Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz cris78 #59272 üzenetére
nem találtam eltérő szabályozást, mint ami alapban vonatkozik az arany vagy platina kiemeltségű előfizetésekre; link
Dav123; nincs olyan, hogy 4g sebesség, díjcsomag függvénye - a hálózati mód használhatósága a lényeg - de így volt ez a 3g esetén is, ott sem mindenkinek volt adott a maximális 21 Mbps, sok díjcsomagban csak 7.2 Mbps volt a maximum.
btz; pont a napokban írta valaki a note 4 témában, hogy a XI. kerületben megjelent az lte+ felirat a telefonján, mindenhol máshol csak sima lte van/volt.
fontos tudni, hogy a telekom által forgalmazott note 4 az f-es verzió, amiben már cat 6 lte modul van, tehát 300 Mbps sebességre képes, a független c-s note 4 csak cat 4 és 150 Mbps - ezt csak azért írom, hogy valaki kipróbálja ott, akkor esetlegesen nem mindegy a note 4 pontos típusa.
nekem is a gyorsabb lte modullal rendelkező telekomos note 4 van, de nem voltam arra mostanság, így nem volt lehetőségem kipróbálni, viszont szeretnék sort keríteni rá mihamarabb, mert kíváncsi vagyok rá.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest