ Szerkesztve ]
-
generaltoti2
tag
lumia 735 csak dominósan rendelhető. Az agyam ledobja az ékszíjat. Most meg jön az áremelés. Ha nem lenne szükségem a 4g re azonnal váltanék 15 év után ezt is elérte.
-
Zeki
nagyúr
Ma reggel telefon bekapcs, jön az sms, hogy aktiválták a napinetet, és most 195Ft/10 megabájttal netezhetek.... MI????
Emlékeim szerint a domino surf csomaghoz vettem egy 500 megás netet is, és emlékeim szerint annak még tartania kéne (legutóbb mintha az app ilyet mutatott volna)... de azt már nem mutatja a telekom app, csak a surf-öt. -
lugosi
MODERÁTOR
Most néztem rá a tarifákra, igaz csak a Next csomagok árára emlékszek fejből, de azok nem változtak. Vagy nem jól látom? Melyik csomagok ára ment fel?
-
sifarr
senior tag
Ezek előrehozott áremelések.
Júliustól az új tarifahűséges szerződések esetében a szolgáltató gyakorlatilag nem emelhet árat. Alacsonyabb csomagra váltás lehetőségével sem. Tehát a szolgáltató oldaláról a tarifa 2 évre befagy.Szerintem hasonló lépés várható a másik kettőtől is.
Ha ők pár hónappal később emelnek árat, akkor annak csak ügyfélszerzési oka lesz.[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
Lekéne viszonzásul dönteni pár adótornyot.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
chester99
aktív tag
Srácok, én céges mobil flottába vagyok, amiben nincs internet, az 1 gb-ért fizetek 2190 ft-ot, most akkor ezt is megfejelik 300 forinttal? (már ez az összeg is vérlázító).
-
r3dsnake
nagyúr
Ezek utan szinte biztos, hogy visszamegyek feltoltosnek. Kar, hogy a bluemobile nem tud LTE-t, igy sajnos az kiesik.
-
polonic
félisten
Aki tud, menjen flottaba. Sok munkahelyen van ceges flotta, az is opcio. Szamot is be lehet vinni.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz lugosi #59910 üzenetére
Azért ez egy kafa 35%-os emelkedés. Mondjuk le fogom mondani, mert nincs rajta hűség, de azért 35% az 35%. Nem tudom tényleg mivel indokolják, valószínű nem éri meg nekik ez a kis csomag, és nem akarják azt mondani, hogy megszüntetik, inkább felemelik annyira, hogy akinek ilyen van, pont ne érje meg fenntartani.
Annyiból rossz döntés ez, hogy ha nem nagyon változtatnak rajta, akkor 2000-ért tovább fizettem volna, így lett volna 2000 ft bevételük, de a 2700-at nem fizetem ki, így nem 700 Ft emelésük nem lesz, hanem 2000 Ft bevételük sem lesz. És ekkora emelésnél szerintem nem én vagyok ezzel így egyedül. Na mindegy, ők tudják, ők az okosabbak. -
eddie17
addikt
Na akkor elintézte a T hogy ne gondolkodjak milyen csomagot szeretnék náluk a hűségem után. Aviszonnemlátásra.
-
St3ven
addikt
válasz r3dsnake #59915 üzenetére
Igazából aki még mindig hagyományos módon telefonál és SMS-ezik - nem extrém mennyiségben -, valami alap mobilnettel kiegészítve a szinkronizáláshoz, annak már egy ideje csak feltöltősként éri meg.
Ilyen téren pedig a blue-nál átláthatóbb, kiszámíthatóbb megoldást nehezen talál.Aki meg nyitott a VoIP-ra, annak ott vannak a különböző Dellmont-klónok, vagy ha nem akar ennyire belemerülni, már a WhatsApp is kínál értelmes alternatívát.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
r3dsnake
nagyúr
válasz polonic #59920 üzenetére
Mennyire nyitott a flotta?
St3ven: De ez felfoghatatlan számomra, hogy képtelenek a szolgáltatók a technológiai fejlődéssel együtt haladni. Ott a 150 megabites LTE, és elkérnek 2ezer forintot 1gb adatforgalomért. Egy okostelón mennyi az az 1GB? Napi szinten elforgalmazok annyit, csak wifin, mivel másképp nem lehet győzni. Telefonálásra annyit használom a telefont, ha valaki hív, vagy ha bejelentkezek a fodrászhoz, vagy esetleg valami sürgős szitu van. Minden ismerősömnek van mobilnete, családtagoknak is, mindenkivel írásban kommunikálunk. Nevetségesnek tartom, hogy még mindig itt tartunk, hogy forgalomkorlátos nettel kell számolgatni a megákat, miközben elérhető sebességben 3x annyit kínálnak, mint az itthoni kábeles netem. Haladni kéne a korral.
-
gerii
addikt
Most néztem az oldalukon, ez nevetséges. Minden percdíj +4Ft, a net több 100Ft-tal több, az ügyfélszolgálatos dolgok árai DUPLÁzódtak.
Azt írták, hogy kétoldalú módosítás, na most ez azt jelenti hogy a már hűségidős embereknek nem emelhetik a meglévő csomagjukat?
Mert akkor vagy vennem kell gyorsan a már nem létező 735-öst hűséggel, vagy 10+év után otthagyom őket a picsába.
2015-ben mobilkommunikációs iparban árat emelni kimeríti a Viktorizálás fogalmát is.Na folytatom a visszaolvasást.
[ Szerkesztve ]
-
Teko001
őstag
-
Soulfly842
addikt
válasz Teko001 #59928 üzenetére
Közel sincs arról szó, hogy a készletkiírás ne működne. Van egy 1 v. 2 db-os biztonsági készletszint, amit nem jelez ki a rendszer. Ráció van ebben, mert lehet hibás, vagy visszaáruzásra váró termék is készleten. Ez cikkszámonként értendő. Tehát pl. ha egy lumia 735-ből van 4 db raktárkészleten, de mindegyik más színben, akkor sem jelenik meg.
Készülék-hűségidő esetén a szerződés nem mondható fel, de kisebb havidíjúra váltható, van ennek egy engedélyeztetési folyamata, de legkésőbb 15.-ig ezt rendezni kell, ha valakinek ilyen jellegű törekvése van. A kiküldött tárgyhavi számlákban is szerepelni fog ehhez kapcsolódóan minden információ. Ez, a telefonos ügyfélszolgálaton is kezelhető, a szerződés szintű jelszó ellenében.
Az EU plusz viszont korrektebb a Voda alternatív megoldásához képest szerintem. A legtöbbeknek nem az a lényeg, h. lehúzzanak valamit a netről, hanem hogy a tőlük távol lévő szeretteiket hallják. Az átlagfelhasználónak/ a mindennapok emberének ez bőven hibátlan megoldás. Ez egy informatikai/olyan oldal - ahol az ember aktívabban/nagyobb érdeklődéssel kezeli a technológia ezen vívmányait. De úgy, hogy ezernyi ügyfelet látok: az ötszáz MB is bőven sok a legtöbbeknek/avagy beosztják.
S tekintettel arra, hogy az EU Plusszal az ember az adott országban is korlátlanul tud telefonálni, forintálisan ez sokkal többet ad, ha valaki használja is kártyát.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Soulfly842 #59929 üzenetére
A készülék-hűségidőn az előfizetésre vállalt hűséget érted?
A Net&Roll XS mire váltható lejjebb?
Jó szerencsét!
-
Soulfly842
addikt
válasz dedike #59930 üzenetére
Nem feltétlenül. A készülékhűségidő az továbbra is adott lesz, az adott kötbérrel egyetemben, de a kisebb díjcsomagra - az ÁSZF változás miatt átalakított díjcsomaghoz kötődő hűségidő miatt - lentebb válthat az ügyfél.
Max hangalapú Move XS-re, vagy
Aranytárskártya Net&Roll XS-re -
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Mozaik XS csomagom van 2015.12.20.-ig elöfizetés és tarifacsomaghűséggel.Lehetséges most lejjebb váltani Eco XS-re?
Nem vagyok normális. Na és?!
-
törölt tag
-
gerii
addikt
válasz Teko001 #59931 üzenetére
Én ugye most néztem, hogy újrakötöm 2 év előfizetés hűséggel, de nem találni ilyen opciót, csak díjcsomagra vállaltat.
Vagy én vagyok a hülye.Nemrég volt a nagy hír, hogy a hívásvégződtetési díj 7Ft-ról 1,7Ft-ra csökken, ehhez hozzáadva a 4Ft-os mostani emelést szép kis +nyereség a Telekomnak. Költsék adóra.
-
St3ven
addikt
válasz Szólista #59937 üzenetére
Akkor már inkább 1990 Ft-os havidíjért Move XS, és ahhoz "csak" 990 Ft a NetPlusz M, szemben a 2190 Ft-os havidíjú Eco XS-sel, amelyhez ugyanez a netcsomag 1790 Ft-ba kerül.
Annyi hátránya van csak ennek a konstrukciónak, hogy elektronikusan fizetve kerül 1990 Ft-ba a Move XS, de amúgy 2980<3980.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Szólista
senior tag
válasz Soulfly842 #59947 üzenetére
Akkor ezt ügyintézővel kell lebeszélnem.Köszi.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
kisapa
senior tag
válasz #78121280 #59909 üzenetére
A linkelt dokumentumban olvastam,hogy az értesítéstől számított 15 napon belül kell nyilatkoznom az elfogadásról.Hova kellene értesítést kapnom? A hűségidősekre is vonatkozik,mert akkor lemondom a Net&Roll XS előfizetésemet. Egyébként sem használom ki. Amennyit én mobil netezek arra elég a Next S díjcsomagban lévő keret is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest