Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blg
senior tag
válasz boondie182 #15249 üzenetére
jelenleg a független 710-esben sincs tethering
-
kp78
addikt
-
Galant
tag
Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy a "T" mikor adja ki a Belle szoftvert Nokia X7-re?Köszönöm!
"Spórolj a vízzel,fürödj a szomszédnál!"
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Ha most aláírok két évet egy telefonra és ha már megunom és eladom, akkor nem fogják letiltani? Mondjuk egy év után eladom...Előfizetésem fizetem tovább./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
club1
veterán
válasz Mr.Grincs #15255 üzenetére
Ha fizeted tovább, miért tiltanák le a telefont? Viszont a hűségszerződéses telefonokat éppen azért nem lehet jó áron eladni (csak balekoknak), mert épeszű ember ilyet nem vesz, hiszen semmi biztosíték nincs rá az adás-vétel után, hogy tényleg tovább fizeted az előfizetést.
-
Nietzsche_
tag
válasz boondie182 #15249 üzenetére
Vannak ettől sokkal idegesítőbb hülyeségek/hiányosságok is. X fájlméretet nem enged letölteni mobilneten kereszül (és annak akinek nagyobb net van telefonon? - s erre van szüksége?) Valamint brutálisan zárt az egész... A Zune-on keresztül áttöltve pl. videófájlokat még a normális könyvtárstruktúra létrehozást, vagy egy felirat fájl normális másolását sem engedi egy előre meghatározott helyre... Kevés a program, sok a demo és mindezek mellett üzletben kiállított daraboknál sűrűn találkoztam azzal, hogy meghalt a mobilnet, amin csak a telefon újraindítgatása segített.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Nem rég aktiválták nekem a Go!Net M-et, ami állítólag március 31-ig díjmentes (tovább nem is használnám, lemondanám előtte). Ha én most olyan díjcsomagra váltok, amiben alapból van 200MB forgalom (Mozaik XS), akkor erre rájön még a Go!Net M is, vagy "csak" az alap 200MB lesz?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Nietzsche_ #15260 üzenetére
Köszi! Meg a nem ingyenes net infót is! Nekem azt mondta az ügyintéző, hogy 3 hónapig ingyen lesz - no nem mintha a 3*90Ft pénz lenne érte...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
addikt
De az adatforgalma összeadódik, nem?
(Magyarul csak 300 után lassítják?)[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
Nem egészen, a díjcsomagváltás hatására a 100 MB-os Go!Net M 300 MB-ora cserélődik (automatikusan), de való igaz, hogy nem ingyenes, hanem 90 Ft lesz, ha márciusban végig aktív marad a csomag.
(legfeljebb 910 Ft jóváírás jár a Go!Net M csomagra az akciós hónapokban, és márciusban 28 napra a részarányos havidíj 903 Ft, tehát azt még jóváírja a rendszer, így legkésőbb 28-án kikapcsolva díjmentes lesz márciusra)''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Nietzsche_ #15265 üzenetére
Nem, nem lesz Go!Net alap, csak egy Go!Net M, ami 300 MB-os kerettel rendelkezik.
Hasonlóan, mint a Like-nál vagy a Fun-nál, tehát ha kikapcsolja a Go!Net M-et, az alapnetet vissza kell kapcsolni (nemrég erről értekeztél már itt a fórumban)[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz zoli62 #15267 üzenetére
Mikor beváltom a pontokat az adott szolgáltatásra, beállítom a szolgáltatás részleteiben, hogy hány hónapra lett kifizetve és hogy mikortól indul a kifizetett időszak. Ez a My T-Mobile-ban nyilván azonnal indul, ügyintéző be tud állítani későbbi időt is.
Tehát ha például fél évre előre akarod kifizetni a Go!Net szolgáltatást a pontjaidból, de jogosult vagy az akciós havidíjra is, akkor meg tudjuk oldani, hogy például csak 3-4 hónapra vonunk le pontokat, és a kifizetett időszak kezdetét az akciós időszak utáni hónap 1-ére állítjuk be, onnan indul a 3-4 hónap. Én így értettem.Nyilván a pontkifizetés azt jelenti, hogy a kifizetett időszakra visszavonja a rendszer a havidíjat a számlában. Egy teljes hónapra számlázódó szolgáltatás esetén (pl. hívószámkijelzés) a kezdődátum utáni számlazárások alkalmával a beváltott hónapok számának megfelelő alkalommal vonja vissza a havidíjat, a részarányos számlázású szolgáltatások esetében a beállított kezdődátumnak megfelelő részarányos havidíjat vonja visza a számlában (a következőben pedig a maradékot, illetve ha x hónapra váltasz be, akkor x hónappal később jön a maradék).
-
dokee78
félisten
A T-mobile-s Xperia Mini-m az elmult 2 hónapban sokat volt szervizben és most,
hogy végre megjavították,valahogy függetlenítették.Lesz ebből bajom ha szervizbe kellesz vinnem,vagy fogják tudni,hogy nem illegálisan lett függetlenítve.
-
dokee78
félisten
Azt javaslod vigyem a T-mobile ba és kérdezek rá?
De szerintem látják a szervizben,hogy milyen módszerrel lett fuggetlenítve. -
rizso
addikt
válasz dokee78 #15276 üzenetére
Fölösleges ennyire parázni ezen. Beviszed a T-mobile-hoz, ők átveszik, és küldik a szervizbe, ott meg nem foglalkoznak vele, hogy függő vagy független. Ha mégis gond lenne vele, megmondod, hogy nézzenek utána a szervizben történteknek.
-
rizso
addikt
válasz #40993792 #15279 üzenetére
Nem tudom. Én vettem Defyt és Sensationt is T-től, mindegyik gyárilag független volt, a későbbi kiadások viszont már nem, és egyikkel sem volt szervizes gondom. És nem egy ismerős van, aki a T-mobile-t kihagyva/megkerülve egyből a gyártói szervizbe viszi a készüléket.
-
zoli62
addikt
Értem. Nálam iis pontokra lett beállitva a GoNet. 3 hónapra. Csakhogy a beszelgetésben elhangzott, hogy a bevaltás a 90 Ft-os havidíjon történik. Akkor lett gyanús az egész, amikor a 1430-on valaki utánanézett ennek, és kiderült, hogy nem történt beváltás. Valószínüleg azért, mert nem volt annyi beváltható pont.
Én az egészben csak azt nem értem, hogy miért nem lehet beváltani a pontokat a promóciós havidíjra.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz zoli62 #15282 üzenetére
Olyan deja vu érzésem van... Esetleg mikor utána néztek a pontbeváltásodnak, az nem egy majd 1 órás beszélgetés során törént valamelyik este, és még azt is kitárgyaltátok, hogy van e priorizásálás, vagyis az újságíróknak nagyobb sávszélt ad a T-Mobile a mobilinternet SIM-ükre?
Egyébként azért nem lehet a promóciós Go!Net havidíjra pontot beváltani, mert promóciós Go!Net havidíj gyakorlatilag nincs.
A számlázási rendszerben csak normál Go!Net havidíj van, és ha a feltételek adottak, automatikusan érvényesül egy jóváíró kedvezmény. Márpedig pontokat beváltani csak a normál Go!Net havidíjra lehet, ráadásul csak teljes havidíjra.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz Galant #15254 üzenetére
Nézd meg időnként ezt az oldalt, sajnos jobbat nem tudok. Én is itt követtem az N8-ast, mert először csak "waiting for approval" volt a product code alapján. Azóta telepítettem is, illetve megjelent a listában egy másik T-Mobile-os N8 product code is. Hátha az X7-nél is megjelenik a te product code-od, de míg nem, addig szerintem ne is várd, hogy elérhetővé válik...
[ Szerkesztve ]
-
HavocS
senior tag
Sziasztok!
Van egy domino-s telefonom, és egy Relaxnet M-em, sticken. Szeretnék okostelefont venni, amiről wifin használnám a laptopon is a mobilnetet, ehhez lenne kérdésem, hogy lehetséges-e a mobilnetes SIM-et "telefonosítani", tehát hogy működjön telefonban, mondjuk egy domino nap csomaggal, plusz ezen legyen aktív a mobilnet is. Vagy kénytelen vagyok lemondani a mobilnetet, és az új SIM-re aktiváltatni egy feltöltős mobilnetet (a jelenlegi 3 GB 4000 ft-ért bőségesen elég).
-
beence
tag
Sziasztok!
Esetleg lehet tudni, hogy a Motorola Razr Droid lesz- e a T-nél és ha igen akkor mikor várható?
Köszönöm -
1430
senior tag
válasz HavocS #15287 üzenetére
Most hány hívószámod (SIM-ed) van? Egy hang alapú díjcsomagban lévő Domino hívószámod a telefonodban, egy RelaxNet M díjcsomagos hívószámod a Stickben? Az utóbbi havidíjas vagy Domino NET?
A lényeg, hogy semmi akadálya annak, hogy egy Domino Nap díjcsomagos hívószámra RelaxNet M-et aktiválj, amit a telefonon közvetlenül vagy megosztva más eszközökön is használj. Ugyanakkor Domino Net (Web) díjcsomagot nem lehet hang alapú (pl. Domino Nap) díjcsomagra váltani, ha esetleg azt használnál a Stickben.
Amúgy már augusztus óta 3 helyett 4 GB-os a RelaxNet M adatcsomag.[ Szerkesztve ]
-
HavocS
senior tag
Köszi Igazából 1 gigát még sose léptem át, csak 2009-ben még ez volt az egyetlen "nem túlfizetős" csomag (meg a 2 gigás aranykártyás de az engem nem érint).
Szóval a lényeg akkor hogy a sticket kénytelen leszek lemondani (hűségidő rég lejárt), és telefonra venni mobilnetet. Még annyi érdekelne, hogy telefonos SIM-re aktivált mobilnet használható usb sticken? Csak azért, mert nem nagyon bízok az okostelefonokban (nem egy ismerősöm van, akinél pár hét-hónap után meghalt), és ezek után szívás lenne, ha laptopon se tudnám használni a mobilnetet. Két előfizetés fenntartása pedig nyilván nem játszik.
-
club1
veterán
válasz HavocS #15290 üzenetére
A telefonálásra használt sim-ek (aktiv mobilnet előfizetéssel) használhatóak usb modemekben. Hátrány: Közben nem tudod felvenni a bejövő hívásaidat.
Én bő két éve (először symbianon most androidon) használom a hotspot funkciót (pányvázást vagy tetheringet) és még igazából sohasem volt vele gondom (kivéve, hogy nagyon meríti a telefon akksiját, de ilyenkor a notebookról töltöm), olyannyira nem, hogy jó ideje már a modemet sem hordom magammal a munkába.[ Szerkesztve ]
-
nord_
veterán
Semmilyen buktató nincs benne. Logikus lépés volt a T-től: amikor a telefonok modellciklusa ilyen rövid, kell valami lehetőség azoknak a júzereknek is, akik nem kétévente, hanem sűrűbben szeretnének pénzt költeni a szolgáltatónál.
Ár: régebben volt párezer forintos különbség, de most úgy tűnik, már nincs. -
-
Mr.Grincs
veterán
Mikor lehet valaki platina kártyás?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
addikt
Az előrehozott eddig mindig drágább volt, nem hinném, hogy ezen változtattak volna. Én most nem tudom megnézni, mert nincs ilyen előfizetésem.
BéHGT:
Bocsi, de azt kihagytam, hogy az arany/platinakártya feltétele az előrehozott készülékváltásnak, továbbá nem lehet 15 napnál régebbi, lejárt számlatartozásod!
MrGrincs:
Arany- vagy Platinakártya: időkritérium - legalább 8 hónapja aktivált hívószám, pontkritérium - a vizsgált 6 hónap során legalább 500 (platina 2450) kapcsolatpont. Kényszerítő kritérium - az elmúlt 6 hónapban legfeljebb 45 nap felfüggesztés (akár részletekben is), és legfeljebb egy számlatartozás miatti egyirányúsítás. Ha már 6 hónapja aranykártyás vagy, akkor léphetsz platina szintre, feltéve, hogy van 2450 pontod.
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Nietzsche_
tag
Biztos, hogy mindig drágább volt az előrehozott 5-6 ezerrel... Annyival toldanám meg az előttem leírtakat - ami már itt is többször szóba került - hogy abban az esetben, ha valaki arany vagy platina szinttel rendelkezik akkor már 1 Hónappal a hűségidő lejárta előtt is tud kiemeltségi szintnek megfelelően készüléket váltani (kb tavaly április óta van ez így).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest