Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nescafé
őstag
És mondjuk egy Médiamania Xs-nél ha elérem a 150mb ot akkor nekem is ugyan úgy megy csak be lesz lassulva.
És utánna ingyen van az is?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
tjb007
nagyúr
válasz DonThomasino #13350 üzenetére
YouTube videókat nem nagyon fogsz nézni.
Amúgy nem tudom mi ezen a hihetetlen(#13351) Nescafé
MédiaMánia díjcsomagoknál van túlforgalmazási díj, ha felhasználtad a 150MB -ot akkor utána tudsz még netezni de a 150MB -on felüli részért már fizetned kell 0,1 forintot minden megkezdett 10 kB után.
-
mr.kocka
aktív tag
Sziasztok, Mix csomagba vagyok, rendelnék mobilnetet, de ezt írja a My T-mobile..
"Ezzel a szerződéssel ön nem tud Mobil Internet szolgáltatást rendelni."
Mitől lehet? Eddig ment normálisan...
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
kungzi
veterán
Na most csalódtam a T-ben. Ha van egy egyetemista, aki minden kitételnek megfelel, de van előfizetése akkor a rákért nem mehet át a Like díjcsomagba. Ez akkora kib.szás
-
Mr X
veterán
válasz DonThomasino #13360 üzenetére
Igen, a 100MB után lassítanak, de tovább netezhetsz, amennyit akarsz. Nekem GoNet S van, pont azért, mert a lassítás után is tudom használni arra, amire kell.
[ Szerkesztve ]
-
xperiababu
csendes tag
Sziasztok!
Ma egy érdekes teóriát mesélt ismerősöm. Szeretném a véleményetek kérni ez miatt...
Ismerősöm vett egy ZTE Skate telefont a T-nél. A terve az, hogy nem fogja fizetni és meg akarja ismerősével csinálni, hogy frissíti a szoftvert egy házilag barkácsolt főzöttre és szoftveresen kikapcsolja a telefonban azt a funkciót, hogy ne mérjék be és tíltsák le, mert nem fizeti a számát.
Szerintetek lehetséges az, hogy ezt megtegye? Mert én nem hiszek ilyenekben mégis a saját igazát erőlteti.
-
djculture
félisten
xperiababu
Nem ide való téma szerintem.A nemfizetés meg szép kis behajtási procedúrával járhat, nem csak teló letiltással.[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
válasz xperiababu #13363 üzenetére
IMEI alapján tiltanak, annak a küldését nem igazán tudja kikapcsolni, hisz ez alapján regisztrál a készülék a mobilhálózaton.
És attól még behajtják rajta az árát, ahogy a mobil-előfizetését is. Pluszt tiltólistára kerül. Nem éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
EZ OFF téma.
De sztem nem is tudja megoldani amit írtál.
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
kungzi
veterán
üzenem neki, hogy én leszek az első aki feljelenti, mivel ILLEGÁLIS
-
tjb007
nagyúr
Besz@rok, ennyi hülyeséget egyszerre ritkán lehet olvasni
-
kokyt
senior tag
Ismerősödnek csak gratulálni tudok. Azért nem árt tudnia, hogy ha ezt keresztülviszi, még egy doboz gyufára sem kaphat majd hitelt belátható időn belül.
És még én csodálkoztam, hogy van aki nem hisz az evolúcióban...[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
simán
-
addikt
válasz Something_ #13372 üzenetére
Nem szabad mindig, mindenkiről kapásból rosszat feltételezni!
Jó szerencsét!
-
DonThomasino
veterán
Tudjuk vki a hűségpontok beszámítás hogy történik?
1pont 1 FT vagy hogy?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
addikt
-
addikt
-
kungzi
veterán
IMEI változtatás bármilyen módon ILLEGÁLIS! Kéretik itt nem beszélni róla!
-
DonThomasino
veterán
Céges előfizuval olcsóbbak a készülékek?
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Something_
őstag
Nov 4-en aktivaltam a gonet m-et, ami 2 honapig akcios volt. Nincs ra szuksegem, ezert le szeretnem mondani meg mielott a teljes arat hozzairna a januari szamlamhoz. Ha lemondom most akkor jo vagyok?
-
addikt
válasz Something_ #13386 üzenetére
Véleményem szerint igen!
DonThomasino:
Az adott készülék kiválasztása után választhatsz, hogy milyen formában szeretnéd megvásárolni. Ott szerepel az "üzleti havidíjas" lehetőség. Ezt kiválasztva tájékozódhatsz az elérhető árakról!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Segítsetek! Ti vagytok az utolsó reménységem!Van egy Samsung Galaxy 3-as készülékem. Akinek Destiny vagy hasonló ROM van a telóján, vagyis már nem gyári, megkapjátok az MMS-t? Én továbbra is csak annyit kapok, hogy multimédiás üzenet. De még sms sem jön hogy honnan tudnám pl. letölteni.
T-Mobile-os a telóm. Ha tudtok megoldást segítsetek. Az ehhez tartozó beállításokat már eszközöltem a telón.
De arra kérnélek benneteket, akinek lenne egy kis idegzete az szájbarágósan feketén-fehéren irja már le nekem mit hol és hova kell beírni a telóba.Köszi
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Nietzsche_
tag
Az aktiválás hónapjára és két teljes hónapig azon felül is csak 90 forintba kerül (domino-nál érvényes csak 2x30 napra)...
Így egészen pontosan, nov, dec, január... elég január végén lemondani.
[ Szerkesztve ]
-
Henker2
addikt
válasz Nietzsche_ #13389 üzenetére
Megnézem.
Ja és legfontosabbat kifelejtettem az előző hsz.-emből!
Boldog Új Évet Nektek!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
tjb007
nagyúr
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #13390 üzenetére
Ohh, köszi. Ez tuti?
My T-Mobile-ba már 1000 ft-ot ír havi díjra, de ha így van akkor hagyom. -
addikt
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #13394 üzenetére
Ha te a 90 forintos GoNet Mpromócióban voltál akkor igen. A kedvezményeket is ennek megfelelően állítja be a rendszer.
Bár egy pillanatra elbizonytalanodtam én is, h. 16-17 körül voltak karácsonyi promóciós változások, de úgy emlékszek, h. ez a típusú a GoNet promóció elsején indult (akkor már csak a dupla adat indult el mellé). Holnap azért leellenőrzöm neked és írok, ha a napok és az emlékek csalnak meg
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #13396 üzenetére
Hát úgy volt, hogy új előfizetők ha a vásárlás hónapjában megrendelik a gonet m-et, akkor 2 hónapig 90 ft. Azt hittem, hogy ez a megrendelés napjától számított 2x30 napig tart.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Nietzsche_
tag
válasz Something_ #13397 üzenetére
Tuti az lesz a válasz, amit első körben írtam csak biztos, ami biztos elven nézem majd
úgy emlékszek, h. én nov első napjaiban, már három hónapos felvezetéssel indítottam az ügyfélnek, majd elmondtam neki - miután meg volt a bólogató impulzus, s tudatosult benne az akaratlagosság az aktiválásra - hogy pontosan hogy is jön ki az a három hónap (a teljes tájékoztatásra törekedve) (aktiválás hónapja+2 teljes )
99%
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
válasz Nietzsche_ #13398 üzenetére
Köszi, akkor hagyom Nem vagyok ilyen piti alak, de tényleg csak az akciós ár miatt fizettem elő, az esetek 90%-ában wifit használok, szóval nincs kihasználva a mobilnet. De ha már occsó, akkor előfizettem. Plusz ugye van 50 mb like netem, ami úgy mond korlátlan.
-
1430
senior tag
Jól mondja Nietzsche_, ha november 4-én aktiváltad (október 1-én indult az akció), akkor januárban még akciós áron van, tehát ráérsz 01.31-én kikapcsolni (és Like net alapcsomagot aktiváltatni). Megjegyzem, ha például csak 02.01-én mondod le, akkor legfeljebb 1 napi díjat kell kifizetned, tehát részarányosan számlázódik.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest