Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
koni016
tag
Holnap szerintem SIM kártyákat fognak leárazni
-
koni016
tag
ááá és mégse, a samsung galaxy y-pszit árazták le
-
Mec
aktív tag
Sziasztok. Van pár lejárt hűségidős ex-Vodás (függetlenített) Huawei K3565 stick-em. Van arra lehetőség, hogy T-mobile kártyával használhassam, vagy mindenképp kell vennem T-mobile-os sticket is? Céges előfizetéshez szeretnénk tandem kártyákat és ha már vannak ilyen stick-ek akkor használnánk őket, de a TMCC szoftver nem támogatja ezeket a típusokat.
mecsystem.uw.hu
-
Veriakilis
senior tag
Sziasztok.
Van nekem egy nagyon régi dominó sim kártyám.
Ha jól emlékszem 1999-ben vettem anno egy 3210-es telefonnal.Jelenleg a dominó-nap díjcsomagban vagyok.
Újabban küldözgettek egy ilyen sms-t:
2012.01.01-jétől módosulnak a díjaink és Üzletszabályzataink, részletek a www.t-mobile.hu-n, felmondási jog a 2003. évi C.tv. 132§ (5) bekezdés szerint. T-mobile.
T-MobileÉs most jött egy ilyen sms tőlük:
TIPP előfizetését töröltük. Köszönjük, hogy hogy igénybe vette szolgáltatásunkat. Új regisztráció a 777-es számon. t-zones.
Mit jelent mindez?
Ráadásul külföldön(németország) tartózkodom, és az sms-ben ajánlott 777-es számot nem tudom hívni.Mit tudok tenni? Esetleg neten is elérem azt, amit a 777-es számon?
UI.: mindenesetre kipróbáltam, a pénzemet mutatja a *102#-re, és legalábbis kicsörög egy másik szám ha hívom.
[ Szerkesztve ]
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
tjb007
nagyúr
-
Mec
aktív tag
válasz tjb007 #12507 üzenetére
Elvileg megeszi, az SMS-eket letölti. A stick-hez kapott szoftverben csak Vodafone kapcsolat állítható be, sima modemes kapcsolódásnál meg nem tudtam beállítani, hogy felkapcsolódjon, ezért próbálkoztam a TMCC-vel.
Akkor ezek szerint nem sok esélyem van, inkább kérjek a tandem kártyákhoz akciós 0Ft-os sticket, ez meg jó lesz dísznek?
mecsystem.uw.hu
-
embe
nagyúr
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valami "belső" infó arról, hogy milyen új androidos lesznek-e új andoidos telók most?
A SE Neo érdekelne, nem fogj a Tmobile árulni vajon? Szerződést akarok már lassan egy fél éve hosszabbítani. A kinézett teló az LG Optimus Black. De ez az említett SE Neo is tetszik, csak sajna a T nem árulja. -
krystman
őstag
ZTE Skate meg elfogyott a T-nek? Nem lehet rendelni, csak rendelést lehet leadni.
-
embe
nagyúr
válasz krystman #12513 üzenetére
" Nem lehet rendelni, csak rendelést lehet leadni. " - Ez nem ellentmondásos kicsit? Ez a lényege : rendelést lehet leadni.
Nem is írja, hogy nincs készleten., mint itt például .
"Jelenleg nem kapható, a készlet feltöltés alatt áll."[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
Sziasztok!
Szeretnék havidíjas előfizetésre váltani, jelenleg Dominós vagyok. Kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e oldani, hogy a számom megmaradjon, ha igen, ennek milyen feltételei vannak?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Something_
őstag
-
Spirit
őstag
válasz Something_ #12518 üzenetére
Köszönöm szépen, de elfelejtettem hozzáírni, hogy készüléket vásárolnék új előfizetéssel. Ebben az esetben is megoldható?
Nekem előfizetésre lenne szükségem a jelenlegi Domino helyett, apámnak meg új készülékre. -
Spirit
őstag
válasz Something_ #12520 üzenetére
Köszönöm.
-
Gedeon31
addikt
Véleményetekre vagyok kiváncsi a Domino Net kártya és a Domino Web-csomag terén. Nem tudom eldönteni melyiket vegyem meg.
Domino Go!Net S 30 mb elfogy mennyire lehet utána netezni még miután lassitják?
Domino Web-csomag viszont joval kedvezöbb,mint a telenoré amit most használok.
-
tjb007
nagyúr
válasz Gedeon31 #12522 üzenetére
Amelyik számodra előnyösebb.
A Domino Net -es SIM használatát tekintve hasonló a sima Domino SIM -hez, bármelyik Domino -s Go!Net és RelaxNet csomag igénybe vehető (+Domino Web).
A Domino Web egy kicsit speciálisabb, itt alapesetben sávos díjazás van, ez inkább csak az alkalomszerűn netezőknek ajánlott. Ha esetleg nem jön be ez a sávozásos dolog akkor lehetőség van másik díjcsomagra váltani, név szerint a Domino Relaxnet M -re vagy a Domino Relaxnet L -re de csak is ezekre. -
Gedeon31
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz Gedeon31 #12528 üzenetére
Na, akkor veszel egy Domino Net SIM -et személyesen valamelyik T-Pontban vagy T-Partnernél (vagy az alábbi üzletek egyikében) és előfizetsz az általad választott díjcsomagra.
Fontos, hogy díjmenetes havonta csak egyszer válthatsz díjcsomagot, a másodiknál már ki duplán fogsz fizetni.
Gondolom tabletben/USB stick -ben szeretnéd használni. -
qfm
őstag
Sziasztok,
hamarosan az egyik előfizetéses kártyám feltöltősre akarom váltani. A váltási költséget nem lehet valahogy kijátszani? Például hűségidő lejárta után számhordozást kérni máshova. Nem érdekel kinél van a kártya kártyásan, csak a szám maradjon meg, így ha az ingyen van, és lehetséges, nekem tökéletes megoldás.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
válasz dedike #12534 üzenetére
Tekintve hogy úgy sem beszélem le, mert arra ott a másik továbbra is előfizetéses számom, feleslegesen nem fizetnék 2700ft-ot a semmiért.
Ha elhordoznám, utána 1 évig békén hagynának a feltöltéssel reményeim szerint. Bár lehet csak én élek a múltban.
Amit nem értesz, csak arra vonatkozott, hogy amíg marad ugyanaz számom, nem érdekel hogy telenornál kártyás, t-mobilenál, vagy vodafonennál, mindhárom drága lenne normális használatra, és csak hívásfogadásra akarom használni. Ezért is jöhet szóba a számhordozás is.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Ed Hardy hátlap szifonhoz, egyre jobb
mp
-
Dyrtyho
őstag
Lenne egy pár kérdésem,remélem nem baj
Először is az lenne a kérdésem,hogy nekem ugye egy T-Mobilos fehér Se Xperia X8 telóm van,de szeretnék rá fekete előlapot venni.Szóval,hogy ha beviszem valamelyik T-Mobilos szaküzletbe azzal,hogy szeretnék rá egy fekete elő és hátlapot venni érintő kijelző nélkül,akkor az kb mennyibe kerülne ? Ott rögtön rá teszik ? Munkadíjjal együtt mennyiért teszik rá ott helyben ? Érdemes venni rá fekete elő és hátlapot
A második kérdésem pedig az lenne,hogy most akkor mennyibe is kerül a T-Mobilenál egy Angry Birds plüss figura ?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket
[ Szerkesztve ]
best regards, egy fórumozó blogger
-
Something_
őstag
válasz Dyrtyho #12537 üzenetére
T-nél szerintem nincs elő és hátlap. Tudtommal gyárit csak érintőpanellel együtt adnak. Az elő és az érintőpanel 12-14e ft körül mozog, a hátlap 3-4e fft körül. Ergo a telefonod árának a feléből meglenne a csere. Egyszerűbb ha veszel 500 ft-ért kevert festéket és lefújod
Amúgy nem értem, hogy miért nem tudják egyesek használni a T-s keresőt. Csak annyit kell tenni, hogy a T-Mobile oldalán beírod a keresőbe, hogy Angry Birds és már ki is adja...
Angry Birds[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
-
Nescafé
őstag
sziasztok
My t-mobilba.
Havi forgalomnál hogy megy felfelé a pénz mikor ne mcsinálok semmi.és már nagyösszeget ir ki.?
Vagy amit ott ir az valós.?[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
-
djculture
félisten
válasz Nescafé #12545 üzenetére
A netcsomagok jó részénél már egy ideje úgy van hogy lekorlátoznak ha elérted a benne foglalat adatmennyiséget.Elkell mindig olvasni a netcsomag szerződési feltételeit.Részletfizetés ügyébe nemtudom felkell az ügyfsz hívni és megtudod volt már akinek felét elis engedték.Különben elvileg született egy határozat hogy ha valaki nemkér netcsomagot ezeket a havidij nélküli netcsomagokat nem aktiválhatják automatikusan.Tehát elég érdekes a dolog,kivéve ha te tudatosan rendelted meg ezt a szolgáltatást.Ha automatikusan aktiválva volt akkor Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság-ra tartozik az ügy.De először a kifogást a T-mobile nak kell jelezned ha ők nem megfelelően reagálnak rá akkor mehetsz tovább.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
az iPhone hungary azt írta, hogy emelkedtek az árak, de én nem látom ezeket sehol. vagy csak rosszul nézem?
a másik, hogy miért küld hangpostát a T, hogy tartozásom van, mikor most léptem be a my t-be és nincs? (azaz van felvezetve havidíj, meg részlet, de még bőven határidőn belül vagyok)
-
tjb007
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #12549 üzenetére
Gyakorlatilag bárki intézheti de azért jobb ha az intézi akinek a nevén szerepel.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen SSD-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Pimax Crystal VR Headset - DMAS hangszóróval - Újszerű állapot
- MSI GF63 Magyar gamer laptop i5 9300H 16Gb ram 512Gb ssd Gtx1650 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest