Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz Mika1227 #59249 üzenetére
Olyan nincs. Max annyi hogy, X db törlesztőt befizetsz ott helyben. És akkor a többi részletet kell fizetni amíg le nem jár. A törlesztő részletek fix-ek és a kezdő is. Ezen változtatni nem lehet sajnos.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
varsam
őstag
válasz Mika1227 #59249 üzenetére
Előre tudsz kifizetni X havi törlesztőt. Pl kifizetsz 5 havit egyben, utána akkor 5 hónapig nem kapsz arról számlát, majd a 6. hónapban fizetsz újra rendesen.
(#59252) Mika1227
Igen, így lehet. De ez csak a készülék részletre értendő, telefonszámlára nem.
[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
válasz varsam #59254 üzenetére
Ez azért nem ilyen egyszerű...
Mármint, Te döntheted el, hogy melyik havi részleteket akarod befizetni előre.
Ha pl tudod, hogy Karácsony körül másra költenél, akkor pl befizeted a novemberi, decemberi, januári, februári részleteket. S akkor október 31-ig lesz az "utolsó" részlet, utána pár hónap szünet, majd március 31-ig lesz a következő.Havi számlához is lehet előleget befizetni, pl ha elutazol, hosszabb időre. Azonban ebben az esetben az e-pack nem tudom jár-e... Befizetsz X forintot, s amíg tart abból vonódik le a havidíj.
-
Thom!
veterán
Iphone 4s behalt garis még, de ha kapok újat a gari mikortól érvényes?
A vétel időpontjától vagy az új (cserélt) készük átvételétől? -
Red@Arc
tag
Sziasztok! Gyors kérdés. Nektek megy a t-mobil oldala?
...csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Létezik más mobilinternet kliens program, az "Internet Manager" helyett ?
Üdv.
Astra
-
vwpolopg
őstag
Nálatok is döglött a T oldala? Kapcsolódás sikertelen...
Szerk. Bocsi, mobilról vak vagyok... most látom mások is kérdezték.
[ Szerkesztve ]
-
Onderon
senior tag
nade miért is működne?
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
ATK hűséges net csomagnál is 3 hónappal korábban lehet készüléket venni?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
btz
addikt
Sohasem működött. Inkább mondjuk úgy hogy az a működésképtelen kreálmány most elérhetetlen.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
legenda
ez így nem teljesen igaz, a vezetékes és mobilos szekciók összeborulása előtt közel sem volt ennyi probléma, hosszú éveken át vásároltam és intéztem ügyeket úgy több előfizetésem kapcsán is, hogy alig emlékszem hibára.
cris78; igen, ha minden szükséges feltétel adott.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Onderon
senior tag
kezdem azt hinni, hogy az én gépem nyírja ki a telekom oldalát akárhányszor nézném, nem működik (most a webshop nem megy)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Van esetleg tapasztalat, hogy a DT hálón kívül máshol is elérhető-e az LTE roaming?
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
migabi24
nagyúr
Műhelybe szertnénk, számítógép nélküli korlátlan mobilinternetet szórni, milyen lehetőségeink vannak?
-
StLui
veterán
Az emailben benne van, hogy felmondható a szerződés ha számomra kedvezőtlenül változik, 15 napon belül, legkésőbb április 30-ig. De itt csak a Net változik, 3 előfizetésünk a legkisebbe van, tehát nem tudok kisebbre módosítani, illetve ez a díjcsomag csak net előfizetéssel együtt él, tehát akkor lemondható-e kompletten, nekem kedvezőbb teljesen más díjcsomagra váltással. Én arra következtetek, hogy igen:
"A fenti módosítás az Üzleti Általános Szerződési Feltételek és az Előfizető vonatkozó szerződése szerinti Next Business díjcsomagok esetén egyoldalú szerződésmódosítási ajánlatnak minősülnek. Amennyiben a módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül, de legkésőbb 2015. április 30-ig további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést."
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
dptrsk
Topikgazda
Amelyik SIM mellé nem lett telefon vásárolva, azt akár meg is szüntethetitek most, következmények nélkül, vagy lejjebb válthattok.
Amelyik SIM mellett van telefon vásárlás miatti hűség, ott csak alacsonyabb csomagra lehet váltani kötbér nélkül.Legalábbis lakossági módosításnál ezek az opciók voltak, esetleg még havidíj kedvezményt lehetett kiharcolni , ha most vállalsz 1 év hűséget(azaz 2016 áprilisig), havi 500 vagy 1000 forint kedvezményt ad a Telekom.
Ez a kedvezmény forgalom független, tehát ha 2000 forint a számla, akkor 1500 illetve 1000 forint lesz a havi fixen fizetendő, de a lebeszélhetőség marad az eredeti, tehát pl 2000.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz dptrsk #59277 üzenetére
Köszönöm!
Általában kérdés nélkül bemegyek személyesen egy ilyen miatt, de most szűk a határidő, és fölöslegesen nem szerettem volna csak ez miatt Pestre autózni, igaz nem messziről, csak Göd, de ha lehet kerülöm a befelé közlekedéstKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
n@p@lm
őstag
tavaly nyár végén előfizettem egy atk net & roll xs (3 gb) adatcsomagra, két év hűséggel, készülék nélkül.
tehát only sim kártya.
gondolkodtam vennék hozzá egy hordozható mifit de a webshop azt mondja hogy kedvezményes készülékváltás csak 2016 júniusában érhető el.
ez meg hogy? hiszen nem is vettem annak idején készüléket.
vagy csak a webshop hülyesége? -
dptrsk
Topikgazda
válasz n@p@lm #59279 üzenetére
Ha only SIMet veszel arra tudtommal 1 év hűség van, ha kaptál valami spéci havidíj kedvezményt 2 évig, akkor az 2 év hűség.
Ha only SIMet veszel, akkor 1 évig nem vehetsz készüléket, csak ha kifizeted az 5000 forint belépési díjat(kötbér).
Ha viszont kaptál más kedvezményt is, akkor nem vehetsz készüléket csak hűség lejárta előtt 3 hónappal. Mivel a más kedvezmény magába foglalja azt, amit esetleg egy készülék árból adtak volna.
-
Dav123
tag
Dominosok is használhatják már a 4G mint tudjuk, viszont 10 Mbit/s van írva az összes dominos csomaghoz, az nagyon messze van a 4G sebességétől.. ez változni fog, vagy hálózatot kapnak a dominósok csak sebességet nem?
-
btz
addikt
válasz Dav123 #59282 üzenetére
Csak a 10-500 MB-s adatforgalmikorlátos csomagok esetén. De arra minek neked nagy sebesség? Kihasználod? Ha kihasználnád is max 1-2 percig élvezheted
1 GB-s csomag esetén már igénybeveheted az elméleti 150 megabitet, de azzal is kilőhető közel 1 perc alatt az adatforgalmi limited.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
Amúgy most hogy a 800-as frekin összekapcsolódtak a Telenorral mennyi az elméleti max a sávon? Mert úgy tudom hogy ott eddig csak 60 megabit körül volt. Gondolom a telenyomorral most a 800-as frekin nyújtható sebesség elméleti maximuma is 100 megabit fölé ment akkor gondolom.
Azt LTE-A val mi a helyzet, azaz a "valódi 4G"-vel? Az most akkor sehol nem elérhető még? Vagy azt csak a mobil kliensnek kell tudnia? Szerintem nem de nem vagyok szakértő.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
legenda
válasz cris78 #59272 üzenetére
nem találtam eltérő szabályozást, mint ami alapban vonatkozik az arany vagy platina kiemeltségű előfizetésekre; link
Dav123; nincs olyan, hogy 4g sebesség, díjcsomag függvénye - a hálózati mód használhatósága a lényeg - de így volt ez a 3g esetén is, ott sem mindenkinek volt adott a maximális 21 Mbps, sok díjcsomagban csak 7.2 Mbps volt a maximum.
btz; pont a napokban írta valaki a note 4 témában, hogy a XI. kerületben megjelent az lte+ felirat a telefonján, mindenhol máshol csak sima lte van/volt.
fontos tudni, hogy a telekom által forgalmazott note 4 az f-es verzió, amiben már cat 6 lte modul van, tehát 300 Mbps sebességre képes, a független c-s note 4 csak cat 4 és 150 Mbps - ezt csak azért írom, hogy valaki kipróbálja ott, akkor esetlegesen nem mindegy a note 4 pontos típusa.
nekem is a gyorsabb lte modullal rendelkező telekomos note 4 van, de nem voltam arra mostanság, így nem volt lehetőségem kipróbálni, viszont szeretnék sort keríteni rá mihamarabb, mert kíváncsi vagyok rá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
btz
addikt
Most utána néztem és egy decemberi cikkben olvastam róla hogy a székházban meg az infoparkban működik csak. Akkor azóta nem is változott.
Ezekszerint vidéken még sehol semmi. Esetleg aki látott lte+ os feliratot máshol is az jelezze!
Amúgy érdekes ez az agregáció. Ez csak a különböző sávokat agregálja majd vagy több adóból érkező jelet pl 2 x 800-as frekit is egyesíteni tud majd vagy csak a 800 1800 2600-at?
A telenor társulás által létrejött sávszélre a 800-as frekin tud valaki infót?ⓑⓣⓩ
-
adam3
aktív tag
Szia!
Telenoros kérdés:
A két szolgáltató 2*10MHz-e úgy viselkedik, mintha lenne egy 20MHz-es sávod, az elérhető elméleti maximum 150MBit/s.Carrier Aggregation:
Különböző sávokban üzemelő LTE layereket lehet összevonni. Most még feltétel az is, hogy ezek egy telephelyről jöjjenek. Itthon jelenleg a layerek 800/1800/2600MHz-en vannak. Az infoparkban és a székházban az 1800-as és 2600-as sáv van aggregálva, 2*20MHz-el így az elméleti maximális sebesség 300MBit/s. Vidéken még nem találkoztam két layerrel, így ott egyelőre ez nem megoldható.VoLTE:
Fontos lenne, de azért nem olyan egyszerű. Nem véletlenül van az, hogy ahol már működik, ott is csak tesztelik. Egy hívásnál sokkal szigorúbbak a követelmények, senki sem szeretné, ha egy technológia váltás (LTE->2G,3G) vagy cellák közötti handover hívásmegszakadással járna. Időt kell neki adni, ez nem a szolgáltatók hibája, a gyártók nem jöttek még ki megfelelő megoldással. -
polonic
félisten
LTE-n a handover miatt nem kell aggódni. A technológia váltásra is van megoldás, az SRVCC.
Akkor lesz szerintem VoLTE, ha meglesz a majdnem országos lefedettség. Bár ugye ezt a készülékeknek is támogatni kell. Kiváncsi vagyok, ha bevezetik majd, akkor wi-fi calling lesz-e az itthoni szolgáltatóknál.
-
hoby36
senior tag
Hellotok!Van két aranykártyás előfizetésem.Az egyik most július 21.-én jár le.Ez egy laptoppal lett kötve ami részletfizetéses.Kicserélném ezt egy tabletre.Két ügyfélszolgálatossal is beszéltem.Az első szerint 3 hónappal előbb cserélhetek készüléket.A másik szerint csak amikor teljesen lejár,mert ez nem telefon,hanem laptop.A netes felületbe belépve pedig egy hónappal vehetek a lejárat előtt.
Szerintetek mi az igaz?[ Szerkesztve ]
A logikában semmi sem véletlen!
-
legenda
válasz hoby36 #59290 üzenetére
szia,
alapesetben a 30 nap akkor igaz, ha nincs arany/platina kiemeltség, ha viszont adott, akkor 21 letelt hónap után, de van/lehet köze hozzá annak, ha a részlet még nem járt le.
adam3; köszi a hasznos infókat, akkor emiatt lehetett a XI. ker. adott részén az lte+ kijelzés a cat 6 (300 Mbps) képes készüléken.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
erdoke
titán
Azt írja a számlán, hogy az előfizetésre lejárt a hűségem, a díjcsomagra és az előfizetésre pedig júliusban jár le. Mikor vehetek kedvezményesen készüléket? Nem tudom megnézni, mert ahhoz előbb díjcsomagot kell váltanom, amit egészen az utolsó pillanatig nem szeretnék.
Szerk: Aranykártya, tehát a 21 hónap is most fog lejárni.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Lacko84
aktív tag
Adott egy januárban lejárt aranykártyás Mozaik xs előfizetés. Átszeretnék váltani Move M aranytárskártyára ami 3990ft. Erre a díjcsomagra hogy tudok váltani? A másik hogy kérnék mellé részletre egy készüléket páromnak. Ha most a jövőhéten megrendelem akkor mikor kell az első részletet fizetni?
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest