Új hozzászólás Aktív témák

  • ityam

    senior tag

    Sziasztok!
    Mennyire működik zökkenőmentesen a 32bites win7 -win10re csere? Mármint ha a gép nyöszög a traybe hogy lehetne frissíteni win10re.
    Van egy gép amire kb 3 órás időintervalumot kaptam hogy akkor nem használják és utána viszonyt nagyon használják ezért annyi idő alatt kéne mindennek menni a win10 en ami most egy win7en megy.
    Egy volt kollega telepített egy 64 bites win10 et hogy majd arra költözteti át a dolgokat. A C meghajtóról a mappákat anno át is másolta(ha tippelnem kell a program files és appdatát nem másolt, de ezt még nem ellenőriztem), de ez már pár hónapja volt.
    Én most egyik mappán nyomtam egy ctrl+c és ctrl+v t hogy a friss állományokat átmásoljam az egyik mappából, de 1 óra alatt még nem nem végzett a számolással hogy mit másoljon...(HDDs a win7), végül kinyomtam a dolgot hogy ez nem biztos hogy jó. Pár programot is próbáltam elindítani az új win10 es gépen dehát azokból is egy csomó nem indul és arra jutottam hogy lehet máshogy kéne ennek nekiállni.
    Az a baj hogy sok program van rajta aminek a pontos beállítása jelenleg xakta hogy hogy lett ilyen működőre összerakva.
    Bennem felmerült egy olyan ötlet hogy leklónoznám a HDDt egy SSDre. Majd az ssdt egy olyan gépbe berakva mint a régi upgradélném win10re. Reményeim szerint így minden program működne tovább, de a fölöttem állók nagyon azt akarnák hogy inkább friss telepítés legyen. Az upgrade tényleg ennyire bajos a tapasztalataitok alapján? Nagyon hiú ábránd hogy az elméletem működne?
    A gép egyébként még tartományba sincs.

Új hozzászólás Aktív témák