Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
válasz tjb007 #14283 üzenetére
Ezekre a WP7 Nokiákra üzletben is van készülékbeszámítás.
rasoio #14297
Havidíjas vagy Domino számról van szó? Havidíjas számok esetén 1-én újul meg a csomag, Domino esetén 30 naponta, de csak ha van annyi egyenleged.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Coolmat
őstag
Üdv!
Vettem a webshopban egy Huawei E173 modemet Domino Web díjcsomagban. Először is egy blama, amit elnéztek a simkártya gyártásánál
A másik amit a SIM csomagolásán látható: "Ajándék egyszeri 1GB adatforgalom az aktiválástól 7 napig!" Azt hittem ezt csak domino web quickhez adják, amit nem a T-nél vesz az ember, de úgy látszik ehhez is. Kérdésem: mikortól számít az aktiválás: azzal hogy átvettem a csomagot már aktív is a SIM kártyám, vagy behelyezés utáni első használattól? Azért nem mind1 nekem, mert most még él a tesztes 4G előfizetésem, és csak utána használnám a Domino webet.
-
djculture
félisten
Na bedobták a Lidl blue mobile szórólapját. 33ft a percdíj, nincs csúcsidő minden hazai hálózatba ennyi a percdíj. Két alsó kategóriás samsung pár ezerért és egy kicsivel jobbal 14 ezerért indítanak. Legolcsóbb feltöltőkártyás tarifának néz ki ebben a formában...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Coolmat #14307 üzenetére
Minden Domino Web-hez jár a +1GB, és onnantól indul az egy hét, mikor az adataidat rögzítik a hívószámhoz. Ha WebShopból rendelted és ma vetted át, akkor legjobb esetben is pénteken rögzítették az adataidat, vagyis már 3 nap eltelt a 7-ből.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
addikt
válasz Nietzsche_ #14315 üzenetére
Ejnye! Betegen dogozni, nem ajánlott! (Tudom, Te sem kedvtelésből csinálod...)
Jó szerencsét!
-
tjb007
nagyúr
válasz Nietzsche_ #14313 üzenetére
Tudom, már fel lettem világosítva, mea culpa..........vagyis csak lenne mert nem az.
(#14314) dedike
Szarul kezdődik a hét (mondjuk az ügyfélszolgálatosoknak meg az összes, szóval én még jól állok). Amúgy meg evidens, hogy nem itt (meg máshol sem) fogok beszélni róla.
-
Rubie
csendes tag
Sziasztok!
A Lumiákon kívül van még független készülék a T-Mobile jelenlegi kínálatában? Köszönöm a válaszokat előre is! -
blueye
veterán
válasz #40993792 #14320 üzenetére
Gondolom ez egy meglévő grafika volt amit max. kicsit meg kellett változtatni, ált. öten nézik ár és ált. max.egy helyesírási hiba marad benne de nem ilyen alapvető hiba. Ha ekkorát hibáznak azt nem lehet egy ilyen matricával kijavítani azt bezúzzák és újra kinyomják.
-
blueye
veterán
válasz #40993792 #14324 üzenetére
Te mivel foglalkozol, van közöd a reklámhoz, DTPhez, nyomdához?
Ha egy fórumra írsz azt pont úgy átnézed mint a munkádat, fordítasz rá annyi időt?
Találgatsz? Az jó. Van hogy ez a megoldás amit írtál de ezt max. a sarki cukrászda engedheti meg a dobozon amibe a tortákat teszik és nem egy multi. Én nem találgatok, 23 éve ezzel foglalkozom van "némi" tapasztalatom. Ezért is szóltam hozzá a képhez.
-
akanon
csendes tag
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani hogy mit sóztak rá nagymamámra? Upgrade domino 12 x 10 perc lebeszélhető ingyen. Ennyi infóm van, azért kapta mert összegyűlt vmennyi vmilyen pontja. Most nem tud telefonálni ezzel az új simmel. Ez feltöltős? Aktiválni kell? Vagy mi lehet ez? Olyan papírt nem adtak amin le lenne írva és a honlapon sem találok semmit. Előre is köszi!
-
Wictor
őstag
Üdvözletem!
Ismét egy dilettáns kérdésem lenne: van mondjuk egy RelaxNet M csomagos előfizetésem. A felfelé váltás ugye ingyenes, jelen esetben Net&Roll M-re lenne váltva. A kérdés az lenne (azon túl, hogy lehetséges-e hó közben), hogyha én hó 15.-én váltom át, akkor a következő számlázáskor én a RelaxNet M-ből az első 15 napos, a Net&Roll M-ből pedig a váltás utáni 15 napos költséget fogom kifizetni? Valamint a váltás után időarányosan kapom a leforgalmazható adatot is? (Tehát 15 napra 8GB)
Inkább megkérdezem 100-szor, de biztosra megyek, elnézést érte.
-
opticus
tag
Sziasztok! Azt meg tudná valaki mondani, hogy a kapcsolatpontokat 2 kártyán össze lehet vonni?
Béka? Béka? Béka? Béka? Így szól a béka: Ki a f.szom az a Rubint Réka?
-
zzzoli23
csendes tag
hali! tmobilnál mennyi telót lehet kihozni részletre 1 név alá új előfizetéssel?
-
zzzoli23
csendes tag
hali! tmobilnál mennyi telót lehet kihozni részletre 1 név alá új előfizetéssel?
-
addikt
válasz opticus #14333 üzenetére
Szia!
Igen, össze lehet vonni őket.
Azon T-Mobile előfizetéses ügyfeleink, akik egy folyószámlán több érvényes Kapcsolat kártyás előfizetéssel rendelkeznek, beváltható pontjaikat egy folyószámlán belül átmozgathatják bármely, az adott folyószámlán lévő másik Kapcsolat kártyájukra, így pontjaikat együttesen válthatják be a kiválasztott termékekre és szolgáltatásokra.
A pontok átmozgatását nemcsak telefonon keresztül (1430), hanem személyesen, a T-Mobile üzleteiben, valamint honlapunkon is kérheti.Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz Wictor #14331 üzenetére
A számlázás részarányos, vagyis a régi csomag a váltás napjáig, az új csomag a váltás napjától számlázódik (igen, ez azt jelenti, hogy a váltás napjára mindkét díjcsomag kiszámlázódik).
A régi csomag adatkeretének maradékát elveszted (ha volt), de az új csomag teljes keretét megkapod, amit a következő fordulónapig használhatsz fel.Nézzük egy példát: RelaxNet M-et 2012.02.10-én váltod Net&Roll M-re.
Számlázás:
2012.02.01-10. RelaxNet M = 10/29-ed havidíj >> (4050/29)x10 = 1396,55 Ft
2012.02.10-29. Net&Roll M = 20/29-ed havidíj >> (6990/29)x20 = 4820,69 Ft
Összesen: 6217,24 FtAdatkeret: Legyen a fordulónapod például minden hónap 20-a ("A" verzió) vagy 5-e ("B" verzió).
2012.02.10. váltásig a korábbi 4GB-os keretet használhattad, ha elhasználtad, korlátozásra került a sebességed. Váltáskor az esetleg meglévő sebességkorlátozás feloldásra kerül.
"A" verzió: 2012.02.10. (váltástól) 2012.02.19. éjfélig (fordulónapig) felhasználhatod a 16GB-os keretet, ha előbb felhasználod, korlátozásra kerül a sebességed, de 02.20-án reggeltől ismét lesz 16GB-od 03.19. éjfélig.
"B" verzió: 2012.02.10. (váltástól) 2012.03.04. éjfélig (fordulónapig) felhasználhatod a 16GB-os keretet, ha előbb felhasználod, korlátozásra kerül a sebességed, de 03.05-én reggeltől ismét lesz 16GB-od 04.04. éjfélig.zzzoli23
Új akciós előfizetést (készülékkel vagy anélkül) 3 havonta lehet vásárolni, de ilyen új akciós előfizetésekhez tartozó futó részletfizetési konstrukciód egy időben csak egy lehet (platinakártyás ügyfélnek kettő). Persze ha csak pár hónap van a futó részletfizetésből és azt kifizeted, akkor mehet az új részletfizetés. Aztán méltányossági alapon engedélyezhetnek több részletfizetést is, de ez sok mindentől függ.[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz dedike #14209 üzenetére
Technikai probléma van az alapszintű hívószámoknál, ezért először csak a tarifahűséges, majd az összes készülékváltási konstrukciót leállították. Illetve ezt mondták, de tapasztalataim szerint a Go!Net-es konstrukciók megmaradtak, illetve ma ismét engedélyezték a tarifahűség nélküli, egyösszegű készülékváltási konstrukciót. Szóval jelenleg korlátozottak az alapszintű ügyfelek készülékváltási konstrukciós lehetőségei a WebShopon.
-
Wictor
őstag
Értem. Nagyon köszöntem a részletes választ!
Esetleg még egy kérdés: ha a kettőből az egyik (mára már feleslegessé vált) 2 év hűséges (Mix) előfizetésem lemondanám és lerendezném a kötbért, akkor a szerződésben leírt 30000 Ft-ot kell a helyszínen kifizetnem, vagy azon felül is lesz még költség, netán kevesebb lesz?
Kellene egy GYIK az 1. hsz-be, tuti többen olvasnák, mint az ÁSZF-et...
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
válasz Wictor #14339 üzenetére
Igen, a szerződésben feltüntetett készülék kötbért kell kifizetned. Vehetsz másik készüléket is, illetve a kötbér kifizetése után akár a meglévő számra is lehet venni készüléket, bár (ha nem aranykártyás) lehet nem olyan áron, mint új előfizetéssel.
-
timea1991
tag
A blue mobilosok igénybe vehetnek t-s szolgáltatásokat mert ők is t- ügyfelek nem?
-
lindermen
senior tag
-
tjb007
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #14346 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
^thx thx
3-5k-s telókkal pont jó lenne mutternak
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest