Új hozzászólás Aktív témák

  • Remov

    aktív tag

    Sziasztok, remélem megfér itt a kérdésem, nagyon más topikot nem találtam.

    Van saccra 400 GBnyi adatom. A gond az, hogy ez nem egy nagy fájl, hanem megszámlálhatatlanul sok kicsi. Van több, mint 250 ezer mappa (Pontos számot nem tudok mondani, mivel a mappák egy része bele van rakva egy másik mappába). Minden mappa legyen a kerekítés kedvéért 1 MB méretű, ezekben a mappákban van több .txt file, nekem a egegw.txt kellene (Igen, tényleg ez a neve :D) minden egyes mappából, mindegyikben van egy egegw.txt nevű fájl, mind a 250 vagy akárhányszázezer mappában.

    Valakinek volna bármi tanácsa, hogy ezt hogyan valósítsam meg? Én keresni akarok az egegw.txt -k tartalmában. Próbáltam EmEditorral, de sajnos annyi ilyen fálj van, hogy egyszerűen nem bírja és 1 óra után is csak tölt-tölt a végtelenségig.

    Próbáltam rákeresni egyszerűen a fájlkezelőben, hogy egegw.txt, 1 óra után még mindig töltött és töltött, gondoltam jólva, kimásolom az eddigieket és dolgozok azzal. A nagy francokat, vagy nem engedi kijelölni vagy lefagy a fájlkezelő :( Feltételezem a tömérdek mennyiségű fájl miatt.

    A fájlok eredeti útvonalára nekem semmi szükségem, akár egybe is lehetne ez a termérdek fájl felőlem, én csak próbálom kiszűrni azokat amik nekem kellenek, de ehhez ugye keresnem kellene a tartalmukban ami jelenleg nem megoldható.

    Van bármi mód erre esetleg? :U Nem vagyok rendszergazda szóval, ha van erre valami tökegyszerű megoldás akkor én arról nem tudok sajnos :D

Új hozzászólás Aktív témák