Új hozzászólás Aktív témák

  • SirRasor

    őstag

    válasz Döglött Róka #26605 üzenetére

    Nem is kell értened, de ha tudsz rá válaszolni, az érdekelne.

    Viszont ha otthon vagy nagyon a témában, akkor segíthetsz az előző gondolatmenetemben: otthoni RAID1-es megoldásnak (4 TB-os lemez..tegyük fel, hogy lesz belőle kettő :D - ja és nyilván nem ezekről bootolok):

    1. Windows 10 szoftveres RAID, ami nyilván azt vonja maga után, hogy dinamikussá konvertálja a lemezt (az amúgy miért deprecated 12 éve? Ha tippelnem kéne, szerintem MS-nek nem is volt erre ilyen megoldása 12 éve, bár ki tudja :U Vagy amire gondolsz, az lehet nem is MS-es dinamikus lemez, hanem valami más?)

    2. Alaplapi szoftveres RAID? Mondjuk itt csak annyi aggályom van, amit írtam is: ha kiesik az alaplap, akkor vajon az utódja fel fogja ismerni? (99%, hogy akkor már gépet is fejlesztek, tehát minimum 2-3 generáció ugrás, szóval Isten tudja milyen chipsetes lesz..)

    3. vagy hazárdírozzak tovább, mert 5 évente új lemezt veszek, mielőtt még tönkremenne az előző (illetve általában 5 év után már jelentős méretbeli ugrás is van reális áron). Igazából minden adatot be tudok ismét szerezni, csak macera...

    [ Szerkesztve ]

    Make Love not war!

Új hozzászólás Aktív témák