Új hozzászólás Aktív témák

  • X Factor

    addikt

    válasz TheProb #16167 üzenetére

    Szia,

    Ugye 3 szint van. MTA-t skippelném, az kb olyan mint az alapfokú nyelvvizsga, vagy irodistának az ECDL. Papírnak, papír, de nem igazán jó semmire.

    MCSA, az a szint, amivel már a piacon is jól mutat az ember, megfelelő tapasztalattal és refenreciával a háta mögött. Alapból jó ha megvan a rutinod, de kell a tanulás, lehetnek kereszt kérdések, de akár az is előfordulhat, h. pont olyan gyakorlati feladatba futsz bele, amit sehol nem kellett csinálnod. De megfelelő felkészüléssel, ha eleve ilyen területen dolgozol akkor azért menni fog.

    Én kiváncsiságból egy office 365 tesztet kerÍtettem, hát a legnagyobb helyen ahol dolgozom ott épp előkészÍtem a migrálást, 2 kisebben meg is csináltam, plusz ugye a napi rutin részem, teams is most lett vebezetve, sharepoint meg groups helyett. Gondoltam, elég sok minden ragadt rám, hát tévedtem. Simán megbuktam volna :D

    MCSE, szvsz akkor kell, amikor az egyik területen egész erősen specializálódsz, illetve csapatban már levan osztva h. ki merre, milyen feladatköröket visz.

    Saját bőrömön tapasztalom, h. mint megannyi helyen az életben itt sem lehet mindenben jó az ember. Én most/anno ráálltam a vmware/cisco/windows (virtualizacio, halozatok, os) vonalra, de azóta eltelt 2 év, és mostmár ott tartunk h. json fájlokkal lehet hip hop amazon cloud-ban komplett environmentet összerityenteni, ahol tulkeppen a klasszikus sysadminos management (erőforásskezelés, jogosultságok, redundancia, frissÍtések) teljesen másképp zajlódik.

    Picit elkalandoztam, de arra akartam kilyukadni, h. ahogy most állnak a dolgok azure/aws vonaloon mozognék, mert az a jövő.

    bobsys vmware alatt yosemite-t és el capitan-t lehet. Technikailag a többi is megoldható, igazából jogi akadálya van, mert az eula kizárja.

    Gondolom pont ennek az unlockernek a használatát szeretnéd mellőzni.

    [ Szerkesztve ]

    Make things work

Új hozzászólás Aktív témák