Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    válasz kraftxld #25658 üzenetére

    Köszönöm a tippet. Pontosítás gyanánt még pár tanács jól jönne.

    Az a virtual desktop úgy megy, hogy megveszem a virtual server-t, és ahhoz kapok desktop streaminget? Maga a desktop streaming egress network bandwidth usage alá kerül? Apropó mekkora felbontásra számíthatok azon a desktopon?

    Ami a cpu és ramot illeti, nem a virtual desktop, hanem a virtual server alatt találtam ezt az árlistát. Az vonatkozik a virtual desktopra?

    Több külön desktop-ra lesz szükségem (szám szerint 6 darabra), amik egy időben futnak aktívan. VMWare futtatnék Azure Desktopon, amihez nested virtualization kell. Ez a blog azt sejteti, menni fog. Előfordulhat, hogy azóta abban visszafejlődés van?

    Storage-ra ezt az árlistát találtam.Egy kissé kérdéses nekem, hogy abba az OS-t is beleszámolják? Egy Win10 clean install 20 giga (google 15-öt mond, de téved). Egy VMWare player Win10 alatt 1 giga, az OS image, amit használnék, 6 giga. A guest OS image-et másolással sokszorosíthatom a temporary storage drive-ra, a VMWare player elfogadja. A temporary storage a VM-en elég tud lenni hozzá, hogy másolatokat csináljak. Szétpakolva a 6 példányt végül 57 gigányi storage lesz. De a clean Win10-re telepített app + saját adat 7 gigányi összesen. Kicsit vakarom a buksit, hogy ebben az esetben tartós tárterületből mennyit fogok fizetni? :F

    Köszönöm

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák